Įkraunama...
Įkraunama...

Įtraukti speneliai

QUOTE(Erszebeth @ 2007 05 27, 23:43)
Esu girdėjusi, kad įtrauktus spenelius "pagydo" į juos įverti auskariukai  g.gif

As ir ta esu girdejusi, bet *****, tokiam dalykui tai tikrai nesiryzciau schmoll.gif nesaaaamoneeeeeeeeeeeeeeee nono.gif
Papildyta:
QUOTE(ingridukas @ 2007 05 29, 11:49)
Pas mane taip pat si problema.Iki gimdymo dar kaskaip man tas dalykas netrugde,bet pagimdzius negalejau maitint,tai trys menesius nutraukinejau piena pientraukiu ir maitinau vaika is buteliuko.Pasekmes-krutis dabar atrodo tiktai nekaip,neelastingos,apkritusios,nejautrios...speneliai taip ir nesusitvarke,idubo dar daugiau.Sustangreja tik tada kai salta.

a tai db klausims: jei atsuktum laika, darytumeis operacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2007 05 29, 21:45)
As ir ta esu girdejusi, bet *****, tokiam dalykui tai tikrai nesiryzciau schmoll.gif  nesaaaamoneeeeeeeeeeeeeeee nono.gif
Papildyta:

a tai db klausims: jei atsuktum laika, darytumeis operacija? g.gif

nesuprantu,o kam laika sukt atgal g.gif
pagimdysiu dar pora vaiku ir pasidarysiu silikoninius papukus ir stangrius speniukus smile.gif
Atsakyti
nu blem, ne tokio ats laukiau blush2.gif
Atsakyti
zinai ka? ana karta pas drauge vaistinej sedejau ir varciau AVELIT firmos katalogiuka smile.gif o ten viskas ko reikia mazyliui, yvairus kremukai buteliukai ir pan.... nors pati dar neturiu mazyliuku, bet va naudoju tos firmos meginuka Soothing Nipple Cream, seip jis skirtas maitinanciom mamytems, jei speneliai trukineja. tepu juos spenelius kelis kart i savaite ir lupytes, nes kai jos isiauseja tai geriau uz bet koki vazelina. pasitepu vakare, ryte pabundu su silkinem lupytem 4u.gif na bet cia ne i tema biski nusivaziavau lotuliukas.gif zodziu ta firma maciau gamina toki daikciuka speneliams istraukti, net paveiksliukas buvo kaip ji naudoti. toks kaip saukstas tik galvute kitokia. na zodziu pasidomek, gal pagelbes ir tau.... ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano irgi vienas spenelis istrauktas, bet cia kiek pamenu dar vaikystej, nukritau kazkur ant tos kruties ir vsio. Islenda jis lauk, kai salta arba siaip kaip uzplaukia biggrin.gif Ziuresim kaip bus su pienuku kai leliuka turesiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(merilda @ 2007 09 09, 21:08)
zinai ka? ana karta pas drauge vaistinej sedejau ir varciau AVELIT firmos katalogiuka  smile.gif o ten viskas ko reikia mazyliui, yvairus kremukai buteliukai ir pan....  nors pati dar neturiu mazyliuku, bet va naudoju tos firmos meginuka Soothing Nipple Cream, seip jis skirtas maitinanciom mamytems, jei speneliai trukineja. tepu juos spenelius kelis kart i savaite ir lupytes, nes kai jos isiauseja tai geriau uz bet koki vazelina. pasitepu vakare, ryte pabundu su silkinem lupytem  4u.gif na bet cia ne i tema biski nusivaziavau  lotuliukas.gif zodziu ta firma maciau gamina toki daikciuka speneliams istraukti, net paveiksliukas buvo kaip ji naudoti. toks kaip saukstas tik galvute kitokia. na zodziu pasidomek, gal pagelbes ir tau....  ax.gif  drinks_cheers.gif

Cia apie AVENT Niplette eina kalba, labai geras daikciukas. Ir ji reikia ne liemeneleje nesiot, kaip cia kazkas rase, o juo reikia daryti pratimus keleta kartu per diena, kazkuri laika. Jis imituoja kudikio zindyma, tokiu budu istraukiami speneliai. Ta pati gali padaryti ir pientraukis, tarkim AVENT arba kitos firmos thumbup.gif Dar prisiminiau, kad gimdymo metu mano akusere (ji yra ir zindymo konsultante) man dave svirsta nupjatu galu (nupjatas tas galas, kur turetu buti mautukas adatai), kuriuo turejau padirbeti driginant spenelius, kad butu labiau skatinamas gimdymas, ji minejo, kad jis veikia taip pat kaip Niplette ar pientraukiai.

Papildyta:
QUOTE(Dipsis @ 2007 05 25, 15:41)
Labai gerai vaikas spenelius ištraukia, o jei iš pradžių jam neišeina, tai labai puikiai padeda pientraukis tai atlikti. Operacija- tai tik kraštutiniu atveju, išbandžius visas kitas priemones smile.gif .

Sutinku 100 % drinks_cheers.gif
Mano speneliai taip pat buvo idube, gimes sunus juos istrauke, bet reikejo pientraukio pagalbos, kuris ta darba atliko tiesiog puikiai. Zinoma, jo kitai mamai gali ir neprireikti visai, jei vaikas bus geras, sveikas ir stiprus siurbtukas smile.gif

Merginos, jei jus dar negimdete, kam jums ta operacija???? Man itraukti speneliai dar graziau. Dziaukites ka turite, nes kai pagimdysite ir maitinsite vaika - krutine pasikeis, na gal tik jos forma primins tai, ka turejote anksciau smile.gif
Be to, kam tiek kankintis gydantis po operacijos. Manau, kad naturalumas visada geriau. Tegu, vaikelio maitinimo pradzia bus sunki, reikes pasikankinti ir ideti siek tiek pastangu, bet skausmo nepalyginti maziau, o ir daug daugiau dziaugsmo maitinant mazaji stebukleli wub.gif Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
pas mane irgi itraukti speneliai,vienas nuo salcio kartais islenda,o kitas ne.Budama nestuke.gif kelis menesius naudojau ta niplete istraukeja,bet nenaudojant speneliai budavo tik kelias dienas islinde.Ten lyg ir rase,kad pries kiekviena maitinima juos gali naudot g.gif ,bet kai pienas begdavo jau tas vakumas nesigaudavo,kad juos istraukt,tai su pirstais bandydavau juos suformuot,nes be spenelio lelka net nebandydavo zist doh.gif .Del skausmo tai nepasakyciau,kad maziau skaudetu doh.gif
Atsakyti
Gal atsirado ilgesnį laiką naudojusių niplette? Gundausi jį įsigyti (dėl estetinės korekcijos), tik įdomu ar speneliai iš tiesų liks visam laikui išsikišę?

Maniškiai nuo vaikystės įdubę, kai buvau maža paklausiau mamos kodėl taip, tai ji tik nusijuokė. Visą paauglystę kompleksavau dėl to. Jaučiausi nenormali. Apie nusirengimą prie ko nors ar buvimą be liemenėlės nebuvo net minčių (nors mano krūtų forma labai graži), kol vyras jų nepamatė. O tam irgi reikėjo laiko ir drasos. Ir nors dabar didelio diskomforto nejaučiu ir vyrui tokie speneliai patinka, bet vis tiek norisi "normalių" spenelių. Nes nusirengdama (pvz. pirtį, baseine...) net prie draugių jaučiuosi nejaukiai. Čia turbūt galima vadinti vaikystės trauma doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As taip pat noreciau daugiau apie niplette suzinoti... Taip pat kompleksuoju del sios problemos nuo pat vaikystes.. verysad.gif Net nedristu garsiai apie tai su kazkuo pasikalbet. Bandziau karta vienai draugei papasakot, ji tik nusisypsojo, patrauke peciais ir nesuprato, ko as is jos noriu. Operacijai as nelabai ryzciausi, o ir per brangi ji man. Bet jei yra kazkokiu paprastesniu ir pigesniu budu, labai noreciau apie juos suzinoti... unsure.gif
Atsakyti
Na perskaiciau viska, turiu ir as itrauktus spenelius, pagimdziau du vaikus ir maitinti netrugde, pries maitinant ta speneli pagniauzydavau ir islysdavo { nemoku paaiskinti} ir pamaitindavau kuo puikiausiai. Keista kad nutraukiant su pientraukiu nedingo pienas, nes as antra kai pagimdziau nutraukinejau i buteliuka tai greit dingo, daktare kai paklause kodel misinuku maitinu, papasakojau tai sako tai delto ir dingo kad nutraukinejai. smile.gif
Atsakyti
Kaip atrodo itraukti speneliai? kazkaip negirdejau apie toki dalyka. Tik zn kad jei itraukia juos netiketai, na pvz buvo viskas normaliai ir isitrauke, tai reiskia, kad yra liga...pvz vezys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina_999 @ 2008 12 10, 14:05)
As taip pat noreciau daugiau apie niplette suzinoti... Taip pat kompleksuoju del sios problemos nuo pat vaikystes.. verysad.gif  Net nedristu garsiai apie tai su kazkuo pasikalbet. Bandziau karta vienai draugei papasakot, ji tik nusisypsojo, patrauke peciais ir nesuprato, ko as is jos noriu. Operacijai as nelabai ryzciausi, o ir per brangi ji man. Bet jei yra kazkokiu paprastesniu ir pigesniu budu, labai noreciau apie juos suzinoti...  unsure.gif

Teko girdėti gydytojų atsiliepimus, kad Niplette poveikis yra trumplaikis, t.y. ištraukia spenelius tik trumpam laikui, paskui jie vėl grįžta į pradinę padėtį verysad.gif Nors gydytojai gali kalbėti tik tam , kad pacientų/klientų turėtų.
Daro spenelių atstatymo operaciją medisinos ir lazerių klinikoje (ar kažkaip panašiai vadinasi), vilniuje, čiurlionio gatvėj. Gydytojas Špokevičius ar Špokauskas, gerai neprisimenu. Konsultacija kainuoja 140 Lt, pati operacija (jeigu galima taip vadinti) trunka iki 0,5 val. ir kainuoja apie 1600-1800 Lt. Yra tos klinikos internetinis psl., galima ten pasiskaitinėti. Beje tokia operaciją daro Gytė Babajan, tik kainuoja ji 5000 LT blink.gif
Atsakyti