Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas.

QUOTE(SeSe @ 2007 04 19, 18:39)
O gal kuri išbandėte naująjį Nivea tušą? Žiūrinėju kokį čia naują tušą nusipirkti..noriu labiau tankinančio, o ne ilginančio..  ax.gif

O apie koki nauja kalbi? smile.gif
Atsakyti
O apie koki nauja kalbi?

Na, jį pastaruoju metu labai reklamuoja per tv..ir stenduose mačiau mieste (Vilniuje). Bet pavadinimo neįsidėmėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SeSe @ 2007 04 19, 22:32)
Na, jį pastaruoju metu labai reklamuoja per tv..ir stenduose mačiau mieste (Vilniuje). Bet pavadinimo neįsidėmėjau  doh.gif

Jis vadinasi Volume Impact. Man irgi įdomu ar kas jį bandė, nes sau noriu nusipirkti, beto jis ir kainuoja apie 29 litus..o dabar dar droge nivea dienos, tai gal ten bus dar pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 04 20, 10:14)
Jis vadinasi Volume Impact. Man irgi įdomu ar kas jį bandė, nes sau noriu nusipirkti, beto jis ir kainuoja apie 29 litus..o dabar dar droge nivea dienos, tai gal ten bus dar pigiau  smile.gif

Sveikos,
Parduodu Lorealio ir Meybelline ir MaxFactor tusus kainos nuo 10 iki25lt
Atsakyti
QUOTE(amliv99 @ 2007 04 21, 17:51)
Sveikos,
Parduodu Lorealio ir Meybelline ir MaxFactor tusus kainos nuo 10 iki25lt

kokiu max factor yra ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 18, 17:24)
gal kuri jau isbandete nauja dioro tusa kuris super juodas? g.gif

Vakar rinkausi tušą doh.gif išbandžiau ir tą super juodą-šepetėlis man nelabai g.gif tai pasilikau prie Diorshow super nemažo šepetėlio ir konsultantė geriau rekomendavo tą super storą šepetėlį(veiksmas vyko ne LT)Na ir likau tikrai patenkinta,blakstienos lieka itin tankios ir ilgos-lyg ir nelimpa unsure.gif nes dar gerai ir neperpratau,nes pasidažiau tik antra diena,bet pirmas vaizdas tai thumbup.gif
Prieš tai turėjau ir tokį pat tušą(nr.toks pat 090),tik šepetėlis buvo daug plonesnis ir lenktas-tai man jis,net nežianau,nieko stebūklingo nedarė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2007 04 21, 23:49)
Vakar rinkausi tušą doh.gif išbandžiau ir tą super juodą-šepetėlis man nelabai g.gif tai pasilikau prie Diorshow super nemažo šepetėlio ir konsultantė geriau rekomendavo tą super storą šepetėlį(veiksmas vyko ne LT)Na ir likau tikrai patenkinta,blakstienos lieka itin tankios ir ilgos-lyg ir nelimpa unsure.gif nes dar gerai ir neperpratau,nes pasidažiau tik antra diena,bet pirmas vaizdas tai thumbup.gif
Prieš tai turėjau ir tokį pat tušą(nr.toks pat 090),tik šepetėlis buvo daug plonesnis ir lenktas-tai man jis,net nežianau,nieko stebūklingo nedarė unsure.gif

turi omeny paprasta na bent jau lt dior show tusa ar yra dar kitokios show interpretacijos?
Atsakyti
Tai vat..nusipirkau aš pernktadienį taip reklamuojamą naują Nivea tušą Volume Impact, tai tiesiog negaliu apsakyti koks tai blink.gif blink.gif Mano blakstienos ir šiaip nepasakyčiau kad labai jau retos ir trumpos . Žodžiu, užsitepus tušą atrodė, kad iš 30 blakstienų pasidarė 10 - sulipina tai tikrai neblogai sakyčiau. Nei jos ryškesnės nei tankesnės pasidarė. O ta reklama tai tikras akių dumimas...taip atrodo , kad reklamoj su vienu tušu dažė, o pardavinėja visai kitą blink.gif .Nežinau, gal čia man tik toks pasitaikė( bet labai abejoju kad kiti erresni)... Buvau LABAI nepatenkinta. Aš labai seniai buvau dėl bajerio buk tušą nusipirkus, tai jis ir tai geresnis už tą nivea buvo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 22, 16:59)
turi omeny paprasta na bent jau lt dior show tusa ar yra dar kitokios show interpretacijos?

Nea jie visi ir yra Diorshow,jų yra berodos 5-kių rūšių unsure.gif vandeniui atsparus,rudas,Diorshow Black-super juodas ir kt.ir visų jų šepetėlių formos skiriasi.Aš ir nusipirkau su didžiausiu ir tankiausiu šepetėliu,čia skaitomas tas šepetėlis labai geru unsure.gif na kolkas esu tikrai patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
visgi eilini karta isitikinau uzsienyje pirktu produktu kokybe thumbup.gif palyginus lietuvoje tai lt kosmetika sh kokybes drauge parsiveze lancome fatale tai as negalejau patiketi kad tusas gali taip ispudingai dazyti nes pati turiu toki pat tik pirkta musu sarmoje europos tai palyginus mano visiskai sh verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 23, 20:18)
visgi eilini karta isitikinau uzsienyje pirktu produktu kokybe thumbup.gif  palyginus lietuvoje tai lt kosmetika sh kokybes drauge parsiveze lancome fatale tai as negalejau patiketi kad tusas gali taip ispudingai dazyti nes pati turiu toki pat tik pirkta musu sarmoje europos tai palyginus mano visiskai sh verysad.gif

Na sakykim as esu lietuvaite ir noriu tuso is uzsienio, ar yra kokia el. parduotuve ir kur man patartumet ieskoti, nes kaip ir Jus, as jau isitikinau LT sh... kokybe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2007 04 24, 11:59)
Na sakykim as esu lietuvaite ir noriu tuso is uzsienio, ar yra kokia el. parduotuve ir kur man patartumet ieskoti, nes kaip ir Jus, as jau isitikinau LT sh... kokybe  g.gif

as pati ka esu turejusi is uzsienio tai drauge ar mama ka parveza o siap cia dauk kas is braskiu arba ebay uzsakineja as ir noreciau bet nemoku.... g.gif
Atsakyti