Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas.

Nu vat Baltijos blakstienos tai čiki thumbup.gif Ir aš tokių noriu bigsmile.gif Matyt kitą kartą bus Rimmel tušas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrininė @ 2007 04 18, 13:34)
As irgi megstu stipriai ryskias blakstienas, kuo ilgesnes, labai uzsirietusias, juodas juodas. Tai man kaip tik tokias padaro Lash Architect Lorealio, nu tikrai beveik kaip is reklamos. Maniskes ner trumpos, tokios vidutines ir naturaliai truputi riestos, bet vistiek joks kitas tusas man tokiu ilgu riestu ir ryskiu nepadaro kaip sitas...

Man visam tam geriausias Artdeco tušas. Tik labai gaila, kad jis paskui labai nubyra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 04 19, 09:04)
Nu vat Baltijos blakstienos tai čiki  thumbup.gif  Ir aš tokių noriu  bigsmile.gif  Matyt kitą kartą bus Rimmel tušas  rolleyes.gif

ačiū ačiū aciuks.gif Jis iš prdžių lipina, nes būna skystesnis, tai tepu ant senojo tušo. Bet paskui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 04 18, 06:10)

tusas akivaizdziai trupa doh.gif ir akims grozio nesuteikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 04 19, 10:35)

kodel taip sakai? as tai nematau akivaizdaus trupejimo smile.gif
Atsakyti
Aha, su Rimmel Volume Flash labai gražu wub.gif
turėjau Rimmel Exagarate full volume and curl, tai lipina... ir dar vieną, tik pavadinimo nepamenu, ilginamasis, tai ten tragedija.
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 04 19, 09:35)

kai trupa tusas tai jis trupa ant paakiu o ne voku mirksiukas.gif o cia manau kad kaip ir man dazantis telescopiku tiesiog ar blakstienos ar sepetukas prisiliecia prie odos ir lieka tokie taskiukai (kuriuos as su ausu krapstuku nuvalau) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2007 04 19, 14:14)
kai trupa tusas tai jis trupa ant paakiu o ne voku  mirksiukas.gif o cia manau kad kaip ir man dazantis telescopiku tiesiog ar blakstienos ar sepetukas prisiliecia prie odos ir lieka tokie taskiukai (kuriuos as su ausu krapstuku nuvalau)  4u.gif

taip taip taip drinks_cheers.gif nuvalau ir as, tik cia nuvaliau jau po fotosesijos, prasom labai nepykti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 04 18, 22:20)
čia mano be tušo ir su Rimmel Volume Flash  4u.gif

user posted image

niu nerealios blakstienos thumbup.gif
Atsakyti
as rekomenduociau Loreal Masterpriece ir Max Factor More lashes:ax:
idedu
be tusouser posted image

cia MF More lashes,superinis tusas,ilgina mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplaukė: 19 balandžio 2007 - 17:49
O gal kuri išbandėte naująjį Nivea tušą? Žiūrinėju kokį čia naują tušą nusipirkti..noriu labiau tankinančio, o ne ilginančio.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2007 04 19, 17:39)
as rekomenduociau Loreal Masterpriece  ir Max Factor More lashes:ax:
idedu
be tusouser posted image

cia MF More lashes,superinis tusas,ilgina  mirksiukas.gif
user posted image

tavo ir be tušo blakstienos nerealios ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti