QUOTE(olilove @ 2007 07 02, 15:45)
Tai aš supratau, kad makiažas
Tiesiog kažkaip pasimečiau, nes supratau, kad dėl to jau viskas sutarta su Daina. Bet dabar aiškiau
O dėl Daniaus tai tiesa, jau gal trečią kart jam skambinu ir vis jis tos datos nežino, neprisimena ir pan. Man atrodo, jis nelabai ir dėl stojimo pergyvena (bent jau iš pokalbių tokia nuomonė susidarė)
Na bet gal tai tiesiog toks savarankiškumas, gal nori viską pats. Sakiau, daugiau neskambinsiu, tegul pats skambina, kaip pažadėjo. (na aišku, jei nesulauksiu iki 3 dienų iki stojimo dokumentų pateikimo dienos, tai paskambinsiu
).

O dėl Daniaus tai tiesa, jau gal trečią kart jam skambinu ir vis jis tos datos nežino, neprisimena ir pan. Man atrodo, jis nelabai ir dėl stojimo pergyvena (bent jau iš pokalbių tokia nuomonė susidarė)

Mielos ponio,
del stojimo man kilo tokia mintis, ar nenori jis stoti i teises universiteta (buvusi policijos akademija), ten gauna uniforma, batus, stipendija gera, gal bendrabuti, paskui galetu noratu dirbti. ar as grybaunu, juk nebutinai policininku. kaip manote? aisku cia jo riekalas, bet kaip alternatyva. mes pamenu pavydejome policininkam, nes stipendija buvo 3kart didesne ir visos privilegijos.