Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas.

QUOTE(Nome @ 2007 03 14, 09:53)
Panos, ar galite ką nors gero ar blogo pasakyti apie COLLISTAR tušus? Man Sarmoje konsultantę labai jį siūlė. Atsiprašau iš karto jei jau apie tai kur nors kalbėjote, ne visada perskaitau viską

QUOTE(kismet @ 2005 09 14, 16:37)
Taip pat tusa juoda tankinanti-storinanti su shukutem - nelabai moku juo pasidazyt wink.gif Bet mano silpnas blakstienas smarkiai paryskina.. Tankesnems blakstienoms butu kaip tik.

QUOTE(*Citra* @ 2006 08 28, 17:41)
-Tusas Mascara Technico, ilginantis. Dazo labai naturaliai, pailgina blakstienas, ju neapkrauna. Kasdieniam makiazui pats tas.
-Tusas three dimension effeto. Universlaus, ilgina, storina, ilgina. Geras daiktas, kas megsta ryskias blakstienas, padazo graziai, blakstienas atskiria, patankina.

Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 03 14, 10:00)
Visad pirkdavau tusa, kainuojanti 40-50lt, o dabar va paemiau ir nusipirkau uz 15+ Nivea Lash Designer (Droge nuolaidos, tai pamaniau, kad jei ka, negaila bus ir ismesti smile.gif ) Nugis mano nuostabai- fainuoliskas tusas, ir tankina, ir siek tiek ilgina bigsmile.gif Esu ziauriai patenkinta bigsmile.gif

Turėjau 2 kartus šį tušą, bet man šiek tiek tepdavo paakius doh.gif O jum netepa? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2007 03 12, 19:46)
Gla kuri bandet Loreal Telescopic?  ax.gif
ka ape si tusa galit pasaky? man toks sepetelis patinka  bigsmile.gif  ir kas sis usas d bigsmile.gif ro? man reikia kad apimties daugiau butu, tankinancio  bigsmile.gif

As ji turejau, siaip patiko, blakstienos labai graziai atrode, nesulipintos, graziai isryskintos, tik kol juo dazydavaus labai aplink akis apsitepliodavau ir ilgai valyt tekdavo smile.gif

Kazkaip dazniausiai naudoju Lorealio Architect, uzriecia, ilgina, storina blakstienas, tikrai daro tai ka reklamoj sako mirksiukas.gif Tik jo minusas tas, kad labai greit pasibaigia, po pusantro menesio (ilgiausiai) jau butinai reik pirkt nauja...

Gal taip su Lorealio visais tusais yra nes cia skaiciau kad ta pati raso apie Double Extension, o mano naudotas Telescopic irgi taip pat greit baigesi....

Bet kadangi jie tikrai graziai padazo, tai vistiek naudoju... Dabar galvoju Double Extension pabandyt, nes ji visos taip giria.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2007 03 12, 20:46)
Gla kuri bandet Loreal Telescopic?  ax.gif
ka ape si tusa galit pasaky? man toks sepetelis patinka  bigsmile.gif  ir kas sis usas d bigsmile.gif ro? man reikia kad apimties daugiau butu, tankinancio  bigsmile.gif

Man jis nepatiko schmoll.gif nepamenu tiksliai del ko, bet turbut per mazai tankino ir ilgino. Zinau, tik, kad antra karta jo tikrai nepirkciau. Prasciausiais is visu kitu Lorealio tusu.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 03 14, 11:27)
Turėjau 2 kartus šį tušą, bet man šiek tiek tepdavo paakius  doh.gif  O jum netepa?  unsure.gif

Kol dazausi, tai su visais susitepa man truputi doh.gif Bet pasivalau ir pirmyn smile.gif
QUOTE(Citrinine)
Kazkaip dazniausiai naudoju Lorealio Architect, uzriecia, ilgina, storina blakstienas, tikrai daro tai ka reklamoj sako  Tik jo minusas tas, kad labai greit pasibaigia, po pusantro menesio (ilgiausiai) jau butinai reik pirkt nauja...

Lash Architect ir man patiko, labai gerai tankina. Bet kad greitai baigiasi, tai faktas cool.gif
Atsakyti
Pasakykit is savo patirties, ar yra kokios nors "taisykles", kaip graziai ir teisingai pasidazyti su maybelline lash stylist tusu ar kitais tusais su sukutemis? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 03 11, 00:04)
Išbandžiau šian Lancome Fatale pas draugę - jinai jį pasiruošus atiduot ar parduot  biggrin.gif  Man iš pradžių nepatiko, bet atsižvelgiant į tai, kad pirmą kartą tom mandrom šukom dažiausi, tai visai neblogai gavosi  bigsmile.gif  Ale man vis tiek gaila tiek pinigų tušui  blush2.gif  Kol kas kaina+kokybė labiausiai patiko Avon Superfull  bigsmile.gif  Bet dabar pagalvojau, kad gal kas gero su Maybelline Lash Stylist gautųsi  g.gif

vis dar prie to pacio griztu noriu paklaust uz kiek drauge galvoja tusa parduoti nes as kaip tik tokio noriu nusipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 03 14, 10:27)
Turėjau 2 kartus šį tušą, bet man šiek tiek tepdavo paakius  doh.gif  O jum netepa?  unsure.gif

Man į dienos pabaigą,jau būna truputį pajuodę paakiai.Bet išskyrus tai,man šitas tušas pats geriausias iš visų,esu labai patenkinta juo wub.gif
Atsakyti
Dabar turiu HR tusa lash queen, labai esu patenkinta wub.gif dar planuoju, koki su sukutem isbandyt, gal fatale, nes vis nesiryzdavau g.gif
Atsakyti
o kaip su tom sukutem pasidazyti taip, kad blakstienos nesuliptu? Imanoma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 03 15, 11:36)
o kaip su tom sukutem pasidazyti taip, kad blakstienos nesuliptu? Imanoma?  g.gif

siaip kas ismoksta tai sako, kad daug graziau gaunasi nei su paprastu sepeteliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 03 14, 15:30)
vis dar prie to pacio griztu noriu paklaust uz kiek drauge galvoja tusa parduoti nes as kaip tik tokio noriu nusipirkti smile.gif

Sakė kol kas bandys mamai įsiūlyti, bet aš ją perspėjau, kad yra norinčių įsigyti 4u.gif
Atsakyti