Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas.

QUOTE(ViShy @ 2007 03 29, 09:40)
Vis noriu isbandyti L'oreal telescipoc,girdejau geru atsiliepimu apie ji...mano blakstienos nera labai ilgos, ir retokos,idomu ar tiktu jis  g.gif siaip labiausiai patinka L'oreal double extension bigsmile.gif

man irgi extension paciausias bigsmile.gif greitu laiku pirksiu diorshow, patiko jis man kazkaip... o iaip man geriausiai blakstienos nusidazo dviem tusais bigsmile.gif vienas sluoksnis vienu, antras kitu bigsmile.gif turiu ne viena tusa, tai maisau tarpusavy, bet dazniausiai extension visad pirmas eina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(puffy_ @ 2007 03 29, 11:09)
man irgi extension paciausias  bigsmile.gif  greitu laiku pirksiu diorshow, patiko jis man kazkaip... o iaip man geriausiai blakstienos nusidazo dviem tusais  bigsmile.gif vienas sluoksnis vienu, antras kitu  bigsmile.gif turiu ne viena tusa, tai maisau tarpusavy, bet dazniausiai extension visad pirmas eina  bigsmile.gif

As tai kazkaip pripratau prie extension,patinka jis man bigsmile.gif bet va galvoju isbandyti ta telescopic,drauge ji naudoja,tai blakstienos kaip netikros atrodo biggrin.gif tik man tas jo sepetelis kazkaip nelabai patinka,tokios sukutes plasmasines,atrodo nepatogios,nors as nebandzius,gal ir gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2007 03 29, 11:15)
As tai kazkaip pripratau prie extension,patinka jis man  bigsmile.gif bet va galvoju isbandyti ta telescopic,drauge ji naudoja,tai blakstienos kaip netikros atrodo  biggrin.gif tik man tas jo sepetelis kazkaip nelabai patinka,tokios sukutes plasmasines,atrodo nepatogios,nors as nebandzius,gal ir gerai bigsmile.gif

as turiu loreal ta susukutemis dvieju galu volume shocking...tai tikrai ispudingai padazo bigsmile.gif jauciu gundausi ir as telescopicu kada nors bigsmile.gif kai ptau vishy? as pvz nebegaliu be balto pagridno pries juoda tusa issiversti...pries bet koki tusa ji dedu bigsmile.gif kaip tau?
Atsakyti
QUOTE(puffy_ @ 2007 03 29, 11:30)
as turiu loreal ta susukutemis dvieju galu volume shocking...tai tikrai ispudingai padazo  bigsmile.gif  jauciu gundausi ir as telescopicu kada nors  bigsmile.gif  kai ptau vishy? as pvz nebegaliu be balto pagridno pries juoda tusa issiversti...pries bet koki tusa ji dedu  bigsmile.gif  kaip tau?

As irgi visada balta pagrinda naudoju bigsmile.gif na nebent jei kur nors skubu,tada greitai tik su juodu pasitepu blush2.gif
Atsakyti
Merginos, siandien nusipirkau diorshow, ka apie ji gero galit pasakyt? O gal blogo..?
Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2007 03 29, 15:31)
Merginos, siandien nusipirkau diorshow, ka apie ji gero galit pasakyt? O gal blogo..?

Tai parasyk kaip tau jis? 4u.gif
Atsakyti
Gal kam teko isbandyti si Lancome tusa???? bigsmile.gif CILS DESIGN PRO

user posted image

Noretusi isgirsti atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2007 03 29, 12:15)
bet va galvoju isbandyti ta telescopic,drauge ji naudoja,tai blakstienos kaip netikros atrodo  biggrin.gif tik man tas jo sepetelis kazkaip nelabai patinka,tokios sukutes plasmasines,atrodo nepatogios,nors as nebandzius,gal ir gerai bigsmile.gif

aha as irgi, paziuriu paziuriu ir padedu atgal.. labai jau neiprastos tos sukytes.. blush2.gif o tuso naujo kaip tik labai reikia.. unsure.gif
Atsakyti
na tai gal reik Hypnose pamegint, nes dar neiseis pasidazyt su tuo Fatale tai susinervuosiu, nes labai jau nekantri esu blush2.gif
ir beje kazkaip man bet kokie tusai buna pradzioj tokie jau geri taip graziai padazo, o po keliu dienu pradeda kazkaip kitaip dazyt g.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(sviliukas @ 2007 03 29, 15:31)

na man jis nepatiko,nes megstu dazytis su tusu daug, o su juo gerokai tekdavo pavargti ir tai nepasiekdavau norimo rezultato schmoll.gif na bet va kitom jis patinka, gal del to kad nemegsta dazytis storu sluoksniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnia: 29 kovo 2007 - 14:59
QUOTE(alionke @ 2007 03 29, 15:39)
Tai parasyk kaip tau jis? 4u.gif

parasysiu, siandien nusipirkau tik, atnese i darba vagiukas toks, is Kristianos vagia ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2007 03 29, 17:21)
parasysiu, siandien nusipirkau tik, atnese i darba vagiukas toks, is Kristianos vagia ph34r.gif

tu tiki tuo???? blink.gif kiek sumokejai?
Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2007 03 29, 17:21)

graziai apgavo lotuliukas.gif ale ir naivumas tu moteriskiu rolleyes.gif
Atsakyti