Aš tai visai neseniai labai daug smulkių žuvų sapnavau, jų buvo pilna visur ir jos taip krito, krito lys iš kažkokio tai krepšio, gal kas reikšmę žinot?

QUOTE(shpika @ 2005 03 18, 14:58)
Liepsnele, aciu
, kai turesi laiko, parasyk placiau, labai idomu
. kazkaip labai istrigo man sis sapnas
permainu laukiam
, keiciam su vyru, tikiuos greit viskas bus

permainu laukiam

tai taip ir galėčiau spėti - kad reikia ruoštis kažkokiom ryškiom permainom ir visas jėgas dėti į jas, nes tai bus labai geros permainos

QUOTE(Mazoji_ @ 2005 03 18, 15:08)
ale tikrai.. baisiai megsta patarimus dalinti, bet jeigu man patarimas nepatinka, tai ir neklausau
ir atrodo nebijau tu jos aiskinimu
ir sita prielaida turesiu omeny
aciu liepsnele 

Tai gal tiesiog buvo užknisę neseniai tie patarimai, atrodė, kad per daug jau kišasi ji į tavo gyvenimą. Nemanau, kad sapnas turėtų kažkokią perspėjimo prasmę, tiesiog jame atsispindi santykiai su drauge

QUOTE(alora @ 2005 03 18, 19:10)
Aš tai visai neseniai labai daug smulkių žuvų sapnavau, jų buvo pilna visur ir jos taip krito, krito lys iš kažkokio tai krepšio, gal kas reikšmę žinot? 

Šiaip dažnai sako, kad žuvis sapnuot reiškia

Bet tavo atveju, manau, gali būt tiesiog daug smulkių rūpesčių gyvenime.
QUOTE(alora @ 2005 03 18, 19:10)

Sapnuoti zuvis dazniausiai reiskia nestuma

Sveikos,
O gal kas zinote ka reiskia sapnuoti mirusia mociute- labai graziai atrodancia, su ja bendravau ir tt.. Cia idomu blogas ar geras zenklas?
Parasykite kas zinote
O gal kas zinote ka reiskia sapnuoti mirusia mociute- labai graziai atrodancia, su ja bendravau ir tt.. Cia idomu blogas ar geras zenklas?
Parasykite kas zinote

QUOTE(mazhulia @ 2005 03 21, 17:03)
Sveikos,
Parasykite kas zinote
Parasykite kas zinote

Manau, kad geras, ypač jei santykiai buvo geri. Jos siela saugo tave.
Ačiū už atsakymus
,
neesu, nes prieš keletą dienų mmm prasidėjo
, tai ko gero reiškė mažus rūpestėlius
.

Visu pirma miegoti eidama apsiverkiau...(na buvo priezasciu)

Sapnavau,kad einu laiptine ir matau skelbima,kad mire kazkieno maza mergaite...po to eidama i antra auksta matau atidarytas durys o ant laiptu sedi mano mama ir verkia(as gyvenu ne 2 aukste) as klausiu kodel verkia ir galvoju,kad del mergaites ,bet ji sako,kad tetis mirsta.Po to as pamatau toje laiptineje savo teta ir klausiu jos kas atsitiko,prasau paskayti,kad tai netiesa ir panasiai o po to sako,kad tetis mire

Tai va topkie blogi sapnai...

Siaip siandien 21 menulio diena, paprastai sapnai nieko nereiskia. Bet galima pabandyti issifruoti.
Kokie jausmai po sapno buvo?