Įkraunama...
Įkraunama...

Tėtukas ir sauskelnės

Apklausa: Kiek kartų tėtukas keitė sauskelnes? (569 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Jusma @ 2007 03 09, 19:27)
Tai gal reikėjo vyrą pamokyti mirksiukas.gif Nes manasis tai žino, kad patepti reikia, nors kol kas tfu tfu tfu su užpakaliuku problemų neturim schmoll.gif

Tai,kad jis mate 100 kartu kaip as jas keiciu,kiek ir kokius kremus naudoju.O su uzpakaliuku ir mes neturim problemu.
Atsakyti
o mūsų tėvelis šaunuolis. Pamperius keičia dažnai ir be jokio vargo. Taip pat žino kada reikia patept kremu ir kokiu, o kada tik pudruke pabarstyt, kiekvieną kartą nuprausia ir netingi biggrin.gif
Atsakyti
mano vyras net turbūt nežino kur guli pampersai ką jau kalbėti apie keitima verysad.gif
Atsakyti
mano vyras taip pat keicia pampersus,kai manes nebuna ir apiprausia thumbup.gif
Atsakyti
Mes su vyru vaiką auginame ABU, todėl ir darbus daro jis lygiai taip kaip ir aš thumbup.gif
Atsakyti
Pakeičia ir be jokių tokių viskas yra ok... cool.gif
Atsakyti
Mano vyras kai būna namie pakeičia sauskelnes ir labai gerai jam sekasi tai daryt biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis pakeicia,bet tik tada,kai pati neturiu laiko.Zino kaip nuvalyti,kuo patepti ir kaip pampersa uzdeti.Tik kai "kakalas" buna labai jau raukosi biggrin.gif
Atsakyti
pakeicia,zinoma is pradziu buvo klausimu kas kaip ar gerai...dbar drasiai ta daro.
Atsakyti
o mano diedas tai kai manes nebūna, arba aš negaliu, arba būnu labai pavargusi tai visada pakeičia pamperus ir prašyti nereikia smile.gif
Atsakyti
Nu sitas dalykas tai siokia tokia problemele. Nedrasu musu teciui. Keicia tik tada, kai as negaliu. Jau net ir supykus buvau del to, tai dabar stengiasi taisytis, bet....
Atsakyti
per puse metu gal pakeite kokius du kartus,ir daugiau neistolo.Nors visa kita daro su malonumu,ir bendrauja,ir maitina,ir vieni pabuna.Bet pampersai jam kazkoks siaubas.....
Atsakyti