Įkraunama...
Įkraunama...

Reikalinga gera kirpėja Klaipėdoje

QUOTE(nendre1982 @ 2007 08 01, 23:05)
As ryt einu i Viva pas Rima. Gal kas nors ka nors esate girdejusios? kaip ji? siap tai ten kerpuosi pas Natalija (man ji patinka, tokia miela,nelendanti i sikna smile.gif )

Rima man dare vestuvine sukuosna, Natalija dare sukuosena mano liudininkei. Kaip kerpa nezinau, bet kai nupasakoji kokios nori sukuosenos nesugeba tokios padaryti doh.gif As prasiau tvirtos, tamprios, kad butu visas grozios ant galvos virsaus, padare atvirksciai: labai laisva, ispute sonus, jau baznycioje iskrito kelios sruogos doh.gif O Natalija is viso, mano liudininke paprase tiesiog kuodo, o ji jai palaidus plaukus ant sprando paliko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2007 08 03, 11:24)
Rima man dare vestuvine sukuosna, Natalija dare sukuosena mano liudininkei. Kaip kerpa nezinau, bet kai nupasakoji kokios nori sukuosenos nesugeba tokios padaryti  doh.gif  As prasiau tvirtos, tamprios, kad butu visas grozios ant galvos virsaus, padare atvirksciai: labai laisva, ispute sonus, jau baznycioje iskrito kelios sruogos  doh.gif  O Natalija is viso, mano liudininke paprase tiesiog kuodo, o ji jai palaidus plaukus ant sprando paliko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

idomu kaip tai atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dana27 @ 2007 07 23, 15:21)
fear.gif nu jau pradejau bijoti...Jauciu kad vistiek neberasciau kitose kirpyklose vietu.....o jau kita pirmadieni turiu eit pas ta Lina doh.gif

bandykit kirptis pas kirpeja Regina, kerpa ir dazo gerai ... 4u.gif
Atsakyti
Na buvau as pas ta Rima...nu tai kaip ir visai fainai nukirpo..net graziau uz Natalija ir dar 10 lt pigiau g.gif gal cia kaip pirma karta..,kad prisiviliotu? na bet tikrai eisiu pas ja dar karta
Atsakyti
QUOTE(Wonderland @ 2007 07 23, 16:17)
Na pati ne pas ji kerpuosi (nors toje pacioje kirpykloje), bet, kiek girdejau, jis laabai gerai kerpa! Manau nenusisvilsi! smile.gif

Galiu pritarti šiai nuomonei.. drinks_cheers.gif aš pas jį jau sena klijentė tai dar nei karto nenuvylė. cool.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labux 4u.gif
Jau porą metų lankausi Eladoje pas Aliną (juodukė). Pirmą kartą tai buvau sužavėta jos darbu, bet kuo toliau aš pas ją einu, tuo labiau ji labiau man tuos plaukus iškarpo. Plaukai ir taip neperstoriausi. Nežinau, gal pakeist kirpėją g.gif
Bet eiti pas naują ir vėl nežinoti ko galima tikėtis doh.gif
Atsakyti
na as pasiulyciau pabandyti "A studijoj", kur yra Janonio g., ten jaunas kolektyvas, bet kerpa profesionaliai..
mano drauges ir as likom patenkintos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2007 08 09, 13:54)
na as pasiulyciau pabandyti "A studijoj", kur yra Janonio g., ten jaunas kolektyvas, bet kerpa profesionaliai..
mano drauges ir as likom patenkintos smile.gif

Įdomu g.gif
O kainos kokios ir pas ką geriau eiti?
Atsakyti
QUOTE(vilmux79 @ 2007 08 09, 13:41)
Labux 4u.gif
Jau porą metų lankausi Eladoje pas Aliną (juodukė). Pirmą kartą tai buvau sužavėta jos darbu, bet kuo toliau aš pas ją einu, tuo labiau ji labiau man tuos plaukus iškarpo.

aš susidomėjau Alina, reikia greitai apsikirpt, nes po to išvyksiu tad pakaks ir to pirmojo karto susižavėjimo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o kaip kainytės ten? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotasangeliukas: 09 rugpjūčio 2007 - 15:10
QUOTE(vilmux79 @ 2007 08 09, 14:57)
Įdomu g.gif
O kainos kokios ir pas ką geriau eiti?

modelinis kirpimas kainavo 40,- Lt, o visos ejom pas ta pacia kirpeja vardu Liuda
Atsakyti
O kur grazu ir profesonalu chemini galetu sudeti?Aidos studijoj gal ar kur? Gal zinot kas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotasangeliukas @ 2007 08 09, 15:09)
aš susidomėjau Alina, reikia greitai apsikirpt, nes po to išvyksiu tad pakaks ir to pirmojo karto susižavėjimo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  o kaip kainytės ten? bigsmile.gif

Man, kai dažo sruogelėm ir pakerpa - 100 lt. 4u.gif
Atsakyti