Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 05 23, 11:03)
doh.gif  doh.gif  doh.gif ir iš kur tokių brudų atsiranda  verysad.gif Turiu omenyje šios vargšės mamytės raganą motiną...Dieve, man atrodo, kad jei aš ją pamatyčiau ir ji dar kažką blevyzgotų - nuraučiau plaukus.... bash.gif
Ach...bet nieko mes padaryti negalime..Deja.. angel_sadangel.gif O gal g.gif
AsJa - aš po pietų nelabai galiu...Nebent jau vakare..
Dėl iškeldinimo - reikia, kai tik gims leliukas, iškarto užregistruoti jį tuo adresu, tuomet , pagal įstatymą ji neturės teisės jo išvaryti (nes vaikas tokiu atveju netektu gyvenamosios vietos)....Bet manau, kad tai mamytei būtų geriau kažkur kitur gyventi, nei su tokia šiukšle motinyte...Bet kur g.gif

Supranti yra vienas niuasas,ji tame name neregistruota schmoll.gif Taip,kad vaikučio irgi negalės ten priregistruot,be motinos sutikimo verysad.gif Belieka tik tikėtis,kad pas jos motina sąžinė prabus unsure.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif tai tuomet situacija kebloka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 05 23, 10:03)
AsJa - aš po pietų nelabai galiu...Nebent jau vakare..

QUOTE(renax @ 2007 05 23, 10:08)
As po pietu irgi noreciau i vakara nuvaziuot kartu smile.gif Turiu dar maisiuka rubeliu ir zaisliuku ir taip smagu pasneket butu smile.gif

Tai gal kaip nors mums išeitų susiderinti. Aš tai galvoju apie 16-17 val. Važiuoti?, Renax ar tau tiktų (bet aišku dar jai prieš tai paskambinsiu?) Bagdoncikas, jeigu gali vėliau, tai tavęs palaukčiau tada pas mamą.
Atsakyti
AsJa - parašyk i až savo tel. numerį. Aš, kai susitvarkysiu visokius reikaliukus, pasuksiu tau. Dar šiandien ir brolio gimtadienis, tai reikia pažiūrėt kada vakare vakarieniausim g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bagdoncikas: 23 gegužės 2007 - 11:38
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 05 23, 12:36)
AsJa - parašyk i až savo tel. numerį. Aš, kai susitvarkysiu visokius reikaliukus, pasuksiu tau. Dar šiandien ir brolio gimtadienis, tai reikia pažiūrėt kada vakare vakarieniausim g.gif

Parašiau, bet jeigu negalėsi, galima ir kitą dieną kokį vakarą nuvažiuoti.
Atsakyti
Sveiki,
man rodos Vilniuje yra smurto patirusiu mamyciu centras. juk matome psochologini smurta pries moreti su ateinanciu i pasauly vaikiuciu. teti paduoti alimentams (ant tevystes genetini tyrima pinigeliu rasime), mama nepriregistruoja ir pan. ar as kliedziu? ar kazkur galima kreiptis del apgyvendinimo i socialines tarnybas? juk buto mes isnuomoti negalesime?!? na nebent turime aligarchu... as siaip nepiktybiskai svarstau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irina: 23 gegužės 2007 - 12:23
QUOTE(irina @ 2007 05 23, 13:23)
Sveiki,
man rodos Vilniuje yra smurto patirusiu mamyciu centras. juk matome psochologini smurta pries moreti su ateinanciu i pasauly vaikiuciu. teti paduoti alimentams (ant tevystes genetini tyrima pinigeliu rasime), mama nepriregistruoja ir pan. ar as kliedziu? ar kazkur galima kreiptis del apgyvendinimo i socialines tarnybas? juk buto mes isnuomoti negalesime?!? na nebent turime aligarchu... as siaip nepiktybiskai svarstau mirksiukas.gif

Dėl pirmo punkto pakalbėsiu su mama, dėl tėvystės, reik laukti kol vaikelis gims, ir tada būtinai reiks kreiptis dėl tėvystės ir vaiko išlaikymo, dėl regitracijos, kalbėjau su mama, sakė nueis į pasų poskyrį pasiteirauti, kaip galima būtų deklaruoti gyv. vietą, dėl apgyvendinimo jau mama skambino į Caritą susitarė pirmadieniui nuvažiuoti, toliau ruošime dokumentus soc. būstui, tik reikia pirma su gyv. vietos deklaracija susitvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2007 05 23, 13:35)
Dėl pirmo punkto pakalbėsiu su mama, dėl tėvystės, reik laukti kol vaikelis gims, ir tada būtinai reiks kreiptis dėl tėvystės ir vaiko išlaikymo, dėl regitracijos, kalbėjau su mama, sakė nueis į pasų poskyrį pasiteirauti, kaip galima būtų deklaruoti gyv. vietą, dėl  apgyvendinimo jau mama skambino į Caritą susitarė pirmadieniui nuvažiuoti, toliau ruošime dokumentus soc. būstui, tik reikia pirma su gyv. vietos deklaracija susitvarkyti.

super! hi.gif
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2007 05 23, 13:35)
tik reikia pirma su gyv. vietos deklaracija susitvarkyti.

o kam reikalinga siuo atveju gyv.vietos deklaracija? Pasalpoms?

Laukiam bent kokiu nors linksmesniu ziniu is mamytes!
Atsakyti
Kiek as zinau, be deklaravimo negali gauti asmens dokumenta, siuo atveju, mazylio gim.liudijimo, engali balsuoti, nes biuletenis ateina i dekalruojama gyv.vieta, na ir pasalpai gauti. internete galima rasti kam jin reikalinga. ar uztenka pinigeliu kraiciui supirkti?
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 05 23, 20:21)
o kam reikalinga siuo atveju gyv.vietos deklaracija? Pasalpoms?
Laukiam bent kokiu nors linksmesniu ziniu is mamytes!

pašalpoms ir soc. rūpybos, bei socialiniam (savivaldybės) būstui gauti, pateikiant dokumentus reikia gyv. vietos deklaracijos.
Atsakyti
QUOTE(irina @ 2007 05 23, 20:40)
Kiek as zinau, be deklaravimo negali gauti asmens dokumenta, siuo atveju, mazylio gim.liudijimo, engali balsuoti, nes biuletenis ateina i dekalruojama gyv.vieta, na ir pasalpai gauti.  internete galima rasti kam jin reikalinga. ar uztenka pinigeliu kraiciui supirkti?

gimimo liudijimui tikrai deklaravimo nereikia
Atsakyti