Įkraunama...
Įkraunama...

Reikalinga gera kirpėja Klaipėdoje

Zinau labai gera kirpeja thumbup.gif , dirba ji "Scarlet" kirpykloje prie p/c "Saturnas", vardu Rasa. Nebrangiai pas ja, bet reikia is anksto uzsirasyti, lb daug klienciu turi. Pvz., kirpymas (bet koks)+galvos pl+susukavimas su priemonem=apie 80lt, galvos pl+kirpymas=18lt thumbup.gif Naudoja "Kadus" kosmetika
Atsakyti
tai kaip ten su ta kirpeja lina is vivos g.gif ?uzsirasiau ryt pas ja eiti, paskaiciaucia pora komentaru ir nebezinau ka galvoti doh.gif siaip visada einu i aidos studija,bet kad eiles dabar nerealios,o noriu grazi buti pries gimtadieni bigsmile.gif
Atsakyti
gal kas kirposi ir dazesi salon+?kaip kainos kaip darbo kokybe? g.gif
Atsakyti
Kur geriau eiti pas Sandra is aidos studijos ar pas Laimona is Ramunes linijos? blush2.gif galvoju daryt arba chemini susukavima arba koki kirpima...
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2007 08 13, 10:51)

mane tai domintu kiek kirpimas kainuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2007 08 13, 10:51)

galvos pl+kirp=50lt
Atsakyti
QUOTE(Shiaurinee @ 2007 08 01, 18:49)
Rašiau kitoj temoj, galiu pakartoti- aš už kirpimą karštomis žirklėmis. Pabandžius nebesinori pereiti prie kirpimo paprastom. Ir jau po pirmo kirpimo ir matės, ir jautės skirtumas. Prieš tai galiukai amžinai veldavos- dabar ne. Kritimas taip pat man gražesnis.

o kur eini ir kiek moki?noriu ir as pabandyti sia technologija, bet kazkaip nesiryztu bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas zinot gera kirpeja Palangoje, ziauriai reikia, nes kaip tik dabar esu prie juros, o plaukai baisus. Kadangi Palanga zalia Klaipedos, tai gal mamytes nesupyksit, kad isiterpiau i tema. Labai aciu.
Atsakyti
Labai jau noriu pasiskusti del personalo PC "Saturnas" kirpykloje PRINCESE AUDRONE. Aptarnavimo baisesnio nesu maciusi, visos darbuotojos susiraukusios ir nepatenkintos, iskaitant administratore, pacios kirpejos tarpusavyje pykstasi, zodziu nelabai nuotaika pakelia. Kirpejos (neatsimenu vardo, bet buvo rusakalbe tai nelabai pavyko mums susisneketi g.gif ), darbu likau nepatenkinta, bet i mano nuomone niekas nekreipe demesio, tai teko susimoket pinigelius ir keliaut namo. doh.gif
Atsakyti
kirpeja Rima, salonas Viva thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(nendre1982 @ 2007 08 02, 00:05)
As ryt einu i Viva pas Rima. Gal kas nors ka nors esate girdejusios? kaip ji? siap tai ten kerpuosi pas Natalija (man ji patinka, tokia miela,nelendanti i sikna smile.gif )

tai kaip pas Rima buvo?
Atsakyti
Vakar kirpaus Hederoj - labai patenkinta likau, apkirpo super
Atsakyti
QUOTE(evansmum @ 2007 08 30, 22:24)
Vakar kirpaus Hederoj - labai patenkinta likau, apkirpo super

Pas ką kirpaisi? mirksiukas.gif
Atsakyti