Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimo kursai suaugusiems

Laba,
as po Nauju metu kazkur planuoju, ryt pabandysiu pasiskambint ir tiksliau suzinot, ar bus galima prisijungt ir pan., kokie technika piest moko blink.gif
Atsakyti
Jei ka domintu PIESIMAS VILNIUJE, rasykit az smile.gif Uzsiemimai vyksta su kiekvienu mokiniu individualiai, atsizvelgiant i jo gabumus ir poreikius. Galima pasirinkti jums patogu laika (tiek darbo dienom, tiek savaitgaliais).

Kaina priklauso nuo to, kiek kartu per menesi zadat lankyt (KUO DAZNAIU, TUO PIGIAU):
4 kartai (arba 2 kartai po 2val.) per menesi - 96 lt (vienas uzsiemimas 24 lt),
8 kartai (arba 4 kartai po 2val.) per menesi - 168 lt (vienas uzsiemimas 21 lt),
12 kartu (arba 6 kartai po 2val.) per menesi - 216 lt (vienas uzsiemimas 18 lt).
Jei nezinot, kiek lankysit, galit kiekviena karta tartis vienam uzsiemimui ir moket tik uz ta viena uzsiemima - tokiu atveju jis kainuos 27 lt.
Atsakyti
QUOTE(kristutee @ 2007 11 05, 23:25)
Labutis visoms, kurios tylius rudens vakarus nori praleisti ne šiaip sau, o tobulinant ir išreiškiant save.... .Aš pati apie tai seniai svajojau ir pagaliau atsirado mano gyvennime laiko. tik kažkaip informacijos mažoka... ax.gif  ar yra tokių, kurios jau pradėo lankyti ir gali pasidalinti savo įspūdžiais apie piešimo pamokas Vilniue?
tiesa, aš kai lankydavausi Mažvyde, nuolat matydavau skelbima, kad stiklokaroliukai kviečia į tokias panašias pamokas, ten, berods, ir su temom būdavo ir t.t. bet dabar užėjau i stiklokaroliukai.lt ir matau, kad siūlomi tik kitokie kursai... verysad.gif
gal kas žinot ką nors apie tai? norėjau nusiųsti jiems e-mail'ą, bet nerandu adreso, taip tai užklausčiau, ar dar organizuojamos pamokos.
šiaip ar taip, užsuksiu į mažvydą skelbimų pasidairyt. ir dar, gal yra norinčių kartu pradėt lankyt pamokėles (jei tokias atrasim tongue.gif )? manau su kompanija drąsiau... blush2.gif  tik aš galiu ne visom dienom. na, bet apie tai vėliau, pirmiausia reik rasti KUR smile.gif

aš irgi norėčiau, bet tik po Naujų Metų bigsmile.gif
Atsakyti
Tai galit kreiptis ir po naujuju metu, nebutinai dabar smile.gif Rasykit tada az, kai uzimanysit lankyt smile.gif
Atsakyti

Laba diena

Mane labai domina piesimas Vilniuje smile.gif

Kur vyksta sie uzsiemimai?

Kaip butu galima suzinoti daugiau arba kur uzsirasyti?

Aciu labai.

QUOTE(Imagee @ 2007 11 13, 13:05)
Jei ka domintu PIESIMAS VILNIUJE, rasykit az smile.gif Uzsiemimai vyksta su kiekvienu mokiniu individualiai, atsizvelgiant i jo gabumus ir poreikius. Galima pasirinkti jums patogu laika (tiek darbo dienom, tiek savaitgaliais).

Kaina priklauso nuo to, kiek kartu per menesi zadat lankyt (KUO DAZNAIU, TUO PIGIAU):
4 kartai (arba 2 kartai po 2val.) per menesi - 96 lt (vienas uzsiemimas 24 lt),
8 kartai (arba 4 kartai po 2val.) per menesi  - 168 lt (vienas uzsiemimas 21 lt),
12 kartu (arba 6 kartai po 2val.) per menesi - 216 lt (vienas uzsiemimas 18 lt).
Jei nezinot, kiek lankysit, galit kiekviena karta tartis vienam uzsiemimui ir moket tik uz ta viena uzsiemima - tokiu atveju jis kainuos 27 lt.

Atsakyti
QUOTE(smili1 @ 2007 11 19, 22:33)
Laba diena

Mane labai domina piesimas Vilniuje  smile.gif

Kur vyksta sie uzsiemimai?

Kaip butu galima suzinoti daugiau arba kur uzsirasyti?

Aciu labai.

Detalesne informacija az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 11 14, 13:23)
aš irgi norėčiau, bet tik po Naujų Metų  bigsmile.gif

tai einam kartu po naujako? mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutee @ 2007 11 21, 19:49)
tai einam kartu po naujako?  mirksiukas.gif  smile.gif

tik kur? bigsmile.gif
nes aš individualių pamokų nelabai noriu. Mat jau žinau, kad man lengviau mokytis tiek žiūrint į savo, tiek į kitų klaidas. Biškį mokiaus dailės mokykloj, tai tryse eidavom - pats tas būdavo thumbup.gif
Ir mano tikslas nėra išmokt tobulai piešt. Aš labiau norėčiau gerai laiką praleist, papiešt ir buvusius įgūdžius atgaivint wub.gif
O kadangi dar mokausi, ir kitą semestrą laukia du tyrimai, kuriuos būtinai reikės daryti, tai ir laiko ką nors daugiau padaryt neturėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudens-vaikas: 22 lapkričio 2007 - 09:00
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 11 22, 09:58)
tik kur? bigsmile.gif
nes aš individualių pamokų nelabai noriu. Mat jau žinau, kad man lengviau mokytis tiek žiūrint į savo, tiek į kitų klaidas. Biškį mokiaus dailės mokykloj, tai tryse eidavom - pats tas būdavo  thumbup.gif
Ir mano tikslas nėra išmokt tobulai piešt. Aš labiau norėčiau gerai laiką praleist, papiešt ir buvusius įgūdžius atgaivint  wub.gif
O kadangi dar mokausi, ir kitą semestrą laukia du tyrimai, kuriuos būtinai reikės daryti,  tai ir laiko ką nors daugiau padaryt neturėsiu  biggrin.gif

na visai kaip aš biggrin.gif aš irgi dailės mokykloj mokiausi, irgi noriu atgaivinti tai, ką seniai pamiršau ir užbėgti už akių laikui, kuris mano galvoj tuoj visai viską ištrins, ką aš ten išmokau... doh.gif ir taip pat studijuoju, tai laiko neturiu tiek daug, tuo labiau mano dukryte dar visai "beibis". na, bet svarbiausia, dirbt nereikia, tai viską galiu daryti, tik noro reik turėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutee @ 2007 11 22, 14:27)
na visai kaip aš biggrin.gif aš irgi dailės mokykloj mokiausi, irgi noriu atgaivinti tai, ką seniai pamiršau ir užbėgti už akių laikui, kuris mano galvoj tuoj visai viską ištrins, ką aš ten išmokau... doh.gif  ir taip pat studijuoju, tai laiko neturiu tiek daug, tuo labiau mano dukryte dar visai "beibis". na, bet svarbiausia, dirbt nereikia, tai viską galiu daryti, tik noro reik turėt smile.gif

o tu gal ir visą dailės mokyklą baigei?
Nes aš ten tik šiek tiek daugiau nei metus privačiai pasitryniau, tada pusmečiui nulėkiau į VDA kursus (bet ten labai nepatiko, nes sugrūsdavo visus į mažą klasę, o žmonių koks pusšimtis, tai net netilpdavo visi molbertų pasistatyt, jau nekalbu apie tai, kad kai kurie net nematydavo, ką piešti, tai piešdavo jau nuo kolegų nupieštų daiktų lotuliukas.gif ), o tada išsilaikiau egzus mokykloj ir įstojau į universitetą. Mokytis čia mums tenka tikrai daug, tai per laiką ranka visai atbuko, o jau visai neblogai atkalus buvau. Netgi pusę galvos nupiešiau (t.y. nosį, akis ir lūpas) ir vieną plokštuminę galvą lotuliukas.gif . Tuo mano pasiekimai ir baigėsi verysad.gif
Ai, dar pamiršau pasakyt, kad ne visi mokytojai manęs nori, nes mano piešinius sunku taisyt. Esu kairiarankė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudens-vaikas: 22 lapkričio 2007 - 13:51
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 11 22, 09:58)
tik kur? bigsmile.gif
nes aš individualių pamokų nelabai noriu. Mat jau žinau, kad man lengviau mokytis tiek žiūrint į savo, tiek į kitų klaidas. Biškį mokiaus dailės mokykloj, tai tryse eidavom - pats tas būdavo  thumbup.gif
Ir mano tikslas nėra išmokt tobulai piešt. Aš labiau norėčiau gerai laiką praleist, papiešt ir buvusius įgūdžius atgaivint  wub.gif
O kadangi dar mokausi, ir kitą semestrą laukia du tyrimai, kuriuos būtinai reikės daryti,  tai ir laiko ką nors daugiau padaryt neturėsiu  biggrin.gif

Neturiu dideles studijos, todel ir vyksta individualiai. Maksimum du zmones vienu metu galetu ateit.
Atsakyti
[quote=Kramberis,2006 04 14, 10:56]Kaune galima Muitinės gatvė 4. Ten Kauno dailės akademija. Nuo 9 iki 12 val. yra piešimas, reikia pieštukų ir popieriaus lapo A1 formato. Nuo 12 iki 15 val. tapyba, reikia guašo A1 formato lapo, storų, plonų steptukų.
Kaina už tapybos kursus 30 Lt. Už piešimo 30 Lt., tai vyksta kiekvieną šeštadienį. Taip pat vyksta ir darbo dienomis. Bet nuėjusi tenai gali gauti išsamesnės inforamcijos.  Bet šiuo metu jau tau nebeapsimoka, kadangi jau jie tuoj baigsis, nuo rugsėjo gali pradėti. Aš taip pat juos lankau, tam, kad atsipalaiduoju, man tai patinka. Aš tik einu į tapybos, gal kitais metais eisu piešimo. Nemoku ir nesu lankiusi aš jokių prieš tai menų mokyklų. Amžius toks koks ir Tavo. Ten renkasi dauguma jauniklių, bet nesijaučiu ten senė (as ju ir nepazistu).

Įdomu ar tie kursai šiais metais dar vyksta? Gal kas žinot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmora: 26 lapkričio 2007 - 13:04