Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas.

Merginos noriu paklausti, susiduriau su tokia problema, esu bandziusi daugybe tusu ir niekad to nebudavo, o dabar akys pasidare ziauriai jautrios, ta prasme niesti vokus ir blakstienas, ryte atsikeliu su patinusiais vokais verysad.gif ryskiai kazkas netinka, manau kad tusas, naudoju LANCOME LEXTREME, parasykit ar kuriai buvo taip nutike ax.gif Siuo metu reikes tusa pirkti ir nebezinau koki, kad vel to paties nebutu g.gif Patarkit, bukit geros unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2007 03 12, 20:46)
Gla kuri bandet Loreal Telescopic?  ax.gif
ka ape si tusa galit pasaky? man toks sepetelis patinka  bigsmile.gif  ir kas sis usas d bigsmile.gif ro? man reikia kad apimties daugiau butu, tankinancio  bigsmile.gif

Pati nesu jo išbandžiusi, bet draugė turėjo. Šiaip tai labai patenkinta buvo, vienintelis minusas, kad į dienos pabaigą jai nubyrėdavo ir tepdavo.
Atsakyti
QUOTE(GUOSTE @ 2007 03 13, 13:00)
Merginos noriu paklausti, susiduriau su tokia problema, esu bandziusi daugybe tusu ir niekad to nebudavo, o dabar akys pasidare ziauriai jautrios, ta prasme niesti vokus ir blakstienas, ryte atsikeliu su patinusiais vokais verysad.gif  ryskiai kazkas netinka, manau kad tusas, naudoju LANCOME LEXTREME, parasykit ar kuriai buvo taip nutike ax.gif Siuo metu reikes tusa pirkti ir nebezinau koki, kad vel to paties nebutu g.gif Patarkit, bukit geros unsure.gif

Mano draugė šį tušą naudoja, tai jai nieko, bet čia dar ne rodiklis. Galėjo būti tušas, bet nebūtinai. Nuo akių makiažo valiklių ar kremų, bet kokių akių makiažo priemonių taip pat gali niežėti akys. Bet kuriuo atveju reikia nustoti naudoti tą alergizuojantį produktą.
Jei priežastis tušas, tai vienas variantas - mėginti naudoti tušus, kuriuos naudojot anksčiau ir nebuvo nemalonių pojūčių, kitas variantas - ieškoti tušų, tinkančių turinčioms jautrias akis, bet pasirinkimas akivaizdžiai sumažėja (Lumene, IsaDora, Manhattan, kitų nežinau) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2007 03 13, 14:20)
Pati nesu jo išbandžiusi, bet draugė turėjo. Šiaip tai labai patenkinta buvo, vienintelis minusas, kad į dienos pabaigą jai nubyrėdavo ir tepdavo.

man irgi jisai labai patinka bigsmile.gif (bet taipogi man jis nei byra nei tepa rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(GUOSTE @ 2007 03 13, 13:00)
Merginos noriu paklausti, susiduriau su tokia problema, esu bandziusi daugybe tusu ir niekad to nebudavo, o dabar akys pasidare ziauriai jautrios, ta prasme niesti vokus ir blakstienas, ryte atsikeliu su patinusiais vokais verysad.gif  ryskiai kazkas netinka, manau kad tusas, naudoju LANCOME LEXTREME, parasykit ar kuriai buvo taip nutike ax.gif Siuo metu reikes tusa pirkti ir nebezinau koki, kad vel to paties nebutu g.gif Patarkit, bukit geros unsure.gif

jei atsikeli patinusiai vokais po nakties, tai gal cia problema nuo kito kosmetikos produkto, o ne nuo tuso, juk tikriausiai nakti blakstienu nesidazai. Gal koki nauja paakiu krema pradejai naudoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 03 13, 15:17)
jei atsikeli patinusiai vokais po nakties, tai gal cia problema nuo kito kosmetikos produkto, o ne nuo tuso, juk tikriausiai nakti blakstienu nesidazai. Gal koki nauja paakiu krema pradejai naudoti?  g.gif

NAKCIAI VISKA STROPIAI NUSIVALAU, BET NE TIK VOKAI PATINE, BET IR TA VIETA NIESTI KUR AUGA BLAKSTIENOS, LABAI SUNKU SUSEKTI KAS NETINKA, BET RODOS VISKAS PRASIDEJO, KAI ISIGIJAU SI TUSA g.gif
Atsakyti
QUOTE(GUOSTE @ 2007 03 13, 14:48)
NAKCIAI VISKA STROPIAI NUSIVALAU, BET NE TIK VOKAI PATINE, BET IR TA VIETA NIESTI KUR AUGA BLAKSTIENOS, LABAI SUNKU SUSEKTI KAS NETINKA, BET RODOS VISKAS PRASIDEJO, KAI ISIGIJAU SI TUSA g.gif

tai tada pirmiausia pabandyk pakeisti sita tusa ir jei problema isnyks, mesk ji lauk
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 03 13, 16:41)
tai tada pirmiausia pabandyk pakeisti sita tusa ir jei problema isnyks, mesk ji lauk

ACIU TAU UZ PATARIMUS, JAUCIU KAD RYT BEGSIU PIRKT KITO smile.gif
Atsakyti
Susigundziau ir vakar nusipirkau Maybelline lash stylist blush2.gif Bet nesuprantu: ar as nemoku tuo sepeteliu naudotis, ar kas, bet man jis labai sulipina blakstienas g.gif pailgina graziai ir tikrai daug ilgesnes nei su Loreal double extension atrodo, bet ir tokios koses palieka ant ju doh.gif gal as ka ne taip darau?
Atsakyti
Panos, ar galite ką nors gero ar blogo pasakyti apie COLLISTAR tušus? Man Sarmoje konsultantę labai jį siūlė. Atsiprašau iš karto jei jau apie tai kur nors kalbėjote, ne visada perskaitau viską
Atsakyti
Visad pirkdavau tusa, kainuojanti 40-50lt, o dabar va paemiau ir nusipirkau uz 15+ Nivea Lash Designer (Droge nuolaidos, tai pamaniau, kad jei ka, negaila bus ir ismesti smile.gif ) Nugis mano nuostabai- fainuoliskas tusas, ir tankina, ir siek tiek ilgina bigsmile.gif Esu ziauriai patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 03 14, 09:53)
Panos, ar galite ką nors gero ar blogo pasakyti apie COLLISTAR tušus? Man Sarmoje konsultantę labai jį siūlė. Atsiprašau iš karto jei jau apie tai kur nors kalbėjote, ne visada perskaitau viską

del tuso tai nezinau, bet ju pudra tai labai gera, taip pat ir seseliai, ir plauku priemones thumbup.gif
Atsakyti