Įkraunama...
Įkraunama...

Tėtukas ir sauskelnės

Apklausa: Kiek kartų tėtukas keitė sauskelnes? (569 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
MB keicia sauskeknes, kai manes nera, arba sergu.
Atsakyti
o musu tetukas vis vengdavo, pirmus pakeite gal 6-7 menesiuko laiku blink.gif tipa nemoku tipa ...
Atsakyti
o maniskis nera keites sauskelniu nei karta, net geda blush2.gif viskas tenka mamytei, sauskelnes, maitinimai, maudymai, rengimai, nu viskas doh.gif
Atsakyti
Musu tetukas tai keicia pamperius,tik va kai pamperis pilnas kako,tai visai nesidziau gia,kad toks darbas jam tenka ,ale ne bega,viska padaro biggrin.gif
Net kartais ateina patikrinti ar as gerai vaikiukui sauskelnes uzdejau lotuliukas.gif
Atsakyti
į metus į kartą ax.gif
Atsakyti
O mūsų tėtukas po gimdymo visą savaitę tik pats sauskelnes keitė, aš nė nebandžiau smile.gif Ir dabar šauniai jam tas darbas sekasi kai reikia smile.gif
Atsakyti
musu tetis dar nekeite ir abejoju ar keis, jis ne tokio poziurio, kad valytu uzpakali vaikui doh.gif
Atsakyti
Musu tevelis per metus nepakeite ne 1 karto sauskelniu ir sake net nesiruosia to daryti, nors taip noreciau... doh.gif Kartais net ziaugcioti pradeda vonioj, kai kakaliuku pauosto, man pakeitus dukrytes sauskelnes. ax.gif
Atsakyti
Mano dukrytes tetukas is pradziu mane moke kaip reikia keisti, nes ligonineje ji ismokino seseles, bet palaipsniui jo entuziazmas atslugo ir dabar keicia tik tada kai as paprasau, bet prasomas neatsikalbineja, bent tiek gerai
Atsakyti
schmoll.gif pampersą nebent paduoda, kai aprenginėjam išmaudytą zuikiuką. O kitais atvejais, net jei kvapas toks, kad dujokaukės reikia ir mažius visas zirzia, tai tėtis sako; "geriau panešiosiu, kad neverktų" blink.gif be komentarų...
Atsakyti
Reiskia musu tetis lb geras wub.gif , nes daznai pakeicia sauskelnes thumbup.gif Mazajai tai tiek dar teteko jam pakeist, nes ir pupa dar lb maza ir darbas dabar jo toks, kad reciau bebuna namie. Su pirmu tai lb daznai keisdavo rolleyes.gif
Atsakyti
Mūsų tėtukui tai neįveikiama užduotis, jis geriau per visus namus paleis gerklę, kad baisai smirdž, tipo susiprask, mamyte, vaikas prisidirbo blush2.gif
Atsakyti