Įkraunama...
Įkraunama...

Įtraukti speneliai

Mano speneliai idube, t.y. ju kartais, galima sakyti, visiskai nera, yra tik aureole, o kartais kai buna salciau, siek tiek tokie gumbeliai atsiranda. Kai buvau maza mama vede pas gydytoja. Kaip supratau tada, nieko pakeist nebuvo galima ir man is karto pasake, kad ateityje maitint negalesiu. Gal kam nors teko susidurti su tokia pacia problema? Ar bandete ka nors daryti, pvz operacija? Pati bandziau ieskoti sios problemos sprendimo budu, taciau tokios plastines operacijos surast jokio chirurgo tinklalapy nepavyko.. Del isvaizdos pernelyg nekompleksuoju, tik baisu, kas bus kai lauksiuos vaikelio ir nebu kur pieno det..
Atsakyti
Spenelio atkūrimo operacijos daromos ir Lietuvoje. Ir dažniausiai maitinti pačiai pavyksta.

"Ant smūgio" radau čia , bet tikrai daro dauguma chirurgų.

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Au_ @ 2009 03 17, 00:00)
Mano speneliai idube, t.y. ju kartais, galima sakyti, visiskai nera, yra tik aureole, o kartais kai buna salciau, siek tiek tokie gumbeliai atsiranda. Kai buvau maza mama vede pas gydytoja. Kaip supratau tada, nieko pakeist nebuvo galima ir man is karto pasake, kad ateityje maitint negalesiu. Gal kam nors teko susidurti su tokia pacia problema? Ar bandete ka nors daryti, pvz operacija? Pati bandziau ieskoti sios problemos sprendimo budu, taciau tokios plastines operacijos surast jokio chirurgo tinklalapy nepavyko.. Del isvaizdos pernelyg nekompleksuoju, tik baisu, kas bus kai lauksiuos vaikelio ir nebu kur pieno det..

Taip,tikrai daro tokias op,žinau,kad Papečkys dar tikrai daro mirksiukas.gif

Mano irgi tokie,o ko tu dėl jų pergyveni?Ar kad su maitinimu problemos,ar estetinė išvaizda nepatinka?

Man mano gražūs tik kai pašaldau lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
p.s. prieš kurdami temas naudokime paiešką mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥willte♥: 17 kovo 2009 - 18:07
Aciu 4u.gif kazkiek ramiau, pasiskaitysiu placiau apie tas operacijas. O taip, kaip dabar yra, tai tikrai nepatinka, kol kas dar del estetinio vaizdo, bet veliau ir kitu problemu gali but verysad.gif

QUOTE(♥willte♥ @ 2009 03 17, 19:10)

p.s. prieš kurdami temas naudokime paiešką mirksiukas.gif

bandziau... gavau daaaaug temu, kazkiek susijusiu, bet neradau mane dominusio klausimo, kazkur tarp daugybes zinuciu kokioj temoj gal ir buvo uzsiminta...bet tingejau viska skaiyt jei atvirai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Au_ @ 2009 03 17, 01:00)

Sveika

As taip pat be spene biggrin.gif bet su pirstais kartais juos truputi galiu istarukti. Noriu tave nuraminti, kad leliukas, zisdamas issitrauks speneli kiek jam jo reikes. aisku jam bus sunku. Be to yra ivairus speneliu koreguokliai (kuriuos reikai naudot iki gimdymo) bei yra antspeniai, kuri uzsidejus galesi zindyti savo leliuka.
Atsakyti
QUOTE(_Au_ @ 2009 03 18, 00:10)
bandziau... gavau daaaaug temu, kazkiek susijusiu, bet neradau mane dominusio klausimo, kazkur tarp daugybes zinuciu kokioj temoj gal ir buvo uzsiminta...bet tingejau viska skaiyt jei atvirai ax.gif

http://www.supermama...?...neliai&st=0 tik 3psl...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥willte♥: 19 kovo 2009 - 23:57
Pas mane itraukti speneliai nuo gimimo. Kai pastojau nusipirkai AVENT Niplette speneliu istraukeja,galvojau pades,bet deja...Istrauktas spenelis pabudavo vos minute ir vel sulisdavo. O kai palaikydavau ilgiau su tuo Niplette,spenelis tiesiog pamelinuodavo. Niekaip negalejau pati maitint,kaip buvo sunku,net nenoriu prisimint. Tad piena nutraukinejau su pientraukiu apie 1,5 men. Nes pradejo dingt pienas. Itraukti speneliai tikrai labai didele problema,nes taip norisi paciai maitint. Nezinau kaip bus kai susilauksiu antro vaikelio..
Atsakyti
na pas mane ta pati problema atsirado kai pirma karta uzdejo vaika ant krutines as jo negalejau pamaitinti, nes abu speneliai sulindo i vidu doh.gif o mano tinginukas tingejo pazaist, pirkau antspenius, bet koks vargas buvo su taip antspeniais kai jie nukrenta ir po to suslampa, nenori sudaryt vakumo, vaikas verkia, as nervuojuosi doh.gif baisu is tikro, ir didele beda g.gif
Atsakyti
QUOTE(migliuxxxxx @ 2009 06 08, 19:09)
Pas mane itraukti speneliai nuo gimimo. Kai pastojau nusipirkai AVENT Niplette speneliu istraukeja,galvojau pades,bet deja...Istrauktas spenelis pabudavo vos minute ir vel sulisdavo. O kai palaikydavau ilgiau su tuo Niplette,spenelis tiesiog pamelinuodavo. Niekaip negalejau pati maitint,kaip buvo sunku,net nenoriu prisimint. Tad piena nutraukinejau su pientraukiu apie 1,5 men. Nes pradejo dingt pienas. Itraukti speneliai tikrai labai didele problema,nes taip norisi paciai maitint. Nezinau kaip bus kai susilauksiu antro vaikelio..

mano istorija tokia pati.Tik mano maitinimas truko 1,5 savaites(nusitraukdavau,nes leius nepajege istraukti pienelio).Paskui prasidejo"linksmybes".Nei prisimint nenoriu.Jau vien del to mintis apie anra vaika baugina.
Atsakyti
Pas msane taip pat itraukti speneliai. Su pirmu vaiku vargau. Kruti ime, bet neiseidavo jam traukti pienuka. Ir anstpenius dedavau, tai vos vos traukdavo, kai grizau is ligonines dege kutys, tai musitraukiau su pientarukiu ir taip traukinejausi 3 savaites, kol visai dingo pienukas.
Dabar laukiuosi antro ir begalo noriu maitinti. Kaip matau yra mamu, kurios puikiai maitino su idubusiais speneliais. Tikiuosi ir as galesiu maitinti. O dabar turiu laiko tam pasiruosti, t. y. paruosti spenelius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2011 01 20, 16:48)
Pas msane taip pat itraukti speneliai. Su pirmu vaiku vargau. Kruti ime, bet neiseidavo jam traukti pienuka. Ir anstpenius dedavau, tai vos vos traukdavo, kai grizau is ligonines dege kutys, tai musitraukiau su pientarukiu ir taip traukinejausi 3 savaites, kol visai dingo pienukas.
Dabar laukiuosi antro ir begalo noriu maitinti. Kaip matau yra mamu, kurios puikiai maitino su idubusiais speneliais. Tikiuosi ir as galesiu maitinti. O dabar turiu laiko tam pasiruosti, t. y. paruosti spenelius  thumbup.gif

Labai norėčiau sužinoti tuos stebuklingus būdus maitinti su tokiais speneliais, nes mano sunelio liežuvio pasaitėlis trumpas, o ligoninėj ant manęs rėkdavo, kad nemoku paduot. Prieš nėštumą dar jis karts nuo karto išlysdavo, o po maitinimo iš vis sulindo ir pasidarė duobutė, nes vaikelis nemokėjo traukti, o su antspeniais paprasčiausiai situaciją pablogino dar labiau, kol iš vis dingo pienas.... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Radau apleistą šią temą, praėjo nemažai laiko, tad noriu paklausti gal kuri nors darėtės įsitraukusių spenelių atstatymo operaciją? Kiek mokėjot? Turiu šią problemą seniai, vaikai jau dideli, bet kompleksai niekur nedingę verysad.gif
Atsakyti