Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

Sveikos 4u.gif
Per savo darbus visiškai apleiodau visus ir viską.
Kuo galiu padėti?Sakykit ko reikia labiausiai-vaikiškų drabuželių turiu, pas draugę galiu pasidomėti dėl kitų būtinų daiktų, nes jos mažylis 2,5 metukų, tai daug kas liko ir tikrai neišmesta. Gaila, kad per vėlai pamačiau-manau ir vėžimą atiduotų tikrai doh.gif Jau atleiskit man, kad per vėlai užsukau verysad.gif
Šiuo metu ko reikia konkrečiai? Padėsiu kuo galėsiu.

Jei ką reikės nuvežt - sakykit, mašiniuką dabar pakeičiau į talpesnį nugabensim ką reikės:)

AsJa, jei ko prireiktų, parašyk man sms arba pasuk, juk turi mano numerį, nes pastaruoju metu tiesiog neturiu laiko net kada prisest prie interneto. Stengsiuos kas vakarą pasižiūrėt, bet dėl viso pykto, jei ką pasuk prašau ax.gif

Tara, gal Dainos telefonas pasikeitė, nes jau kuri diena negaliu prisiskambint, o Daniau tel išsistriniau netyčia verysad.gif Jam juk brandos egzaminai dabar, tai gal kokios pagalbos reik...
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2007 05 25, 15:06)
Tara, gal Dainos telefonas pasikeitė, nes jau kuri diena negaliu prisiskambint, o Daniau tel išsistriniau netyčia verysad.gif Jam juk brandos egzaminai dabar, tai gal kokios pagalbos reik...

as jau nezinia nuo kada ruosiuos vaziuoti ir neprisiruosiu blush2.gif as berods turiu Daniaus telefona ax.gif reik paskambint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2007 05 25, 16:06)
Sveikos 4u.gif

AsJa, jei ko prireiktų, parašyk man sms arba pasuk, juk turi mano numerį, nes pastaruoju metu tiesiog neturiu laiko net kada prisest prie interneto. Stengsiuos kas vakarą pasižiūrėt, bet dėl viso pykto, jei ką pasuk prašau ax.gif

Sveika, sutarta drinks_cheers.gif būtinai.
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 05 25, 11:18)
aha, pririsim prie medzio ir kutensim, kol visko neisklos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Irina, nesupykit, bet truputi naivokai galvojat sioj vietoj 4u.gif

Eis i teisma vyras, o ten jau ir nustatys kiek kam ir kas priklauso
--

Renax, gal pabandyt parduot autokedute?

Pabandome gal ar gali ja nufotografuot , idesiu skelbima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 05 25, 14:18)
aha, pririsim prie medzio ir kutensim, kol visko neisklos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Irina, nesupykit, bet truputi naivokai galvojat sioj vietoj 4u.gif

Eis i teisma vyras, o ten jau ir nustatys kiek kam ir kas priklauso
--

Renax, gal pabandyt parduot autokedute?

Na as suprantu, kad situacija yra labai rimta, ir stengiuosi nors kiek praskaidrinti musu nuotaikas, Merginos dirba nuostabiai, ir apskritai as cia naujoke. Nekieno nenoriu nei keisti, nei teisti nei smerkti. tiesiog svarstau visus variantus. hi.gif
Dar noriu klausti koks Astos dydis. girdejau yra marskineliu maitinancioms, ar geriau pizama? Galiu pajieskoti turguje, tik reikia didzio. ar reikia lentos vystyti? Ar tai nera butini pirkiniai? Aciu. blush2.gif Pampersus geriau pirkti, kur sugeria kakuti, naujagimiams labai aktualu. Ar gal dabar tokiu negamina?
hi.gif
Atsakyti
+333+, tai jei pas Dainą Nr. nesikeitė tai tada ok. Tiesiog negalėjau prisiskambint.
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 05 25, 18:29)
Pabandome gal  ar gali ja nufotografuot , idesiu skelbima smile.gif

Gerai, rytoj nufotkinsiu. Kur atsiust?
Bet, jeigu ka, tai galiu ir as skelbimus sudeti. Va tik del kainos nezinau. Pati kede nera is prabangiuju, bet bukle jos normali, uzvalkalai nesutrinti. Rytoj gerai ja apziuresiu, ar nera kokiu gedimu. Tada pasitarsim

QUOTE(irina @ 2007 05 25, 19:00)
Dar noriu klausti koks Astos dydis. girdejau yra marskineliu maitinancioms, ar geriau pizama? Galiu pajieskoti turguje, tik reikia didzio. ar reikia lentos vystyti? Ar tai nera butini pirkiniai? Aciu. blush2.gif Pampersus geriau pirkti, kur sugeria kakuti, naujagimiams labai aktualu. Ar gal dabar tokiu negamina?
hi.gif

smulki mamyte. Auksta, bet kuno sudejimas smulkus. Vystymo reikalais, kaip ir kitais daikteliais Renax uzsiemusi - klausk jos.
O dabartines sauskelnes (bet ne pigiausios, zinoma), maziausio numerio visos ta kakuti sugeria. Tam jos ir skirtos - maziausios
Atsakyti
As galečiau savo drabužių savo perduot, ryt pasiknaisiojus spintoj manau rasčiau ką nors
Atsakyti
Merginos puikios naujienos 4u.gif Asta priima i Carita t.y. mamos ir vaiko namus, gyvens dvi mamos viename kambaryje, dabar jai tik reikia susitvarkyti popierius Vytenio gatveje. Smulkiau papasakos veliau. Reikes suorganizuoti transporta visiem daiktam persivezti, gal yra kas su talpesne masinyte?
Atsakyti
QUOTE(gabute @ 2007 05 28, 10:42)
Merginos puikios naujienos  4u.gif  Asta priima i Carita t.y. mamos ir vaiko namus, gyvens dvi mamos viename kambaryje, dabar jai tik reikia susitvarkyti popierius Vytenio gatveje. Smulkiau papasakos veliau. Reikes suorganizuoti transporta visiem daiktam persivezti, gal yra kas su talpesne masinyte?

as esu su masina, bet ji tikrai nera talpi. Uztat mano vyras didele turi (i bagazine net dujine virykle skersai tilpo!). Tad, jeigu reikes, galeciau jo paprasyt kad padarytu paslaugele. Tiesa, tuo atveju reikes pasiderint laikus, nes jis dirba ir bet kada negali, be to, man vaika reikes palikt mamai. Tai va, pagalvokim.

Gabute, o ji jau dabar kraustysis ar tik tada kai jau tures mazyli? Nes man viena mama pasakojo is Carito, kad ja dar besilaukiancia prieme
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Dėl mašinos nėra problemos, mano gana talpi, o jei kas ir netilptų galima ir 2 reisus padaryti mirksiukas.gif Arba dviem mašinom viską suvežti. Tik susiderinam laiką ir viskas bus padaryta!!!
Atsakyti
QUOTE(gabute @ 2007 05 28, 10:42)
Merginos puikios naujienos  4u.gif  Asta priima i Carita t.y. mamos ir vaiko namus, gyvens dvi mamos viename kambaryje, dabar jai tik reikia susitvarkyti popierius Vytenio gatveje. Smulkiau papasakos veliau. Reikes suorganizuoti transporta visiem daiktam persivezti, gal yra kas su talpesne masinyte?

Super! thumbup.gif
hi.gif
Atsakyti