Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas.

QUOTE(ESLAUDA @ 2007 03 23, 02:00)
Turiu Fatale, ji reik tept siek tiek kitaip negu kitus tusus su sukutem, nes jo sepetelis kaip 3 sukutes smile.gif  Ant dezutes kitoj pusej parodyta kaip tept mirksiukas.gif Tiesiog nemoku paaiskint rasant, norisi rodyt doh.gif

Man Fatale labai patiko, po jo blakstienos tikrai įspūdingai atrodė. Noriu paklausti tų, kurios naudojo Fatale ir gali palygint - ar yra dar koks nors tušas, kuris daro panašų efektą? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 23 kovo 2007 - 09:21
QUOTE(BlackDee @ 2007 03 23, 10:20)
Man Fatale labai patiko, po jo blakstienos tikrai įspūdingai atrodė. Noriu paklausti tų, kurios naudojo Fatale ir gali palygint  - ar yra dar koks nors tušas, kuris daro panašų efektą?  4u.gif

Šiaip aš nuolat blaškaus tarp fatale ir Helenos Rubinstein Lash Queen, nes abu (kai persiorientuoji nuo vieno prie kito) man nerealiai patinka ir savaip padaro blasktienas gražias bigsmile.gif Tai va dabar vėl dažaus su Fatale, o paskui vėl nebežinau kurio norėsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*bena* @ 2007 03 22, 18:13)
jo sitas labai geras, labai grazios ir ilgos blakstienos buna, as mastau vel tapati pirkt smile.gif
tai tikriausiai nes labai jau reklamuoja, bet ten ka reklamuoja tai puse su kompu padaryta ir pan smile.gif negalima pasitiketi reklamom  biggrin.gif

Čia kalba apie maybelline XXL. turėjau ir tą senesnį, kur vien tik juodas-baltas įpakavimas ir dabar turiu tą naujesnįjį, tai jis color intense, ypač juodas mirksiukas.gif Šiaip man patinka šis tušas.
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2007 03 23, 10:40)
Šiaip aš nuolat blaškaus tarp fatale ir Helenos Rubinstein Lash Queen, nes abu (kai persiorientuoji nuo vieno prie kito) man nerealiai patinka ir savaip padaro blasktienas gražias  bigsmile.gif Tai va dabar vėl dažaus su Fatale, o paskui vėl nebežinau kurio norėsiu  doh.gif

o HR Lash Queen yra pirkti Lietuvoj? unsure.gif Nes kažkaip nemačiau g.gif
Atsakyti
As siandien nusipirkau Lancome Hypnose, tai man labai patiko... thumbup.gif pries tai turejau Loreal Telescopic, tai irgi thumbup.gif buvo...
Atsakyti
Merginos gelbekit 4u.gif siandien buvau Sarmoj, norejau pirkti tusa,noriu kad tankintu, nes blakstienos savo ilgos. dabar turiu Maybelline Lash Stylist, patinka, bet noriu ka kita ibandyt. galvoju apie Loreal telescopic (man labai patinka sepetelis kaip Maybeline lash stylist ir Lorealio teleskopic, na jis toks kaip plastmasinis) bet pamaciau Rimmelio 2 naujus tusus!(gal jie nelebai ir nauji bet as ju nemaciau ax.gif ) bet ne ta apie kuri jus snekejot neseniai (raudona ta) o ten buvo vienas su sukytem, o kitas su tokiu plasmasiniu sepeteliu kap Lorealio teleskopic!!padekit!!!! nezinau ka pasirinkti lotuliukas.gif gal kuri bandet tios Rimmel tusus su tais sepeteliais ir sukytem?
paemiau ta su sukytem bet paskui padejau i vieta, galvoju reik su jumis pasitarti 4u.gif
Atsakyti
ka manote apie manhattan tusus? smile.gif konkreciai turiu omeny volcano mascara. biggrin.gif Taip pat renkuosi is Rimmel Volume flash ir maybelline intense xxl.smile.gif
Atsakyti
o kaip jums Isadora tusai? gal visai noreciau pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazyte blusyte @ 2007 03 24, 15:15)
o kaip jums Isadora tusai? gal visai noreciau pabandyti  ax.gif

Esu turejus tik viena kart isadora tusa, nepamenu kaip vadinasi, bet metaline (sidabrine) pakuote. Man labai patiko, tik daugiau skirtas dieniniam, ne vakariniam makiazui. Labai subtiliai padazo blakstienas, graziai jas isskiria (atrodo naturaliai tankios 4u.gif ), lengvai nusiplauna rolleyes.gif .

O as siandien nusipirkau pabandymui maxfaktor colorie 2000, su lenktu sepeteliu, paziuresim kaip jis, turejau pries tai kita maxfaktoriu, ta su guminiu sepeteliu, tai visai nieko, bet toli grazu nuo reklamuojamo efekto schmoll.gif
Atsakyti
Tai joks tusas realybeje nepadarys tokio efekto, koki padaro kompiuteris reklamoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 03 27, 14:36)
Tai joks tusas realybeje nepadarys tokio efekto, koki padaro kompiuteris reklamoje  biggrin.gif

nebent ir taip blakstienos iki dangaus bigsmile.gif
Atsakyti
Tokiu atveju tepkis bet kokiu, vis tiek graziai atrodys ax.gif
Atsakyti