Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(olilove @ 2007 07 02, 15:45)
Tai aš supratau, kad makiažas ax.gif  Tiesiog kažkaip pasimečiau, nes supratau, kad dėl to jau viskas sutarta su Daina. Bet dabar aiškiau blush2.gif
O dėl Daniaus tai tiesa, jau gal trečią kart jam skambinu ir vis jis tos datos nežino, neprisimena ir pan. Man atrodo, jis nelabai ir dėl stojimo pergyvena (bent jau iš pokalbių tokia nuomonė susidarė) mirksiukas.gif  Na bet gal tai tiesiog toks savarankiškumas, gal nori viską pats. Sakiau, daugiau neskambinsiu, tegul pats skambina, kaip pažadėjo. (na aišku, jei nesulauksiu iki 3 dienų iki stojimo dokumentų pateikimo dienos, tai paskambinsiu lotuliukas.gif ).

Mielos ponio,
del stojimo man kilo tokia mintis, ar nenori jis stoti i teises universiteta (buvusi policijos akademija), ten gauna uniforma, batus, stipendija gera, gal bendrabuti, paskui galetu noratu dirbti. ar as grybaunu, juk nebutinai policininku. kaip manote? aisku cia jo riekalas, bet kaip alternatyva. mes pamenu pavydejome policininkam, nes stipendija buvo 3kart didesne ir visos privilegijos. g.gif
Atsakyti
Irina, pati esu baigus būtent šį universitetą bei šį fakultetą 4u.gif Studijos šiuo metu vyksta tik Kaune, stipendijos, aišku neblogos, palyginus su kitais fakultetais, uniforma aprūpina, batus duoda biggrin.gif bet juk nenešiosi visur ir visada mirksiukas.gif O žinokit ne taip ir lengva ten mokytis, kaip iš šalies kartais atrodo ax.gif Kauno policijos fakultetas gan specifinė įstaiga (bent jau kai aš ten mokiausi I kurse), reikalavimai tikrai aukšti, bet studijas ten neišmainyčiau į nieką kitą. wub.gif Bet tai buvo tada. O dabar, kai iš tos policijos daro visi ką nori ir kaip nori, tai sakau iš patirties-nepatarčiau. Diplomas, aišku teisininko, bet kadangi vis planuoja ir planuoja padaryt ale aukštąjį neuniversitetinį, na kaip ir, kad tik policijoj dirbt galėtų, manau nereikia. Darbas policijoje tai ne profesija, o gyvenimo būdas. Ir tikrai nelengvas ir nedėkingas, kitaip žmonės iš ten nebėgtų į privačius sektorius verysad.gif Tam reikia turėt gyslelę ir pašaukimą, o eit vien dėl diplomo ir stipendijos tikrai neverta. O be to jau ir nepavyktų, nes reikėjo surinkti krūvą pažymų, praeiti CMEK (CENTRINE MEDICINOS EKSPERTŲ KOMISIJĄ) tinkamumui įvertinti, fizinį testą. O tai padaryt jau jis pavelavo, kaip ir su Karo akademija.
Nemanau, kad jis nesugebėtų, bet man atrodo, tai ne jo, taip sakant...

Papildyta:
O dėl privilegijų visai nesutinku, beje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2007 07 02, 21:10)
Irina, pati esu baigus būtent šį universitetą bei šį fakultetą 4u.gif  Studijos šiuo metu vyksta tik Kaune, stipendijos, aišku neblogos, palyginus su kitais fakultetais, uniforma aprūpina, batus duoda biggrin.gif  bet juk  nenešiosi visur ir visada mirksiukas.gif O žinokit ne taip ir lengva ten mokytis, kaip iš šalies kartais atrodo ax.gif Kauno policijos fakultetas gan specifinė įstaiga (bent jau kai aš ten mokiausi I kurse), reikalavimai tikrai aukšti, bet studijas ten neišmainyčiau į nieką kitą. wub.gif  Bet tai buvo tada. O dabar, kai iš tos policijos daro visi ką nori ir kaip nori, tai sakau iš patirties-nepatarčiau. Diplomas, aišku teisininko, bet kadangi vis planuoja ir planuoja padaryt ale aukštąjį neuniversitetinį, na kaip ir, kad tik policijoj dirbt galėtų, manau nereikia. Darbas policijoje tai ne profesija, o gyvenimo būdas. Ir tikrai nelengvas ir nedėkingas, kitaip žmonės iš ten nebėgtų į privačius sektorius verysad.gif Tam reikia turėt gyslelę ir pašaukimą, o eit vien dėl diplomo ir stipendijos tikrai neverta. O be to jau ir nepavyktų, nes reikėjo surinkti krūvą pažymų, praeiti CMEK (CENTRINE MEDICINOS EKSPERTŲ KOMISIJĄ) tinkamumui įvertinti, fizinį testą. O tai padaryt jau jis pavelavo, kaip ir su Karo akademija.
Nemanau, kad jis nesugebėtų, bet man atrodo, tai ne jo, taip sakant...

Papildyta:
O dėl privilegijų visai nesutinku, beje mirksiukas.gif

Na va, o mes taip pavydejome ... suduzo mano rozines svajones wub.gif lotuliukas.gif
Na kad tai gyvenimo budas, sutinku, tuolab zmogu pazistate ir pats jis galva turi, kad yra laaabai gera. jau dirba!!! tikras saunuolis. ir sese rupinasi. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irina: 02 liepos 2007 - 20:18
Jis berniokas protingas, bet manau jo pašaukimas kitur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 07 02, 18:38)
bet tavo mazasis gi dar mazulis visai, dar ir pati gali panaudoti bigsmile.gif

aš labai retai benaudoju. Tik vietą vonioje užima ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Suprantu, kad ne cia pataikiau, bet gal galite padeti. Turiu nemazai drabuzeliu dukrytes 0-10 men, galeciau padovanot, bet gyvenu Taurageje. Kur reiketu si skelbima ideti?? Is anksto aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozeta @ 2007 07 03, 00:03)
Sveikos. Suprantu, kad ne cia pataikiau, bet gal galite padeti. Turiu nemazai drabuzeliu dukrytes 0-10 men, galeciau padovanot, bet gyvenu Taurageje. Kur reiketu si skelbima ideti?? Is anksto aciu blush2.gif

O kuris artimiausias didžiausias miestas yra šalia? Įdėk į tą, gal kam reikės.
Atsakyti
QUOTE(Rozeta @ 2007 07 03, 00:03)

Pasiulyk i Taurages mamyciu foruma. arba pasidaryk tokia tema, tuomet tauragiskes jungsis prei taves. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 07 02, 13:54)
Sveikos,

Lincamca, savo lentute dar pasilaikyk - atsiras jai seimininku. Sakau todel, kad naujutele lenta, 80 cm su kazkokiom neslistanciom kojelem dovanoja parduotuve "mazylio ratai". Labai maloni ponia Virginija puikiai supranta Astos situacija ir mielai sutinka pagelbeti.
Sia savaite vaziuosiu tenai, o savaitgali nuvesiu Astai

Nu kaip faina thumbup.gif Šaunuolė *Rita*, kad lentą suveikei.

tai va dėl TORTADIENIO GALVOJU, kas nori /gali ketvirtadienį 18 val.
1) AsJa
2) toliau.... parašom regsitruotis ar siūlyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2007 07 03, 11:38)
Nu kaip faina thumbup.gif Šaunuolė *Rita*, kad lentą suveikei.
tai va dėl TORTADIENIO GALVOJU, kas nori /gali ketvirtadienį 18 val.
1) AsJa
2) Renax + fotoalbuma manau as nupirksiu  tongue.gif  parašom regsitruotis ar siūlyti mirksiukas.gif

Atsakyti
1) AsJa
2) Renax
3) Rita

--
Buvau siandien pas Asta. Itariu, kad atsigauna jau ji. Labai nudziugau. Ji jau nebeverkia ir net nesusigraudina, kai kalba sunkiomis jai temomis. Daugiau sypsosi. Valandele pasisnekuciavom. Ja lankyti ruosiasi broliene. Taip pat siandien buvo gydytoja - labai maloni. Apsziurejo vaikuti ir pasake, kad jis visiskai sveikas. Tai ir Astai ant sirdies ramiau pasidare. Rytoj ateis sesele.
Kazkodel man su ja kalbant dabar jau verkt norisi. Bet is dziaugsmo. Kad ja likimas nuskriaude, bet ir gausiai apdovanojo - sveiku puikiu suneliu ir begaline motiniska meile jam.
Juokemes abi, kad ji nesileidzia skriaudziama ten gyvenanciu moteru, kurios... Na, jos tam tikro gyvenimo budo gerbejos. Paliepiau i jokias draugystes nesileist, nieko neskolint ir neprasidet (jau buvo ir 10 lt atejusios skolintis, tai Asta pasiunte jas) ir kaip tik mums bekalbant atsibelde viena prasyti, kad Asta paskolintu tase. Asta nesileido i kalbas. Sako: "jo jo, paskolink tase, taip ir ant galvos atsises" lotuliukas.gif Tai juokiausi, kad toks mielas ir siltas zmogutis, pasirodo, ir uz save pastovet gali kai reikia. Zodziu labai smagiai pasibuvom.
Apie vaikuti tai net nera ko ir sneket. Per ta laika kol kalbejom, jis ir pamiegot suspejo ir abu papus istustint. Va vyras auga thumbup.gif
Ketvirtadieni ryte vezu ja gimimo liudijimo tvarkytis. Stai tiek naujienu
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 07 03, 19:24)
1) AsJa
2) Renax
3) Rita

Tai mūsų kol kas trys, tai susitinkame ryt prie Carito 18 val., tortą aš nupirksiu, o daugiau tai kaip ir nieko nerieikia.
Atsakyti