musu tetukas tai dar nekeite

o musu tetis tai daro kasdien net prasyti nereikia kai pamato kad jau laikas keisti,pakejcia,va tik nelabai noro daug keisti kada mazas dovana pampersuose palieka,tuomet perleizdia sia pareiga man

QUOTE(kur-rita @ 2008 12 17, 17:32)
o musu tetis tai daro kasdien net prasyti nereikia kai pamato kad jau laikas keisti,pakejcia,va tik nelabai noro daug keisti kada mazas dovana pampersuose palieka,tuomet perleizdia sia pareiga man 

Ir pas mus lygiai tas pats

O musu tetis saunuolis, keicia pampersus nuo gimimo

Musu tevelis keite tik viena syki
palikau maziuka su teciu ir isvaziavau i parduotuve...Uztrukau daugiau nei valanda, griztu namo, einu pazet kaip mano vyrai laikos...ir randu...sunelis guli ant lovos laimingas, o tetis suprakaitaves, rankose pampersas ir sako: nu jo, negana to, kad prisiruosiau pakeist, tai apsysiojo mane...
tiek to... bet ne, dar reikejo ir apkakot...
tai jau kaip juokiausi

Aš po gimdymo kurį laiką negalėjau vaiko nešiot ir šiaip sunku buvo vaikščiot, tai vyras gyvendamas su mumis ligoninėj per tas kelias paras visko išmoko - ir pampersus keisti, ir užpakaliuką plauti, ir perrengti
O dabar irgi nemato problemos sauskelnių keitime - tik naktį tai dažniausiai darau aš, o dieną kaip papuola

O dabar irgi nemato problemos sauskelnių keitime - tik naktį tai dažniausiai darau aš, o dieną kaip papuola

keičia keičia - kur dings? Vaikas juk jo, tegu irgi prižiūri ir higiena rūpinasi

na musu tetukas tai nedega dideliu noru keisti sauskelnes
per visa laika nuo vaikelio gimino tik pora kartu yra pakeites, taciau padeda suruosti vonele ir ismaudyti mazyle

QUOTE(Isila @ 2008 12 30, 15:46)

o pas mus sauskelnes keicia tik tetis
vakar isvaziaves buvo, tai pirmakart keiciau pati