QUOTE(solo @ 2007 03 29, 18:06)
Vishy, nuoširdžiai patariu pabandyt telescopic. Jau ką ką, bet ilginimui jis nr.1. Ir tos šukytės dabar man-geriau nei šepetėlis. labai fainai pasidengia 

kokia kaina jo ir kiek ml

QUOTE(solo @ 2007 03 29, 17:06)
Vishy, nuoširdžiai patariu pabandyt telescopic. Jau ką ką, bet ilginimui jis nr.1. Ir tos šukytės dabar man-geriau nei šepetėlis. labai fainai pasidengia 

Ar jis nesulipdo blakstienu? mano retokos

QUOTE(naaringiux @ 2007 03 29, 17:08)
Nerašo kiek ml, nematau

Vishy, dėl retumo nieko negaliu patart, nes mano pakankamai tankios...

QUOTE(solo @ 2007 03 29, 18:18)
Nerašo kiek ml, nematau
o kaina apie 35 lt....

Na manau reikes pabandyti

QUOTE(ramintele22 @ 2007 03 28, 15:56)
nzn man jis kazkaip nelabai patinka nes trupa jau per pietus ryte pasidazius ir labai sunkai nusivalo, beto nemoku su juo dazytis tai man jis kazkaip ir per mazai ilgina, sulipina na palauksiu dar paexperimentuosiu 

Man tikrai jis netrupa

QUOTE(Frosta @ 2007 03 29, 09:02)
Aš vis dar mokausi dažytis Lancome "Fatale" tušu
. Jis toks tirštas, man lengvai nusivalo ir visiškai netrupa. Pirmu sluoksniu pasidažo visai nebloga, o vat antru - sulipdo blakstienas. Tikriausiai, reikės vieną kartą storiau tepti ir viskas bus gerai. O jūs vienu sluoksniu dažot ar dviems? 

Tepu vieną, nes kitaip tikrai itin suliptų blakstienos, bet būtent tas vienas man ir yra įspūdingesnis už kitų tušų tris

As turejau telescopic, labai gerai nudazo ir pailgina blakstienas.Kai pirma karta pasidaziau, drauges paklause ar neprisiklijavau blakstienu

as uz yve saint laurent fals lash efect super tusas,kai pasidazau tai blakstienos iki antakiu tokios grazios.

QUOTE(dauraa @ 2007 03 30, 16:34)
as uz yve saint laurent fals lash efect super tusas,kai pasidazau tai blakstienos iki antakiu tokios grazios. 

o kur toks parsiduoda.
bet kurioj kristianoj.kainuos nemazai,bet man tai jis labai patinka blkstienas tooooooooookias ilgas padaro.
QUOTE(Sviripilė @ 2007 03 29, 19:35)
Man tikrai jis netrupa
ir netgi labai ilgina nuo pat pradžių, tik va storint ima tik po 2 sav. pradėjus dažyt
Tepu vieną, nes kitaip tikrai itin suliptų blakstienos, bet būtent tas vienas man ir yra įspūdingesnis už kitų tušų tris

na galbut pasenusia nusipirkau