Kristina is Hederos nieko nepadare? Na siaip man ji patiko tuom, kad is jos tikrai nebegsi maiso ant galvos uzsidejus

Siaip esu laaabai priekabi....Pas ja kirpausi ir daziausi gal kokius 2 metus. Ir budavau rami del jos darbo. O ir toms, kurios gali skirti ne daugaiu 50 Lt - pats tas.
Tik zinoma, kaip visada uzsimanai, ka nors nauja. O va tada...
Papildyta:As neseniai buvau Miesto kirpykloje, pas Dangira. Ja man labai buvo isgyre. Sake, kad dirba laaaabai kruopsciai, pataria, isgauna gerai spalva. Aisku, ispejo del kainos..200 Lt tai maziausiai kainuos. Na gerai, ko tik nepadarysi del saves

Finalas toks: teko laukti 1 menesi kol atejo eile. Kai jau sutarta valanda atlekiau strimgalviais, nes juk veluoti nepadoru ir dar pirma karta! tai...prasedejau 1 val. laukdama, kol mane priims.. Mat tai buvo sakes! As veikli moteris, taigi, man ta valandas - DAUG. Kas del darbo - dirbo tikrai kruopsciai, konsultavosi, sake ka ir kaip darys. Tas man patiko. BET... negavau isivaizduojamo rezultato. Ne vienas pazistamas net nepastebejo, jog buvau kirpykloje

Praleidau kirpykloje 4 val. (iskaitant 1 veluota) + gerokai virs 200 Lt sumoketa..
Na nieko, as optimiste - dar karta ja eisiu pas ja. GAL bus kas nors TOKIO padaryta
Gal yra cia kas dar pas ja lankosi? Gal as vista...nemoku pasakyt, ko noriu???? Ar esu pernelyg priekabi.....