Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

nupirksiu bananu
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 07 04, 21:12)
nupirksiu bananu

Tai vat dėl vaisių tai nežinau, Asta sakė, kad jai gydytojai liepė susilaikyti nuo vaisių, uogų ir įv. šokoladų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2007 07 04, 22:19)
Tai vat dėl vaisių tai nežinau, Asta sakė, kad jai gydytojai liepė susilaikyti nuo vaisių, uogų ir įv. šokoladų unsure.gif

aha, bet cia gi ne citrusiniai. Kiek zinau, bananai gal nepakenks. Kaip manai?
Kai buvau pas ja tada, tai vel pienuko nuveziau, bet pagalvojau, kad ji tik tuos sausainius grauzia su juo. Tai nupirkau miusli. Bet sakiau, kad pirma karta valgytu truputi ir ziuretu kas bus.
O del tos alergijos, tai gydytoja patvirtino musu zodzius - mazas dar labai ir paberimukas gali buti nuo bile ko. Reikia menesiuka palaukti, kol kas nieko rimto
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 07 04, 22:24)
Kai buvau pas ja tada, tai vel pienuko nuveziau, bet pagalvojau, kad ji tik tuos sausainius grauzia su juo. Tai nupirkau miusli. Bet sakiau, kad pirma karta valgytu truputi ir ziuretu kas bus.
O del tos alergijos, tai gydytoja patvirtino musu zodzius - mazas dar labai  ir paberimukas gali buti nuo bile ko. Reikia menesiuka palaukti, kol kas nieko rimto

Sveikutes,
manau bananus tikrai galima, tai yra dietinis maistas, akergijos nesukelia, neaglima raudonu ir oranziniu kitatauciu vaisiu, o bananus galima. thumbup.gif
as neprisijungiu, man maziu is darzo reikia imti, vyras vakare dirba.
nuo manes balionas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 07 04, 22:24)
O del tos alergijos, tai gydytoja patvirtino musu zodzius - mazas dar labai  ir paberimukas gali buti nuo bile ko. Reikia menesiuka palaukti, kol kas nieko rimto

Nu nežinau, bet gal ne vien dėl to kad citrusiniai, o dėl to, kad vasara, karštis, kad po to kokių apsinuodijimų nebūtų nuo vaisių ir daržovių, gal ir dėl to unsure.gif Tiesiog nežinau, gal keli bananai ir nepakenktų.
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2007 07 04, 22:55)
Nu nežinau, bet gal ne vien dėl to kad citrusiniai, o dėl to, kad vasara, karštis, kad po to kokių apsinuodijimų nebūtų nuo vaisių ir daržovių, gal ir dėl to unsure.gif Tiesiog nežinau, gal keli bananai ir nepakenktų.

na, paziuresiu. Ale kazkaip man tusciomis irgi nesinori eit g.gif Gal ka sugalvosiu. Iki vakaro, AsJa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 07 05, 08:26)
na, paziuresiu. Ale kazkaip man tusciomis irgi nesinori eit g.gif Gal ka sugalvosiu. Iki vakaro, AsJa 4u.gif

Nu tai gi tortą duosiu bigsmile.gif , ir nebus tuščiom, tiesa, jau nupirkau.
Atsakyti
sveikos, matau visos išdūzge pas Asta, kaip smagu 4u.gif
raset del gimimo liudijimo, o idomu nebus problemu, nes mano vienai draugei tai sake arba turi atsinesti tevo sutikima, notaro tvirtinta del pavardes, arba pasakyti kas tevas, tuomet jie siuncia jam saukima, mol kad atvyktu del tevystes nustatymo arba atsisakymo, tai as nelabi supratau kaip registruoja tuos vaikus kurie, nzn kas ju tevas?, cia gal tik pas mus teip.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupyte_ @ 2007 07 05, 15:59)
sveikos, matau visos išdūzge pas Asta, kaip smagu  4u.gif
raset del gimimo liudijimo, o idomu nebus problemu, nes mano vienai draugei tai sake arba turi atsinesti tevo sutikima, notaro tvirtinta del pavardes, arba pasakyti kas tevas, tuomet jie siuncia jam saukima, mol kad atvyktu del tevystes nustatymo arba atsisakymo, tai as nelabi supratau kaip registruoja tuos vaikus kurie, nzn kas ju tevas?, cia gal tik pas mus teip.... g.gif

Mums praens, tai ir suzinotime. as girdejau tai tokia pletka, kad geriau tevo vietoje padaryti "-" (minus), kad nekiltu problemu isvykstant i uzsieni, engu tureti pavarde ir kasakrt nesti pazima, kad tevas sutinka, arba iskairto atimti tevystes teises. g.gif dabartiniu istatymu nezinau. jeigu rasyt teva, gal ir reikia jo sutikima g.gif
Atsakyti
Labai laukiam tortadienio fotkių iš Astos ir Deividuko 4u.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pupyte_ @ 2007 07 05, 15:59)
sveikos, matau visos išdūzge pas Asta, kaip smagu  4u.gif

viskas jau sutvarkyta

--

Aciu AsJa ir Renax uz saunu tortadieni!
Nuotraukos bus
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 07 05, 20:32)
viskas jau sutvarkyta

--

Aciu AsJa ir Renax uz saunu tortadieni!
Nuotraukos bus

Nu ir tau didelis dėkui už viską 4u.gif

Šiandien trise aplankėme Astą, pasivaišinome tortu tongue.gif Asta laikosi gerai, viskas jau stojasi į vežias, atsigauna, jau ir linksma ir l. gražiai atrodo. Deividukas irgi sveikas, bet ir ūgtelėjas, nors Deividukui tik pusė mėn.
Laukiam foto 4u.gif
Atsakyti