Įkraunama...
Įkraunama...

Reikalinga gera kirpėja Klaipėdoje

QUOTE(cameja @ 2007 02 19, 19:33)
"VIVOJE" gerai kerpa ir dazo -Regina  mirksiukas.gif

Ačiū, bandysiu skambint. Gal maždaug kainas žinai? Nors, geresnėj kirpykloje be 160 lt. neišsiverčiu doh.gif .Kadangi plaukai stori, tai dažų reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2007 02 20, 09:56)
Ačiū, bandysiu skambint. Gal maždaug kainas žinai? Nors, geresnėj kirpykloje be 160 lt. neišsiverčiu  doh.gif  .Kadangi plaukai stori, tai dažų reikia  doh.gif

Va, užsirašiau kitai savaitei bigsmile.gif žiūrėsim ką padarys doh.gif
Atsakyti
O gal galetumet rekomenduoti kirpėją, kuri gerai deda cheminį? Tiesiog baisu eiti pas pirma pasitaikiusia...
Atsakyti
QUOTE(rutkute @ 2007 02 23, 14:12)
O gal galetumet rekomenduoti kirpėją, kuri gerai deda cheminį? Tiesiog baisu eiti pas pirma pasitaikiusia...

4u.gif tavo vietoj cheminio tikrai nesideciau,nebent nori turet ishsausejusius chemiskai pazeistus plaukus as esu kategoriskai pries cheminius schmoll.gif shiaip galiu pasiulyt i "scarlet" pas Jurate prie seno turgaus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2007 02 20, 20:08)
Va, užsirašiau kitai savaitei  bigsmile.gif  žiūrėsim ką padarys  doh.gif

Tikrai neblogai dirba Regina thumbup.gif Vakar jau vbuvau, patiko. Mano storus plaukus, gerai nukirpo (tiksliau iškarpė) ir nudažė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2007 03 01, 11:15)
Tikrai neblogai dirba Regina  thumbup.gif  Vakar jau vbuvau, patiko. Mano storus plaukus, gerai nukirpo (tiksliau iškarpė) ir nudažė  thumbup.gif

O kokios kainos, butu idomu suzinot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2007 03 01, 11:15)
Tikrai neblogai dirba Regina  thumbup.gif  Vakar jau vbuvau, patiko. Mano storus plaukus, gerai nukirpo (tiksliau iškarpė) ir nudažė  thumbup.gif

o plaukus jau plovei? pati susiformuot šukuoseną bandei?
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 03 01, 15:27)
o plaukus jau plovei? pati susiformuot šukuoseną bandei?

Niu, dar ne , nes plaukai sausi, tai plaunu kas 5-6 dienas Ir bijau, nes taip gražiai atrodo, o mano plaukas toks sudėtingas. ax.gif Tikėsimės, kad susitvarkysiu pati. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Wonderland @ 2007 03 01, 14:12)
O kokios kainos, butu idomu suzinot? smile.gif

Kirpimas 35-60 lt. berods.
O man išeina daug, nes aš ir kirpau ir dažiau ir plaukų pas manęs, kaip pas 3 galvas. Tai suma gaunasi doh.gif nes dažų daug reikia
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2007 03 02, 10:55)
Niu, dar ne , nes plaukai sausi, tai plaunu kas 5-6 dienas Ir bijau, nes taip gražiai atrodo, o mano plaukas toks sudėtingas.  ax.gif  Tikėsimės, kad susitvarkysiu pati.  doh.gif

Va tą ir turėjau omeny, po paskutinio kirpimo grįžau kaip princesė, (pas kitą kirpėją buvau) o dabar nesusitvarkau mad.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 03 02, 11:19)
Va tą ir turėjau omeny, po paskutinio kirpimo grįžau kaip princesė, (pas kitą kirpėją buvau) o dabar nesusitvarkau mad.gif

Man ir taip pastoviai būna, nes mano plaukai labaiii... stori ir šiausiasi plaukas. Vis tikiuosi stebuklo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2007 03 01, 10:15)

bigsmile.gif drinks_cheers.gif dirba ji gerai thumbup.gif ,bet nepigiai ... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2007 03 03, 11:39)
bigsmile.gif  drinks_cheers.gif  dirba ji gerai  thumbup.gif ,bet nepigiai  ...  cool.gif

Manau jog tam ką nešioji ant veido(akinukai) ir galvos taupyt neišeina, svarbiausia rast tą pačią pačiausią kirpėją, kad kaip žmogus galėtum jaustis mirksiukas.gif
Atsakyti