Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

Labas, turiu keleta kelniu, dzinsus, bridzus, visi 38 dydzio. Rubai gerame stovyje mirksiukas.gif Gal kam reikia is mamu, kurioms reikia paramos? ax.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
aš irgi turiu daug savo rūbų, kurių jau nebenešioju ir batų, dar sesės spintą pakraustyčiau g.gif ir žmogučio daiktų yra visokių, gal kam reikia, labai norėčiau kažkam padovanoti o ne išmesti, nes čia paskaičiau, kad daug kam pagalbos reikia ir labai norėčiau prisidėti ax.gif 4u.gif
gyvenu Vilniuj ir tikrai norėčiau padėti 4u.gif
labai žaviuosi Jumis mamytės, kurios taip stengiatės dėl kitų thumbup.gif
Papildyta:
Pamiršau paminėti, kad mano dydžiai 36 - 38, o batų 38 - 39 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 05 28, 16:30)
Labas, turiu keleta kelniu, dzinsus, bridzus, visi 38 dydzio. Rubai gerame stovyje mirksiukas.gif Gal kam reikia is mamu, kurioms reikia paramos? ax.gif

As irgi turiu dar nenesiojamu batu, basuciu. Mano dydis 40-41.
Dar galiu atiduot vezima su trimis padetimis (Kotryna), na nelabai jis grazus ir naujas, bet gal kam pravers? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 05 28, 16:55)
As irgi turiu dar nenesiojamu batu, basuciu. Mano dydis 40-41.
Dar galiu atiduot vezima su trimis padetimis (Kotryna), na nelabai jis grazus ir naujas, bet gal kam pravers? ax.gif

i Vilniaus sandeliuka parasykit 4u.gif , neabejoju, kad kazkam prireiks. Ypac vezimuko
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 05 28, 11:25)
as esu su masina, bet ji tikrai nera talpi. Uztat mano vyras didele turi (i bagazine net dujine virykle skersai tilpo!). Tad, jeigu reikes, galeciau jo paprasyt kad padarytu paslaugele. Tiesa, tuo atveju reikes pasiderint laikus, nes jis dirba ir bet kada negali, be to, man vaika reikes palikt mamai. Tai va, pagalvokim.

Gabute, o ji jau dabar kraustysis ar tik tada kai jau tures mazyli? Nes man viena mama pasakojo is Carito, kad ja dar besilaukiancia prieme

Esiu siandien pas ja po pietu, tai suzinosiu tiksliau, bet man atrodo, kad jau dabar kraustysis, tik pabaigs popierius tvarkytis. Labai gerai, kad is karto tures kur vaziuoti, o ne po gimdymo dar papildomi vargai.
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif
Kadangi jau rasiau, kad baisiausiai uzsiemusi savo veseilia ax.gif , tai nelabai turiu laiko uzsukti pas jus.
Parasykit ir informuokit, kada mama bus jau carite. Kadangi salia gyvenu, tai uzsukciau pas ja. I kokia parduotuvike kartu nuetume, ka nors skanaus nusipirktume smile.gif Juk kartais taip norisi kokio pyrago, o jo nevisada buna lotuliukas.gif Na, kalbu smulkmenomis, bet kartais ir to reikia...
Kai buvom su AsJa pas ja, nuveziau nemazai pamperiu, bet gal dar reiktu g.gif O gal iklotu po gimdymo g.gif Juk ir tokie dalykai reikalingi...Bet gal jau kas nuveze g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 05 29, 16:08)
Kai buvom su AsJa pas ja, nuveziau nemazai pamperiu, bet gal dar reiktu g.gif O gal iklotu po gimdymo g.gif Juk ir tokie dalykai reikalingi...Bet gal jau kas nuveze g.gif

Pampersai manau nepamaišytų, bet gal geriau vežti kai Asta įsikurs Carite. Ją į Caritą priėmė, tačiau jai reikia visokias med. pažymas ir tyrimus susitvarkyti, tai sakė, nuo šiandien pradės ir šios savaitės pb. tyrimų atsakymai turėtų būti, tada kai turės visus popierius važiuos į Caritą. O dėl įklotų po gimdymo, tai aš jai minėjau, tai sakė, kad turi.
Bagdoncikas, kai bus naujienų parašysiu, aš Astai žadėjau savaitės pb. paskambinti. Nu o tu ruoškis veselijai, vaje kaip faina wub.gif
Atsakyti
4u.gif Tai tuomet ir faina:)
As toliau ruosiuosi, o jus mane informuokit jei ka:)
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2007 05 29, 16:16)
Pampersai manau nepamaišytų, bet gal geriau vežti kai Asta įsikurs Carite. Ją į Caritą priėmė, tačiau jai reikia visokias med. pažymas ir tyrimus susitvarkyti, tai sakė, nuo šiandien pradės ir šios savaitės pb. tyrimų atsakymai turėtų būti, tada kai turės visus popierius važiuos į Caritą. O dėl įklotų po gimdymo, tai aš jai minėjau, tai sakė, kad turi.
Bagdoncikas, kai bus naujienų parašysiu, aš Astai žadėjau savaitės pb. paskambinti. Nu o tu ruoškis veselijai, vaje kaip faina wub.gif

Aš dirbu arti Carito, užnešiu jai pampersų ir dar ko reiks, kai ji jau ten bus.
Dar kartą klausiu, ar reikia knygos, ir jei taip, kurią pirkti, nes aš vaikų neauginus, tikrai nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2007 05 30, 12:54)
Aš dirbu arti Carito, užnešiu jai pampersų ir dar ko reiks, kai ji jau ten bus.
Dar kartą klausiu, ar reikia knygos, ir jei taip, kurią pirkti, nes aš vaikų neauginus, tikrai nežinau.

Būtų labai šaunu thumbup.gif O dėl knygos, tai lyg tai Renax jau gavo knygų ir žurnalų apie vaikų auginimą, tai lyg tais jau nebereikia. Gal Renax parašys.
Atsakyti
skaiciau gal trejeta knygu, kad ten kazhka jau labai doro, naudingo ir neikainojamo perskaityti, tai tikrai taip nera. galima ir be ju gyventi. jei jau pririnkta zurnalu, tai per akis manau info bus. va, kad palink mamyciu bus su savo kleckais, tai bus geriausia parama tai mamytei, gales ir pakonsultuoti, ir pagelbeti.
Atsakyti
OK, tada daugiau pamperių prigriebsiu.
Atsakyti