QUOTE(kristutee @ 2007 11 22, 14:27)
na visai kaip aš

aš irgi dailės mokykloj mokiausi, irgi noriu atgaivinti tai, ką seniai pamiršau ir užbėgti už akių laikui, kuris mano galvoj tuoj visai viską ištrins, ką aš ten išmokau...

ir taip pat studijuoju, tai laiko neturiu tiek daug, tuo labiau mano dukryte dar visai "beibis". na, bet svarbiausia, dirbt nereikia, tai viską galiu daryti, tik noro reik turėt
o tu gal ir visą dailės mokyklą baigei?
Nes aš ten tik šiek tiek daugiau nei metus privačiai pasitryniau, tada pusmečiui nulėkiau į VDA kursus (bet ten labai nepatiko, nes sugrūsdavo visus į mažą klasę, o žmonių koks pusšimtis, tai net netilpdavo visi molbertų pasistatyt, jau nekalbu apie tai, kad kai kurie net nematydavo, ką piešti, tai piešdavo jau nuo kolegų nupieštų daiktų

), o tada išsilaikiau egzus mokykloj ir įstojau į universitetą. Mokytis čia mums tenka tikrai daug, tai per laiką ranka visai atbuko, o jau visai neblogai atkalus buvau. Netgi pusę galvos nupiešiau (t.y. nosį, akis ir lūpas) ir vieną plokštuminę galvą

. Tuo mano pasiekimai ir baigėsi
Ai, dar pamiršau pasakyt, kad ne visi mokytojai manęs nori, nes mano piešinius sunku taisyt. Esu kairiarankė