Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

Aš tai visai neseniai labai daug smulkių žuvų sapnavau, jų buvo pilna visur ir jos taip krito, krito lys iš kažkokio tai krepšio, gal kas reikšmę žinot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2005 03 18, 14:58)
Liepsnele, aciu  4u.gif , kai turesi laiko, parasyk placiau, labai idomu  rolleyes.gif . kazkaip labai istrigo man sis sapnas  g.gif
permainu laukiam rolleyes.gif , keiciam su vyru, tikiuos greit viskas bus  thumbup.gif

tai taip ir galėčiau spėti - kad reikia ruoštis kažkokiom ryškiom permainom ir visas jėgas dėti į jas, nes tai bus labai geros permainos thumbup.gif . Nors gali tekti pasielgti taip, kaip nepratus esi.
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_ @ 2005 03 18, 15:08)
ale tikrai.. baisiai megsta patarimus dalinti, bet jeigu man patarimas nepatinka, tai ir neklausau  mirksiukas.gif ir atrodo nebijau tu jos aiskinimu  mirksiukas.gif ir sita prielaida turesiu omeny unsure.gif aciu liepsnele rolleyes.gif

Tai gal tiesiog buvo užknisę neseniai tie patarimai, atrodė, kad per daug jau kišasi ji į tavo gyvenimą. Nemanau, kad sapnas turėtų kažkokią perspėjimo prasmę, tiesiog jame atsispindi santykiai su drauge rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(alora @ 2005 03 18, 19:10)
Aš tai visai neseniai labai daug smulkių žuvų sapnavau, jų buvo pilna visur ir jos taip krito, krito lys iš kažkokio tai krepšio, gal kas reikšmę žinot?  unsure.gif

Šiaip dažnai sako, kad žuvis sapnuot reiškia nestuke.gif .

Bet tavo atveju, manau, gali būt tiesiog daug smulkių rūpesčių gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(alora @ 2005 03 18, 19:10)
Aš tai visai neseniai labai daug smulkių žuvų sapnavau, jų buvo pilna visur ir jos taip krito, krito lys iš kažkokio tai krepšio, gal kas reikšmę žinot?  unsure.gif

Sapnuoti zuvis dazniausiai reiskia nestuma smile.gif Pati dar niekada nesapnavau, bet va daug mano pazystamu moteriskiu, tik pastojusios, dar to nezinodamos, sapnavo zuvis. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

O gal kas zinote ka reiskia sapnuoti mirusia mociute- labai graziai atrodancia, su ja bendravau ir tt.. Cia idomu blogas ar geras zenklas?
Parasykite kas zinote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulia @ 2005 03 21, 17:03)
Sveikos,

O gal kas zinote ka reiskia sapnuoti mirusia mociute- labai graziai atrodancia, su ja bendravau ir tt.. Cia idomu blogas ar geras zenklas?
Parasykite kas zinote  4u.gif

Manau, kad geras, ypač jei santykiai buvo geri. Jos siela saugo tave.
Atsakyti
Ačiū už atsakymus biggrin.gif , nestuke.gif neesu, nes prieš keletą dienų mmm prasidėjo tongue.gif , tai ko gero reiškė mažus rūpestėlius rolleyes.gif .
Atsakyti
cry.gif As siandien tooookius blogus sapnus sapnavau....
Visu pirma miegoti eidama apsiverkiau...(na buvo priezasciu) blush2.gif verysad.gif ,buvau susijaudinusi ir panasiai,gal tai kazkaip paveike mano smaone?
Sapnavau,kad einu laiptine ir matau skelbima,kad mire kazkieno maza mergaite...po to eidama i antra auksta matau atidarytas durys o ant laiptu sedi mano mama ir verkia(as gyvenu ne 2 aukste) as klausiu kodel verkia ir galvoju,kad del mergaites ,bet ji sako,kad tetis mirsta.Po to as pamatau toje laiptineje savo teta ir klausiu jos kas atsitiko,prasau paskayti,kad tai netiesa ir panasiai o po to sako,kad tetis mire sad.gif cry.gif verysad.gif .As atsikeliau nes isigandau...po to vel uzmigau ir sapnavau,kad mokykla uzgrobta teroristu...(na mokykla kurioje mokausi)...mes su drauge slepiames krumuose labai zemai pasilenke ir matome,kad i mus nukreiptas sautuvas,bet nesaudo...as vel isigandau ir astikeliau...
Tai va topkie blogi sapnai... doh.gif sad.gif
Atsakyti
Sveikos.Mano gyvenime sapnai yra retas dalykas, o pastaruoju metu labai daug pradėjau sapnuoti. Šianakt sapnavau savo užkulnius,man juos draugė plovė,valė, o paskum ant jų piešė.Niekur nerandu atsakymo visus jau peržiūrėjau sapnininkus.Gal iš jūsų kuri nors buvot sapnavusi tokį sapną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egė: 31 kovo 2005 - 09:20
Siaip siandien 21 menulio diena, paprastai sapnai nieko nereiskia. Bet galima pabandyti issifruoti. smile.gif Kokie jausmai po sapno buvo?
Atsakyti
sakyčiau nekoki jausmai, kaip maišu trenkta.Net visos bendradarbės stebisi.
Atsakyti