Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimo kursai suaugusiems

QUOTE(Oliukė @ 2008 05 07, 16:09)
Norėčiau gauti atsiliepimų apie Imagee organizuojamus piesimo kursus. Ar patiko....ar ko išmokote?

Tik menesi telanko smile.gif
Atsakyti
Oliuke, as lankau pas Imagee, man patinka. Vaikstau karta i savaite, valandai. Mano noras buvo grynai ismokti akademinio piesimo pagrindu. Tai va ir makaluoju piestuku. Iki tol kursu nelankiau, tik is knygu mokiausi ir kiek mama (ji buvo dailininke) praeidama pro sali pamokydavo...

Imagee labai tokia tolerantiska ir atsargi "mokytoja" smile.gif pirmas susitikimas - pazintis, pademonstruoji savo igudzius aptari lukescius. Jei dera lukesciai - startuoji.

As manau, gal svarbu butu zinoti, kad nebus taip, kad ateini, tau pasako ka po ko tave mokys ir pirstu rodo. nebus, kad ateini i kazkokia klase. tiesiog neformalus patirties perdavimas smile.gif

As to ieskojau, tai man liuks.

Atsakyti
Kolega kazkada mokesi Vienažinskio mokykloje.
Atsakyti
QUOTE(subtiliai @ 2008 05 19, 15:14)
Kolega kazkada mokesi Vienažinskio mokykloje.

Vienozinskio mokykla siaip yra papildomo ugdymo mokykla skirta moksleiviams.
Pamokos vyksta grupese, stoti i ja galima nuo rudens. Vasara ji uzdaryta.
Ir paprastai tenka lankyt ne tik piesima, bet ir tapyba, skulptura, kompozicija, meno istorija. Ten buna perziuros, rasomi pazymiai.
Jei lankysit tik piesima, neaisku, ar kaina butu mazesne, nes cia valstybine istaiga smile.gif
Atsakyti
O ar yra galimybė pasipiešti Klaipėdoje ax.gif ?
Atsakyti
Imagee, o kur vyksta uzsiemimai? smile.gif
Atsakyti
labukas gal galeciau suzinot kokiu nors ...emm..kur galima pasimokyt piesimo ir kompozicijos..noriu kitais metais stot i vsdk (nes siemet neistojau,kadangi istojamuju neislaikiau..) (nes zaliuke esu.) i interjero dizaina arba grafini dizaina noriu ...tai man reiketu tik pradzios.erdve,kaip komponuot lape,strichas ir t.t...kur tokia mokykla galima rast...?as is vilniaus.ir kokia kaina butu?
Atsakyti
Imagee kur uzsiemimai Jusu ? smile.gif adresiuka noreciau...smile.gif pagalvosiu smile.gif ir turbut ateisiu mokytis pas Jus smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galite patarti - norečiau lankyti Kaune piešimo, tapybos ar panašius kursus suaugusiems. Man 30 metų. Niekad anksčiau neužsiimdavau daile (apart mokykloje privalomų piešimo pamokų). Tad šioje srityje esu "0" blush2.gif Gal galetumėt kur nors nukreipti, nes noras yra labai didelis.
Atsakyti
Kaune A.Martinaičio dailės mokykloje organizuojami tapybos ir piešimo kursai suaugusiems. Šiuos kursus lankau jau antri metai. Užsiėmimai vyksta du kartus per savaitę po 17 val. Papildomai galima lankyti keramikos, kompozicijos užsiėmimus. Mėnesio kaina 50 lt. Šiuos kursus lanko žmonės, kurie niekada nėra piešę. Ateina net ir pagyvenusių žmonių virš 50 metų. thumbup.gif

Pasiskambink į šios mokyklos raštinę ir tau suteiks visą reikiamą informaciją. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurcik @ 2008 10 03, 10:21)
Kaune A.Martinaičio dailės mokykloje organizuojami tapybos ir piešimo kursai suaugusiems. Šiuos kursus lankau jau antri metai. Užsiėmimai vyksta du kartus per savaitę po 17 val. Papildomai galima lankyti keramikos, kompozicijos užsiėmimus. Mėnesio kaina 50 lt. Šiuos kursus lanko žmonės, kurie niekada nėra piešę. Ateina net ir pagyvenusių žmonių virš 50 metų.  thumbup.gif

Pasiskambink į šios mokyklos raštinę ir tau suteiks visą reikiamą informaciją.  4u.gif

aciu tau labai uz informacija 4u.gif
Atsakyti
klaipėdoje tai 'žvejukuose' vyksta 4u.gif
Atsakyti