Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(VITA_V @ 2007 05 18, 13:39)
Gerai, bet as ir pati galiu atnesti Renax, mes salia gyvenam mirksiukas.gif

Tai gal tada susitarsite su Renax, bet jeigu ką aš irgi netoli gyvenu, galiu paimti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2007 05 18, 12:45)
Tai gal tada susitarsite su Renax, bet jeigu ką aš irgi netoli gyvenu, galiu paimti mirksiukas.gif

Gerai smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
galiu prisideti prie zurnalu prienumeratos ar siaip pinigeliais busimai mamytei paremti pampersams ar kitiems reikmems. ax.gif
i ka tureciau kreiptis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irina: 18 gegužės 2007 - 21:07
QUOTE(irina @ 2007 05 18, 22:06)
Laba diena,
galiu prisideti prie zurnalu prienumeratos ar siaip pinigeliais busimai mamytei paremti pampersams ar kitiems reikmems.  ax.gif
i ka tureciau kreiptis?

i Renax

Papildyta:
va dar koki skelbima radau

Padovanuosim vaikiska lova su deze zaislams ar patalinei.tel.867298758.Vilnius
Renax, ar paskambint del sitos lovytes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 18 gegužės 2007 - 21:34
quote=Shalnaja,2007 05 18, 06:14]Ar kas nors veda sąrašą ką surinkot g.gif Ko dar trūksta g.gif
[/quote]
Toki sarasa paskelbsiu kai daiktukai bus pas mane kad nebutu makalynes , bet rubeliu jau kaip ir uzteks kai surinksiu visus , as pati padovanosiu jai lopsiuka kudikiui pirmus menesius migdyt kur galima su savim nesiot pataliuku partinkau nauju , jau atkeliavo pirmieji rubiukai , palutes vienkartines , buteliukai , manau neprapulsim .
Sarasiuka paskelbsiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(VITA_V @ 2007 05 18, 10:39)
Gerai, bet as ir pati galiu atnesti Renax, mes salia gyvenam mirksiukas.gif

Lauk sian tavo puseje uzbegsiu i vakara 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rita* @ 2007 05 18, 19:33)
i Renax
Papildyta:
va dar koki skelbima radau

Padovanuosim vaikiska lova su deze zaislams ar patalinei.tel.867298758.Vilnius
Renax, ar paskambint del sitos lovytes?

Jau paskambinau cia lovyte didesniam vaikluciui be groteliu su zaislu deze sad.gif
Papildyta:
QUOTE(irina @ 2007 05 18, 19:06)
Laba diena,
galiu prisideti prie zurnalu prienumeratos ar siaip pinigeliais busimai mamytei paremti pampersams ar kitiems reikmems.  ax.gif
i ka tureciau kreiptis?

Jei mano nuomuones noretum geriau pampiu pokis , nes zurnaliuku surinksim as jau radau bent 10 , o vaikuciu augimas nesikeicia 4u.gif

O ka manote apie sita vezimeli
http://www.supermama...howtopic=187568
As manau kad as nupirkciau( jei kas noretu prisidet aisku neprosali butu ) , kedute auto galima parduot jai visviena jos nereikes , tai kad kaina iseis visai normali o vezimelis pravaziuotu ir lopsys fainas vasarai aisku ne pirma jaunyste bet ir kaina ir firma gera smile.gif Kaip manote ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 19 gegužės 2007 - 08:35
QUOTE(renax @ 2007 05 19, 09:16)
O ka manote apie sita vezimeli
http://www.supermama...howtopic=187568
As manau kad as nupirkciau( jei kas noretu prisidet aisku neprosali butu ) , kedute auto galima parduot jai visviena jos nereikes , tai kad kaina iseis visai normali  o vezimelis pravaziuotu ir lopsys fainas vasarai aisku ne pirma jaunyste bet ir kaina ir firma gera smile.gif Kaip manote ?

man visai atrodo nieko variantas. Prisidesiu prie pirkimo, reikes tik saskaitos nr.

Beje, greiciausiai mes su AsJa antradieni lankysim sita mamyte, tai norejau paklausti, ar vezti jai vonele ar visgi jos nereikia?
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 05 19, 11:00)
man visai atrodo nieko variantas. Prisidesiu prie pirkimo, reikes tik saskaitos nr.

Beje, greiciausiai mes su AsJa antradieni lankysim sita mamyte, tai norejau paklausti, ar vezti jai vonele ar visgi jos nereikia?

Renax negaliu į až prisibelti (perpildyta verysad.gif ), tai ko gero reiks, parašiusiu paskui 4u.gif , nes lygtai vonelės niekas nesiųlė.
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 05 19, 08:00)

Parasysiu ryt kai busiu pas ja nes kelios mamytes pacios vaziuoja tai paziuresim .
Atsakyti
Jau rašiau anoj temoj, bet parašysiu ir čia biggrin.gif

Galiu padovanoti čiužinuką į lovytę, žurnalų ir rūbelių, bet reiktų iš manęs paimti, aš Viršuliškėse 4u.gif
Atsakyti
Mamytes pavyko dasiskambint iki pegperego , tai kad vezimelis uz 100 lt
Jei kuri noretu prisidet saskaita pas Vita_V
Manau viskas bus gerai , ir lauksim mazuliuko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingulė @ 2007 05 21, 07:24)
Jau rašiau anoj temoj, bet parašysiu ir čia  biggrin.gif

Galiu padovanoti čiužinuką į lovytę, žurnalų ir rūbelių, bet reiktų iš manęs paimti, aš Viršuliškėse  4u.gif

Jei nepaims Shalnaja is taves suorganizuosiu as paemima
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 05 21, 15:26)

Jei nepaims Shalnaja is taves suorganizuosiu as paemima

ok, aš praktiškai visada namie, tik va vairuoti nebelabai galiu jau blush2.gif

dar apsaugėlę lovytei duosiu 4u.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif
norėjau paklausti ar būsima mamytė kuriai renkat daiktelius turi liemenėlę maitinimui? jei neturi galėčiau dovanoti nedaug naudotą, bet tikrai geros firmos ir labai patogią 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meeglee: 22 gegužės 2007 - 11:38