QUOTE(regal @ 2007 06 05, 11:29)
Sveikos,
aš jau anksčiau buvau rašiusi, kad pas mūsų sūnelį taip pat yra hemangioma ant pakaušio. Mes prieš pora savaičių buvome pas Pošiūną
jo privačioje klinikoje. Jis mums skyrė pakankamai laiko, rodė kitus atvejus, pasakojo apie gydymą ir pan. Taip pat nufotografavo hemangiomą. Sakė, kad mūsų sūnelio hemangioma nėra agresyvi, taigi nėra būtina operuoti, t.y. "lazeriuoti"

, nors jis ir rekomenduotų, kad netrukdytų, nesimatytų... Galėjo tai padaryti ir iš karto, bet mes dar nusprendėme palaukti, nes ji neauga, tai, mūsų nuomone, ir nereikia kištis, jei nėra būtinumo. Gydytojas paskyrė mums pasimatymą šį mėn. prieš jo atostogas, ir liepė stebėti, kiek paaugs, bet mes atkelsime šį pasimatymą dar po mėnesio, nes kol kas ji nepaaugo, taip ir liko apie 3x5mm dydžio, o ir nekyla daugiau.
Kaip jau kažkuri mamytė rašė, mums taip pat išlindo jo komercinis suinteresuotumas, nors šiaip tai labai maloniai priėmė ir išsamiai į visus mūsų klausimus atsakinėjo.
Taigi aš manau, jei norite, kad jūsų vaikiukui skirtų daugiau laiko, tai turite eiti pas jį į privačią kliniką, jis ten turbūt ne tiek daug turi pacientų, ne taip daug apkrautas jo grafikas, todėl ir laiko gali daugiau skirti.
Bet jei jis pasakė, kad išnyks, tai ir tikėkite tuo, nes praktiką jis turi tikrai nemažą.
Sėkmės!
Toje klinikoje jis dirba, bet ji ne jo

Siūlo operuot, nes greičiau nugytų, negu natūraliai, būtų mažiau pastebima. Aš irgi manau, kad dėmesio gauni tiek, kiek reikia, nėra reikalo pilstyti iš tuščio į kiaurą...
QUOTE(laauraa @ 2007 06 08, 08:46)
O dabar apie naujienas

Mus labai pagyrė. Sakė, kad jau gerokai pasitaisė viršus. Apie vidinę nelabai galėjo kalbėti, nes kai tokie karšti orai, tai kraujagyslės labai patinę.
Lazerio susitarėme po kol vasara nedaryt, nes mažai to efektyvumo bus. Tai dabar pasimatymas tik rudeny.
Kaip smagu, po truputį juda reikalai į priekį

Aš turiu rugsėjį nusiųst nuotraukas, tada spręsim, ką daryt toliau, nors anot Pošiūno hemangioma gyja ir taip neblogai
QUOTE(Adatuke @ 2007 06 08, 09:42)
Na ir mes jau po konsultacijos pas Pošiūną. Nuramino ir pasake, kad nieko daryti nereikia nei vienai iš trijų mūsų mažųjų bėdelių. Ir ta ant nugarytės, nors ir atrodo kitaip nei ant kojytės ir užpakaliuko, nėra agresyvi ir turi išnykti pati. Papasakojo, kas ir kaip. Taip pat paaiškino, kad jas tvarkyti gali prireikti tik dėl estetinių problemų.
Buvome GK klinikoje, užtrukome gal 15-20 minučių, bet komerciškumu tikrai negaliu jo kaltinti. Paprastai, aiškiai ir "nesaldžiai" viską paaiškino.
Linkiu sėkmės visiems mažiems vaikiukams, kuriems tenka susidurti su šia bėdele, ir stiprybės mamytėms ir tėveliams.
Na va, akivazdus pavyzdys, kad nėra jau jis toks komerciškai suinteresuotas
Mes šiandien buvom Klaipėdos Vaikų ligoninėje, nes viena gydytoja labai prašė laikas nuo laiko ateit ir pasirodyt kaip gyja, nusinešiau nuotraukas, kaip atrodė pradžioje, tai visi taip išgyrė, kad labai gerai gyja

Nusiuntė net pas okulistę pasirodyti, kaip gražiai vokelis sugijo, nu esu apsipatenkinus dabar visa

Okulistė pažiūrėjo su mikroskopu, tai sakė, kad per vasarą dar turėtų pagerėt, nes mato užakusias kraujagysles, kur plika akim dar nesimato