Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių hemangiomos (rausvieji apgamai)

Svarbu, kad gerėja, o visa kita... Aukščiau nosį, mamyte, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą!!!
Jums taip pat sėkmės, kad greičiau galėtume džiaugtis gražiais veideliais!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laauraa @ 2007 05 10, 15:37)
Ačiū, bet nesulaukiau kol parašysi ir paskambinau Pošiūnui. Sakė, kad normaliai (viską daryt, praust ir tept Bepantenu). Tai dabar ramiau.
Vakar tai labai gerai atsilaikė - jokių verkimų po narkozės irapetitas superinis buvo.. O Pošiūnas, tai nieko nekalbėjo..Pažiūrėjo ir.. Tai paklausiau, kaip jam atrodo, ar gerėja? Sako: "gerėja".
Vėliau vyras neiškentė irgi paklausė. Tai tada pasakė, kad blogiau nebus.. Ir davė suprasti, kad ko čia klausiame, jei Triponis skambino ir mus informavo..
Iškart truputį susinervinau, kad info reikia traukt.., bet vėliau.. Svarbu, kad matomas pagerėjimas!
Ir ačiū, reikės pasinaudoti patarimu ir paplauti su ramunėlėmis!

bigsmile.gif Tik perdaug irgi netepk tuo bepantenu(turėjo pasakyti),nes jis minkština,plonina odelę ir keista,kad jums nedavė spec.tepaliuko,nes mums davė,bet neprireikė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglaitė: 20 gegužės 2007 - 20:55
Mes 3 kartus buvom ir mums nedavė jokio tepaliuko, liepė tept Bepantenu 2 kartus per dieną ir viskas g.gif
Atsakyti
mūsų dukrytei taip pat darė lazerį 3 kartus, bet taip pat tik Bepantenu liepė tept..
Be je, kai padarė lazerį, tai pats gydytojas storai ištepė nosytę. Net baltutė pasidarė.. smile.gif

O šiaip tai pas mus jau visi šašiukai nukrito ir pasimatė, kad vienoje vietoje visai išnyko.. Ir apskritai labai pašviesėjo.
Tik va problema, kad visai nenori būti su skrybele, vėžime taip pat nebūna, tai net nežinome, kaip apsaugoti nuo saulės tą nosytę?!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laauraa: 21 gegužės 2007 - 14:54
QUOTE(Ryna @ 2007 05 21, 10:20)
Mes 3 kartus buvom ir mums nedavė jokio tepaliuko, liepė tept Bepantenu 2 kartus per dieną ir viskas  g.gif

g.gif mes buvom gk klinikoj g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglaitė: 22 gegužės 2007 - 13:15
QUOTE(eglaitė @ 2007 05 22, 14:14)
g.gif mes buvom gk klinikoj g.gif  g.gif  g.gif


Ir mes ten pat visus 3 kartus. Gal čia priklauso nuo prideginimo stiprumo g.gif O kurioje vietoje hemagioma?
Aš irgi nežinau ką su saule daryt, tokie geri orai, visi kviečia varyt prie jūros, bet man baisoka, o ir vežime tos saulės gauna sočiai, pritepu kremu, bet velnias žino kiek jis ten padeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryna @ 2007 05 22, 19:55)
Ir mes ten pat visus 3 kartus. Gal čia priklauso nuo prideginimo stiprumo  g.gif  O kurioje vietoje hemagioma?
Aš irgi nežinau ką su saule daryt, tokie geri orai, visi kviečia varyt prie jūros, bet man baisoka, o ir vežime tos saulės gauna sočiai, pritepu kremu, bet velnias žino kiek jis ten padeda  g.gif

Pas mus po barzdyte,ant kakliuko...pridegino 3,5 mėn.(be narkozės, dabar 1,2m) ir kolkas gražiai nyksta,užteko vieno karto(nors prognozavo 5k)
Dabar svarbiausia,kad nesukietėtų,o dėl saulės,tai mums gerai thumbup.gif dar kolkas žandukai slepia flirt.gif
Atsakyti
Paskaičiau šią temą ir taip užvirė jausmai... ir pyktis ir kaltės jausmas ir dar nežinau kas... aišku, pati kalta, kad tik dabar susigriebiau rimčiau pasidomėti. Gimdymo namuose - nieko tokio; pediatrė - palaukit iki metukų; draugė, dirbanti vaikų poliklinikoje su kolegių svitos kompetetinga nuomone - palauk iki metukų... Aš jas dabar norėčiau gun_bandana.gif Bent kuri būtų man, varnai, pasakiusi - parodyk specialistui, nepakenks. Šneka pievas, o aš, kvaiša, klausau.
Turime ir mes tą bėdą. Ant kaktos taip vadinamas "angelo bužinys", ant kakliuko "gandro žnybis", ant kojytės, užpakaliuko ir nugarytės tokie raudoni taškeliai. Tas ant kaktos jau gerokai pašviesėjo (dukrytei bevei 8 mėnesiai), o tie ant kojytės, užpakaliuko ir nugarytės tikrai padidėję nuo gimimo. Kai gimė dukrytė, jie jau buvo, nėra labai dideli, bet vis tiek labai neramu. Prisiskaičiau, prisigąsdinau... Užsiregistravau pas Pošiūną birželio 7 dieną konsultacijai.
Atsakyti
Nesinervuok ir nekaltink savęs..
Palauk, ką pasakys pats Pošiūnas.
Juk kiekvienas atvejis skirtingas.
Kantrybės!!! smile.gif
Atsakyti
eina sau...mano dukrtyte turi toki raudona plema ant kelienio nuo pat gimimo, sake kad hemangioma...o gimdymo namuose sake nieko baisaus isnyks...gyd. atejusi i namus ir sake isnyks arba ne, bet nieko baisaus....o kad esama net hemangiomu specialisto nebuciau ne nutuokusi jei ne supermamos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2007 06 03, 17:35)
eina sau...mano dukrtyte turi toki raudona plema ant kelienio nuo pat gimimo, sake kad hemangioma...o gimdymo namuose sake nieko baisaus isnyks...gyd. atejusi i namus ir sake isnyks arba ne, bet nieko baisaus....o kad esama net hemangiomu specialisto nebuciau ne nutuokusi jei ne supermamos  blink.gif

Tai ir mums taip pat buvo, gerai, kad SM radau informacijos
Atsakyti