Įkraunama...
Įkraunama...

Reikalinga gera kirpėja Klaipėdoje

O gal galit pasakyti kiek kainuoja kirpimas pas Kristiną? Sakau gal ir man pas ją užsirašyti unsure.gif , ir kiek reikia laukti po užsirašymo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2006 11 28, 22:18)
Prasom rytoj po kirpyklos prisistatyti i "musu plaukuciu nuotraukos" skyreli  biggrin.gif  bigsmile.gif

Tai kad nieko mandraus nepadare blush2.gif

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2006 11 29, 18:16)
O gal galit pasakyti kiek kainuoja kirpimas pas Kristiną? Sakau gal ir man pas ją užsirašyti  unsure.gif , ir kiek reikia laukti po užsirašymo?  unsure.gif

15 Lt., nu prieš kokias 2 - 3 sav. 4u.gif

Atsakyti
Kristina is Hederos nieko nepadare? Na siaip man ji patiko tuom, kad is jos tikrai nebegsi maiso ant galvos uzsidejus smile.gif Siaip esu laaabai priekabi....Pas ja kirpausi ir daziausi gal kokius 2 metus. Ir budavau rami del jos darbo. O ir toms, kurios gali skirti ne daugaiu 50 Lt - pats tas.
Tik zinoma, kaip visada uzsimanai, ka nors nauja. O va tada... tongue.gif
Papildyta:
As neseniai buvau Miesto kirpykloje, pas Dangira. Ja man labai buvo isgyre. Sake, kad dirba laaaabai kruopsciai, pataria, isgauna gerai spalva. Aisku, ispejo del kainos..200 Lt tai maziausiai kainuos. Na gerai, ko tik nepadarysi del saves bigsmile.gif Finalas toks: teko laukti 1 menesi kol atejo eile. Kai jau sutarta valanda atlekiau strimgalviais, nes juk veluoti nepadoru ir dar pirma karta! tai...prasedejau 1 val. laukdama, kol mane priims.. Mat tai buvo sakes! As veikli moteris, taigi, man ta valandas - DAUG. Kas del darbo - dirbo tikrai kruopsciai, konsultavosi, sake ka ir kaip darys. Tas man patiko. BET... negavau isivaizduojamo rezultato. Ne vienas pazistamas net nepastebejo, jog buvau kirpykloje bigsmile.gif Praleidau kirpykloje 4 val. (iskaitant 1 veluota) + gerokai virs 200 Lt sumoketa..
Na nieko, as optimiste - dar karta ja eisiu pas ja. GAL bus kas nors TOKIO padaryta bigsmile.gif
Gal yra cia kas dar pas ja lankosi? Gal as vista...nemoku pasakyt, ko noriu???? Ar esu pernelyg priekabi.....
Atsakyti
Nu dėkavoju už informaciją 4u.gif ,bandysiu užsirašyti pas Kristiną,nu ir pabaigai dar vienas klausimėlis-kiek kainuoja pas ją plaukų dažymas?Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Mano plaukai yra ilgi, bet as pas Kristina dazydavau tik sruogelemis + pakerka siek tiek+susukuoja, tai sumokedavau 30 Lt Dariausi pas ja sukuosena vestuvem (paprasta, ne jaunosios), tai sumokejau irgi 30 Lt Taciau as pas ja eidavau gal pries metus. Gal kainos pasikeite. Nors nemanau, kad daug. Mano nuomone, jei pinigine nedrasko pinigai, tai Kristina is Hederos- net SUPER.
Atsakyti
Mergaites, gal kas zino Klaipedoje (netoli Senosios turgavietes) miela kirpeja, pas kuria galia nulekt pakirpi kirpciukus? Turbut daug kam cia juoka sukeliau tokiu klausimu biggrin.gif O nesakykit man jau nusibodo matyt besiraukancius veidus.., sianden "apturejau nuotykiu". Siaip ka cia sakyti, ne pirmas kartas toks. Mat mano kirpimas - su kirpciukais modelis. Na ir tarp dazymu man tenka nulekt pas kokia kirpeja palyginti kiprciuku, neistempiu as, atauga. Na siandien taip pat galvoju nulekt. Uzsukau i Spartaka ir ... pasigailejau... Mandagumo jokio ir dar tarsi malones as prasyciau.Na jei nenori kirpti - tai taip ir pasakytu. Ko cia nepatenkinta veida isreiksti. Apsisukau ir isejau. Uzsukau i Grozio sala. Viskas SUPER!
Gal sakau NE LYGIS SPARTAKE kirpti kirpciukus blush2.gif ??? Tipo negales nurauti piniga DAUG? tongue.gif Kvaila, as arbatos niekada negailiu.

Atsakyti
QUOTE(adamkiene @ 2006 11 30, 19:25)
Mergaites, gal kas zino Klaipedoje (netoli Senosios turgavietes) miela kirpeja, pas kuria galia nulekt pakirpi kirpciukus? Turbut daug kam cia juoka sukeliau tokiu klausimu biggrin.gif O nesakykit man jau nusibodo matyt besiraukancius veidus.., sianden "apturejau nuotykiu". Siaip ka cia sakyti, ne pirmas kartas toks. Mat mano kirpimas - su kirpciukais modelis. Na ir tarp dazymu man tenka nulekt pas kokia kirpeja palyginti kiprciuku, neistempiu as, atauga. Na siandien taip pat galvoju nulekt. Uzsukau i Spartaka ir ... pasigailejau... Mandagumo jokio ir dar tarsi malones as prasyciau.Na jei nenori kirpti - tai taip ir pasakytu. Ko cia nepatenkinta veida isreiksti. Apsisukau ir isejau. Uzsukau i Grozio sala. Viskas SUPER!
Gal sakau NE LYGIS SPARTAKE kirpti kirpciukus blush2.gif ??? Tipo negales nurauti piniga DAUG?  tongue.gif  Kvaila, as arbatos niekada negailiu.

Netoli Senojo turgaus yra PC Kiras, o ten kirpykla Mantė. Šiaip kiek esu buvus Mantėj, tik ne toj, o prie parko, tai visad malonios kirpėjos, net kavos vieną kartą pasiūlė, kai teko ilgiau palaukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adamkiene @ 2006 11 30, 21:25)
Gal sakau NE LYGIS SPARTAKE kirpti kirpciukus blush2.gif ??? Tipo negales nurauti piniga DAUG?  tongue.gif  Kvaila, as arbatos niekada negailiu.

4u.gif siulau i 'scarlet' kirpykla uzbegt prieinamos kainos ir mergyckos gerai atlieka savo darba man asmeniskai Jurate patinka
Atsakyti
Aciu, mergaites. Scarlet ir atrodo, pas Jurate esu buvusi. Gal tokia tamsiaplauke, mazdaug 40-ies? Gal galit telefoniuka toks kirpyklos brukstelti?
Del Mantes, as ten esu pas kosmetologe, depiliacijai. Super kosmetologe. Viena karta yra pakirpusi galiukus jauna kazkokia kirpeja. maloni, bet neatitaike kirpimo mano plaukuciams. Mat turiu verpetu, tai pernelyg isfileravo. Mano ir draugiu akim buvo per trumpai nurezti bigsmile.gif [COLOR=blue]
Atsakyti
sveikutes,

perskaiciau visa tema nes ieskau kirpejos naujos ... senoji kazkaip nebetinka, monotonija juoda.. verysad.gif verysad.gif .. as jai pasakau kaip kirpti, o ji patrumpina vos vos ir sako ai man gaila tokius ilgus nukirpti verysad.gif .. as ir nenoriu ju nukirpti trumpai bet noriu kazkokio kirpimo idomesnio, o daba elementarus.. blink.gif ..
ta i daba rezgu minti bandyti pas Aida, Aidos studijoje... kaip ten yra su tuo kirpimu karstomis zirklemis ??? g.gif kuo jis naudingas kuo ne? g.gif
kas keiciais kerpant karstom ar saltom zirklem??
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2006 12 07, 18:21)
sveikutes,

perskaiciau  visa tema nes ieskau  kirpejos naujos ... senoji  kazkaip  nebetinka,  monotonija juoda.. verysad.gif  verysad.gif .. as jai  pasakau  kaip  kirpti, o ji  patrumpina vos vos ir sako  ai  man  gaila tokius ilgus nukirpti  verysad.gif .. as ir nenoriu  ju  nukirpti  trumpai bet noriu  kazkokio kirpimo idomesnio, o  daba elementarus.. blink.gif ..
ta i daba rezgu  minti  bandyti  pas Aida,  Aidos studijoje... kaip  ten yra su  tuo  kirpimu  karstomis zirklemis ??? g.gif  kuo  jis naudingas  kuo  ne? g.gif
kas keiciais  kerpant karstom ar saltom zirklem??

4u.gif Karstom zirklem rekuomenduociau kirptis tik tuo atveju jei nori uzsiaugint ilgus plaukus ,nes karstos zirkles, paprastai issireiskus, uzlydo plauko galiukus tai jie maziau sakojas . as asmeniskai nesikirpciau pas pacia Aida nei uz ka !!! schmoll.gif schmoll.gif Kitu stilistu darbai man labiau patinka thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O kas Aidos darbe ne taip? As esu buvusi viena karta, sukuosena dare. Labai patko. Bet sukuosena viena, kirpimas - visai kas kita.
Atsakyti