Įkraunama...
Įkraunama...

Tėtukas ir sauskelnės

Apklausa: Kiek kartų tėtukas keitė sauskelnes? (569 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Mekačka @ 2007 03 02, 11:35)
Mūsų tėtukai nei karto vaikui sauskelnių nekeitė  rolleyes.gif

kaip bebutu gaila, bet reikia pripazinti tokia tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
Musu tevelis niekada neatsisako pakeisti sauskelniu, bet jei mazylis apsikakina, tada jau mane i pagalba kviecia biggrin.gif
Atsakyti
musu tetukas pakeicia kartais biggrin.gif zinoma,o kur jam detis jai as su reikalais esu isbegus,juk nelaikys mazytes apsidirbusios blush2.gif o seip nedega noru keisti sauskelnes lotuliukas.gif o ypac jai ten turtelio daug prikrauta tai iskart pasisalina lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selena_888: 22 lapkričio 2008 - 20:41
Mūsų tetukas sauskelnes keičia be jokių problemų ar nenoro. thumbup.gif
Tik dukrytei padarius kakutį - dideliu reikalu užsiima mamytė, nebent tėtis kakutį apvalo su servetėlėm, bet šiaip, kakutis - mamytės rūpestis, nes visada nešu apiprausti, o tėtis nedrįsta. ax.gif
Atsakyti
mūsų tėtis sauskelnes keičia kartais, dažniausiai kai paliktas vienas su maže rolleyes.gif
Atsakyti
Keičia tik tada, kai manęs nėra namie.
Atsakyti
QUOTE(selena_888 @ 2008 11 22, 22:37)
musu tetukas pakeicia kartais biggrin.gif  zinoma,o kur jam detis jai as su reikalais esu isbegus,juk nelaikys mazytes apsidirbusios  blush2.gif o seip nedega noru keisti sauskelnes  lotuliukas.gif o ypac jai ten turtelio daug prikrauta tai iskart pasisalina lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif ir pas mus tas pats...
Atsakyti
Na o maniskis tai keicia kai tik paprasau jo pakeist smile.gif pradzioj tai lb sunkiai jam sekesi kai pakakodavo...na bet jau ir prie kakiuko priprato lotuliukas.gif nera iseities
Atsakyti
keičia be jokių problemų. Kol gulėjau ligoninėj, tai tik jis keitė, nes aš buvau po CP . smile.gif
Atsakyti
pagaliau priverciau pakeisti thumbup.gif
Atsakyti
Musu tetukui ne problema pakeisti pampersiuka ax.gif Ir keicia jau nuo pat pirmu dieneliu, nes as po CP buvau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Keicia tas kuris tuo metu su vaiku.. o jei didelis reikalas ir tetis namie tai jis ir keicia nes reikia apiplauti o mamai sunkiau islaikyti virs kriaukles padauza... ir keicia nuo pirmuju dienu...
Atsakyti