Įkraunama...
Įkraunama...

Tėtukas ir sauskelnės

Apklausa: Kiek kartų tėtukas keitė sauskelnes? (569 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
musu tetukas tai tik kartais pakeicia cool.gif o va dukrai labai daznai keisdavo rolleyes.gif
Atsakyti
keicia thumbup.gif o ypac nakti, va kas man fainiausia, o poto atnesa leliu man i lova, pavalgom ir toliau snaudziam thumbup.gif tik va labai jau tas dregnas serveteles megsta naudot blink.gif matyt uztad taip greit ir pakeicia pamperi, nes neplauna uzpakaliuko gudrutis g.gif
Atsakyti
Aišku, kad keičia cool.gif Savo sūnui pirmąsias sauskelnes užsegiau aš ax.gif
Atsakyti
musu tetukui, patink keisti sauskelnes, kai buna namie tai nieko neprileidz doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Keicia, ir daznai keicia. Ir uzpakaliuka po vandenuku nuplauna smile.gif . Kai parvaziuojam i kaima, kur nera silto vandens, tai dar ir su puodais pabegioja biggrin.gif . Geras musu tetukas thumbup.gif .
Atsakyti
keicia kai pasakau...nesislyksti..
Atsakyti
keiciair sauskelnes ir uzpakaliuka nuplauna musu tevelis labai geras,rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanele: 02 gruodžio 2008 - 19:20
Nekeičia niekada g.gif
Atsakyti
Na noreciau ir as savo vyruka pagirti. wub.gif Sauskelnes keicia labai daznai, nuo pat pirmuju vaiko gimimo dienu. Kartais buna as sedziu prie PC, o tevelis vaikui kakas valo tongue.gif . Visada vaika maudom kartu, ir jam visada tenka galvyte isplauti, man dar ne karto neteko schmoll.gif , na kazkaip taip gaunasi blush2.gif , gal kad mano naguciai ilgi ir jis patrina pleiskanytes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiara two in one @ 2008 11 30, 22:41)
keicia thumbup.gif  o ypac nakti, va kas man fainiausia, o poto atnesa leliu man i lova, pavalgom ir toliau snaudziam thumbup.gif tik va labai jau tas dregnas serveteles megsta naudot blink.gif matyt uztad taip greit ir pakeicia pamperi, nes neplauna uzpakaliuko gudrutis g.gif

Jo jo, manasis irgi serveteles kuokstais naudoja doh.gif
Atsakyti
Musu tetukas tikras saunuolis thumbup.gif mazajai princesei butent tevelis ir pakeite pirmaji pampersa smile.gif o siaip nepatingi ir uzpakaliuka nuplauti ir viska kaip reikia padaryti biggrin.gif dar vonioj abu pabendrauja, pazaidzia su dukryte smile.gif
Atsakyti
Musu tetukas tai saunuolis thumbup.gif . Jis ir pirmas sauskelnes pakeite ir dabar daznai jas keicia. Ir maudosi visada tik jie dviese, manes neleidzia. Turi pilna zaislu, kartu turskias, kartu nardo. Super teveli turim mirksiukas.gif
Atsakyti
musu tevelis moka sauskelnes pakeis, kai labai reikia pakeicia tikrai nesislyksti, bet tai pasitaiko retai ax.gif
Atsakyti