Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas.

QUOTE(Africa @ 2007 04 26, 13:38)
Na nebūtinai į tušą lašinti akių valiklį. Man labiau patinka "atgaivint" tušą lašais akims, Visine ar kt. panašiais. Daug efektingiau,  tušo "netirpdo", o suminkština, atšviežina. biggrin.gif

Nu aš ir apie tokį dalyką kažkuriame žurnale skaičiau,sako ,kad gerai... unsure.gif tik neteko dar išbandyti...nors ištikrųjų ir buvau užmiršusi apie tai irnesakyk.gif Ačiū,kad priminei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 04 26, 17:29)
Turiu Maxfactor: Masterpiece ir Volume and lift tušus, neblogi, bet norėčiau labiau tankinamo tušo  blush2.gif
O čia koks naujas tušas Masterpiece Max?  g.gif

Lyg ir pats naujausias pakolkas smile.gif daugiau pasiskaityt galima cia: http://www.maxfactor...aras/volmax.jsp

O tos, kurios rasete, kad neypatingas, ar LT pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Grattis @ 2007 04 27, 08:48)
Lyg ir pats naujausias pakolkas  smile.gif daugiau pasiskaityt galima cia: http://www.maxfactor...aras/volmax.jsp

O tos, kurios rasete, kad neypatingas, ar LT pirkote?

Bet kainelė jo blink.gif 9,99 svaro doh.gif

Papildyta:
ale tūris jau nebe 4,5ml, o cieli 7,2 bigsmile.gif Žr. čia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 27 balandžio 2007 - 08:18
QUOTE(prieblanda @ 2007 04 27, 09:17)
Bet kainelė jo  blink.gif  9,99 svaro  doh.gif

Papildyta:
ale tūris jau nebe 4,5ml, o cieli 7,2  bigsmile.gif  Žr. čia  4u.gif

man turis nesvarbus,vistiek dazydama blakstienas kasdien nesugebu iki galo isnaudoti tuso-jis greiciau man trupet pradeda doh.gif
Atsakyti
Ojojoj kaip nusivyliau CHANEL INIMITABLE... g.gif
Dazo tai ryskia juoda spalva, sviezias, bet netankina, prailgina nedaug (patepus daugiau, blakstienos virsta "musiu kojelemis"). Isvis kazkaip isdarko blakstienas: viena i viena puse ziuri, kita i kita...
Helena Rubinstein LASH QUEEN nepalyginamai geriau. Gaila, kad susigundziau isbandyti naujove. Dabar kokius 2-3 men. teks su Inimitable kankintis... Nes as kito tuso neperku, kol turimo neisnaudoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 04 26, 15:32)
Man įdomu su kuriuo tušu blakstienos būtų ispudingesnės  g.gif  su Maybelline lash stylist ar su Lorealio Architekt? Gal kas bandė abu šiuos tušus?

Išbandžiau abu- man įspūdinesnės blakstienos pasidažius L'orealio Architect.
Man apskritai su jokiu kitu tušu dar nėra pavykę akių pasidažyti įspūdingiau nei su juo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2007 04 27, 21:40)
Išbandžiau abu- man įspūdinesnės blakstienos pasidažius L'orealio Architect.
Man apskritai su jokiu kitu tušu dar nėra pavykę akių pasidažyti įspūdingiau nei su juo thumbup.gif

Man Architect pagal gerumą antras po Telescopic biggrin.gif Štai aš pasidažius Architectu...gal nelabai jis tankina, bet man ir tokios retesnės blakstienos visai gražu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 28 balandžio 2007 - 11:48
QUOTE(solo @ 2007 04 28, 12:43)
Man Architect pagal gerumą antras po Telescopic biggrin.gif  Štai aš pasidažius Architectu...gal nelabai jis tankina, bet man ir tokios retesnės blakstienos visai gražu  biggrin.gif
user posted image

Nu aišku, 15 blakstienų yra geriau nei 3 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 04 28, 11:48)
Nu aišku, 15 blakstienų yra geriau nei 3  biggrin.gif

Tai aš ir neturiu tankių ir daug blakstienų, tad ir tušas jų iš oro neprigamins... Beje,jis ir netankina,o storina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 28 balandžio 2007 - 12:02
QUOTE(skruzde @ 2007 04 26, 23:44)
Nu aš ir apie tokį dalyką kažkuriame žurnale skaičiau,sako ,kad gerai... unsure.gif tik neteko dar išbandyti...nors ištikrųjų ir buvau užmiršusi apie tai irnesakyk.gif Ačiū,kad priminei mirksiukas.gif

cia gerai, jei Jus naudojate visine akims, o as ne. Specialiai tada pirkti tusui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kotrina1 @ 2007 04 28, 18:06)
cia gerai, jei Jus naudojate visine akims, o as ne. Specialiai tada pirkti tusui? 4u.gif

visai nebutina pilti visine i tusa.man labai gerai "atskiedzia" ir kvepalai(ta prasme tuoletinis vanduo), keleta ilasini i tusa, ir uzsuki ,palieki kuriam laikui ,ir naudojasi beveik kaip naujas tik kiek supratau kvepaluose turetu buti kazkiek spirito.tai galima daryti velgi logiska isvada ,kad ipylus laseli spirito turetusi gautis tas pats efektas.reiks pabandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2007 04 28, 19:01)
visai nebutina pilti visine i tusa.man labai gerai "atskiedzia" ir kvepalai(ta prasme tuoletinis vanduo), keleta ilasini i tusa, ir uzsuki ,palieki kuriam laikui ,ir naudojasi beveik kaip naujas tik kiek supratau kvepaluose turetu buti kazkiek spirito.tai galima daryti velgi logiska isvada ,kad ipylus laseli spirito turetusi gautis tas pats efektas.reiks pabandyti  g.gif

bet gi spiritas sausina, tai blakstienoms visai ne į naudą blink.gif
Atsakyti