Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas.

QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 25, 15:17)
na uztai turbut kad ne ne LT pirkta nes dauk kam lt fatale sunkiai pavyksta nugramdyti smile.gif

As pirkau Lt., man nusiplauna be problemu bigsmile.gif
Atsakyti
O kas nors jau bandet Max Factor Masterpiece Max?
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2007 04 24, 22:13)
O tu geriau ne vandeni pilk, o akiu makiazo valiklio kelis lasiukus (as tai su svirkstu ileidziu, kad neapsibuzotu). mirksiukas.gif  Tada dar ne taip dziaugsies. Bus pagydytas ir atnaujintas tavo tusiukas  thumbup.gif  Pamatysi..  mirksiukas.gif Garantija duodu ax.gif  biggrin.gif

aciu reiks butinai pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grattis @ 2007 04 25, 23:47)
O kas nors jau bandet Max Factor Masterpiece Max?

Tušas labiau tankina nei ilgina... Toks pusiau geras biggrin.gif Efektingų blakstienų, bent jau man, nepadarė.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 04 26, 12:31)
Tušas labiau tankina nei ilgina... Toks pusiau geras biggrin.gif Efektingų blakstienų, bent jau man, nepadarė..  4u.gif

visiskai pritariu
Atsakyti
Bet šepetukas geras, dažytis patogu. Su kitokiais aš vis sgebu išsiterlioti blush2.gif
Atsakyti
Man įdomu su kuriuo tušu blakstienos būtų ispudingesnės g.gif su Maybelline lash stylist ar su Lorealio Architekt? Gal kas bandė abu šiuos tušus?
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2007 04 25, 14:54)
Nuo tuso priklauso. I paprasta tusa lasint reikia paprasta valikli (ne vandeniui atspariam tusui valyt skirta). O i atsparu vandeniui- spec.valikli, kuriuo valot ta tusa. mirksiukas.gif

Na nebūtinai į tušą lašinti akių valiklį. Man labiau patinka "atgaivint" tušą lašais akims, Visine ar kt. panašiais. Daug efektingiau, tušo "netirpdo", o suminkština, atšviežina. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 04 26, 15:38)
Na nebūtinai į tušą lašinti akių valiklį. Man labiau patinka "atgaivint" tušą lašais akims, Visine ar kt. panašiais. Daug efektingiau,  tušo "netirpdo", o suminkština, atšviežina. biggrin.gif

o prie ko cia Visine? g.gif Galu gale visine vaistuku garantija praemus menuo ar kelios savaites (tiksliai nebepamenu). O paskui kaip? nesukels kokios alergijos?

Del tirpdymo tame ir fintas- gumuleliu neatsiranda- sudziuvusi tusa atitirpdo ir paskystina... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2007 04 26, 16:33)
o prie ko cia Visine? g.gif Galu gale visine vaistuku garantija praemus menuo ar kelios savaites (tiksliai nebepamenu). O paskui kaip? nesukels kokios alergijos?

Del tirpdymo tame ir fintas- gumuleliu neatsiranda- sudziuvusi tusa atitirpdo ir paskystina... mirksiukas.gif

Kaip tai prie ko? Juk nerekomenduoju kokio vazelino ar batų tepalo. biggrin.gif Tą sugalvojau ne aš asmeniškai, o patyrę vizažistai. Ir nerašiau, kad reik pilt "pasenusius" akių lašus. biggrin.gif Tai savaime suprantama.
Atsakyti
Turiu Maxfactor: Masterpiece ir Volume and lift tušus, neblogi, bet norėčiau labiau tankinamo tušo blush2.gif
O čia koks naujas tušas Masterpiece Max? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 04 26, 15:38)
Na nebūtinai į tušą lašinti akių valiklį. Man labiau patinka "atgaivint" tušą lašais akims, Visine ar kt. panašiais. Daug efektingiau,  tušo "netirpdo", o suminkština, atšviežina. biggrin.gif

o tinka akiu 'asaros'?
Atsakyti