Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

QUOTE(shpika @ 2005 03 18, 11:50)
o gal zinot ka reiskia dazytis?  g.gif  nu jau taip  ryskiai zaliai savo akeles seseleviau  doh.gif
idomu, ka tai galetu reikst  g.gif

daugiau apie sapną parašyk - kokia situacija, ką galvojai dažydamasi, kaip jauteis.
Ar gyvenime šiaip ryškiai dažais?
Atsakyti
Viena nakti sapnavau, kad mano drauge atejo i svecius ir persodino visas mano geles.. vazonines geles tik dvi, bet pamenu susinervinau baisiausiai.. ir dar geriausia drauge smile.gif idomu, ka tai turetu reiksti.. g.gif
Atsakyti
sako, kad zenklus reikia ismokti skaityti. Niekada nekreipiu demesio i sapnus, kada esu pervargusi, ar paveikta kokio dienos ispudzio. Bet vienas ryskus sapnas atvere man akis. Sapnavau labai grazu kudiki, kuris ridenosi nuo lovos, o as puoliau ji gaudyti. Na tikrai nesilaukiau leliuko, net minciu jokiu i ta puse schmoll.gif Taciau paskui uzgriuvo bedos. Man pasidare idomu tiek, kad knygyne susiradau sapnininka ir suradau kad kudikis-rupesciai ir bedos. Galim is to butu pasijuokti, bet neseniai vel sapnavau maza vaika, ir svarbiausia labai ryskiai. Beda jau stovejo uz duru, tik as jos nemaciau. Zodziu esu didelej nevilty unsure.gif Kaip ir aisku tapo, kad sapnai kazkaip pranesa apie ivykius. Pvz. viena moteris jeigu sapnuoja jura, visada poto suserga jos vaikas. Gal tie zenklai kiekvienam kitokie...[SIZE=1]
Atsakyti
Atsimeni kokios spalvos geles buvo?
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2005 03 18, 13:51)
Atsimeni kokios spalvos geles buvo?

jo jo, mano geles, abi be ziedu, zaliais lapeliais.. Viena gėlė tokia labiau kaktusine unsure.gif
Atsakyti
Darau preilaida, kad draugei gresia susirgimas, ar kazkokia tai liga. Jeigu dabar serga, tegul eina pasitikrinti. Ir tu del jos pergyvensi labai.
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2005 03 18, 14:03)
Darau preilaida, kad draugei gresia susirgimas, ar kazkokia tai liga. Jeigu dabar serga, tegul eina pasitikrinti. Ir tu del jos pergyvensi labai.

Libra labai dekinga uz prielaida. Turesiu tai omeny.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2005 03 18, 14:43)
daugiau apie sapną parašyk - kokia situacija, ką galvojai dažydamasi, kaip jauteis.
Ar gyvenime šiaip ryškiai dažais?

gyvenime ryskiai niekada nesidazau schmoll.gif , o tam sapne tik viena zalia spalva, ta voka maliavojau, bet taip stengiaus, nuvalau ir vel is naujo doh.gif .
neatsimenu as tu smulkmenu, tik dar dabar aykse stovi tie ryskiai zali vokai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shpika: 18 kovo 2005 - 14:39
QUOTE(shpika @ 2005 03 18, 14:39)
gyvenime ryskiai niekada nesidazau  schmoll.gif , o tam sapne tik viena zalia spalva, ta voka maliavojau, bet taip stengiaus, nuvalau ir vel is naujo  doh.gif .
neatsimenu as tu smulkmenu, tik dar dabar aykse stovi tie ryskiai zali vokai  doh.gif

pagal viską - tai geras ženklas, dabar plačiau negaliu parašyt.
Jei kažkokių galimybių turi keisti šiuo metu gyvenime - reikėtų keisti, bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_ @ 2005 03 18, 13:48)
Viena nakti sapnavau, kad mano drauge atejo i svecius ir persodino visas mano geles.. vazonines geles tik dvi, bet pamenu susinervinau baisiausiai.. ir dar geriausia drauge smile.gif idomu, ka tai turetu reiksti..  g.gif

gali būti, kad bijai, kad draugė per daug tau neaiškintų... Gal ji labai mėgsta neprašyta patarimus dalint? (tai irgi tik prielaida smile.gif )
Atsakyti
Liepsnele, aciu 4u.gif , kai turesi laiko, parasyk placiau, labai idomu rolleyes.gif . kazkaip labai istrigo man sis sapnas g.gif
permainu laukiam rolleyes.gif , keiciam su vyru, tikiuos greit viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2005 03 18, 14:52)
gali būti, kad bijai, kad draugė per daug tau neaiškintų... Gal ji labai mėgsta neprašyta patarimus dalint? (tai irgi tik prielaida  smile.gif )

ale tikrai.. baisiai megsta patarimus dalinti, bet jeigu man patarimas nepatinka, tai ir neklausau mirksiukas.gif ir atrodo nebijau tu jos aiskinimu mirksiukas.gif ir sita prielaida turesiu omeny unsure.gif aciu liepsnele rolleyes.gif
Atsakyti