Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinių atitolinimas/paankstinimas

QUOTE(Power @ 2008 05 13, 14:13)
nuejau pas vaistininke,pasake,kad velgyk daug sokolado... nz ar tai tiesa,gal kas bandete?

Jeigu tai būtų tiesa, manau, pusė supermamų ištisai tęstųsi MM tongue.gif
Kam tau jas greitinti, nusipirk OB, isidėjai ir pamiršai apie tas dienas, juk nei matosi, nei varva, tas pats kaip nieko bigsmile.gif Nebent su berniuku į vandens parką važiuosi ir ruošiesi prie to paties ir kitų reikalų atlikti, na tokių kaip smileysex.gif tada jau kitas reikalas g.gif
Atsakyti
Esu girdėjus, akd reik šokoladą valgyti, juodą.. Galbūt kažkiek tai iššaukia mėnesines..
Atsakyti
tiesiog noriu susirgti..mes su vaikinu pasimylejom,bet jis nebaige ..nesisaugojom,o tos dar menesines nereguliarios,jos nuolat nelaiku,todel yra toks stresas..noriu greiciau susirgti ir isitikinti,kad viskas man ok..sad.gif
Atsakyti
Kad įsitikintum,jog viskas tvarkoj,neverta kenkti organizmui. Nusipirk testą..
Papildyta:
beje, rašei "nebaigė". Nebaigė viduj? Ar išvis nebaigė? Tai tuo labiau, būk rami, ateis šventė ir į tavo namus smile.gif
Atsakyti
...ir nesinervuok, nes kai stresuoji jos turi polinki veluoti...
Atsakyti
QUOTE(Power @ 2008 05 13, 16:07)
tiesiog noriu susirgti..mes su vaikinu pasimylejom,bet jis nebaige ..nesisaugojom,o tos dar menesines nereguliarios,jos nuolat nelaiku,todel yra toks stresas..noriu greiciau susirgti ir isitikinti,kad viskas man ok..sad.gif

Tai čia vandens parkas niekuom dėtas biggrin.gif šiaip paprasčiausia pasidaryti testą, bet jeigu visa šita istorija įvyko prieš kelias dienas, reiktų palaukti šiek tiek.
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif paskaičius...
jei nerimas dėl nėštumo - reikia laukti ar daryti nėštumo testuką nestuke.gif ?
o norint sukelti mėnesines yra progestinų tipo vaistai pvz. Duphaston, kuris geriamas 10d., o nutraukus po 3-4dienų prasideda mm. Šis vaistukas vartojamas ir kai yra nėštumas, vaisiaus išsaugojimui, kai gresia persileidimas. o nuo pirmos mm dienos galima ir kontraceptikus gerti...
apskritai - kai norima planuoti mėnesines, ir norint būti tikrai dėl tam tikros dienos - mažiausiai reikia planuoti prieš 3 mėn smile.gif
nors... geriant Duphaston mm prasidėti neturėtų....
tai čia taip mediciniškai...

Atsakyti
temos autorei paraciau gal reiktu kontraceptikus pradet gert (naz inoma jei i gali gert) tada ciklas ciki , nervu maziau, streso ir daug laimingesnis gyvenimas
Atsakyti
Niekas ne čiki geriant kontraceptikus. Streso mažiau dėl pastojimo, ciklas pasidaro reguliarus, trumpai sergi, nėra skausmų ir blogos savijautos prieš ir mmm metu, bet visa kita-laimingesnis gyvenimas ir panašiai.. nepasakyčiau..
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2008 05 14, 11:39)
Niekas ne čiki geriant kontraceptikus. Streso mažiau dėl pastojimo, ciklas pasidaro reguliarus, trumpai sergi, nėra skausmų ir blogos savijautos prieš ir mmm metu, bet visa kita-laimingesnis gyvenimas ir panašiai.. nepasakyčiau..

Pritariu, nes aš kai mečiau gerti KT tapau laimingesnė, na buvo laikas prieš 5 metus kai buvau laiminga kad jos tokios yra, bet po 5 metų vartojimo... Čia tau spręsti aišku
Atsakyti
[quote=Marzde,2008 05 13, 16:21]
Kad įsitikintum,jog viskas tvarkoj,neverta kenkti organizmui. Nusipirk testą..
Papildyta:
beje, rašei "nebaigė". Nebaigė viduj? Ar išvis nebaigė? Tai tuo labiau, būk rami, ateis šventė ir į tavo namus smile.gif

nebaige is vis jisai..nei many,niekur..vnz pergyvenu sad.gif dar tiew galvos skausmai,..
Papildyta:
gal dar palauksiu ,nes jos kaip nereguliarios,tai kazkaip ir ramina..be to siaip man ne pirma skartas kad myliuosi,bet jau senai tai buvo,tai skaudejo..neleidau jam giliai ir eiti,nes skaudejo,nu vnz toks nevykes pasimylejimas,del kurio db sukti galva man reikia baisiai..ir jis nerimauja..nu bet gal viskas ok bus..bandziau as ta karsta vonia su stipresniu gerimu;DD nieko ten nepadejo,tik apsvaigau islipus;DDDDd
Atsakyti
nu čia reiktų giliau šaknų ieškot.. nenustebčiau, jei temos autorei 15m...
nu negalima elgtis neatsakingai.
Atsakyti