Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

O turi drauga?
Atsakyti
Taip turiu.Aštuonis metus kartu gyvenam.
Atsakyti
Ta va, kad drauge savo patarimais ar veiksmais nesugadintu jusu santykiu.
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2005 03 27, 12:38)
cry.gif As siandien tooookius blogus sapnus sapnavau....
Visu pirma miegoti eidama apsiverkiau...(na buvo priezasciu) blush2.gif  verysad.gif ,buvau susijaudinusi ir panasiai,gal tai kazkaip paveike mano smaone?
Sapnavau,kad einu laiptine ir matau skelbima,kad mire kazkieno maza mergaite...po to eidama i antra auksta matau atidarytas durys o ant laiptu sedi mano mama ir verkia(as gyvenu ne 2 aukste) as klausiu kodel verkia ir galvoju,kad del mergaites ,bet ji sako,kad tetis mirsta.Po to as pamatau toje laiptineje savo teta ir klausiu jos kas atsitiko,prasau paskayti,kad tai netiesa ir panasiai o po to sako,kad tetis mire sad.gif  cry.gif  verysad.gif .As atsikeliau nes isigandau...po to vel uzmigau ir sapnavau,kad mokykla uzgrobta teroristu...(na mokykla kurioje mokausi)...mes su drauge slepiames krumuose labai zemai pasilenke ir matome,kad i mus nukreiptas sautuvas,bet nesaudo...as vel isigandau ir astikeliau...
Tai va topkie blogi sapnai... doh.gif  sad.gif

Tai aišku, pergyvenimai paveikia sapnus.
Kažkas nemalonaus įvyko tavo gyvenime, kad sapnuoji taip. Su mirtim tai visai nesusiję, greičiau su tam tikrom prievolėm, įvairiais reikalais, kuriuos reikia atlikt, ir kuriuos tu galbūt vengi atlikt, atidėlioji, nes jie nėra įdomūs/malonūs. Bet jauti, kad laikas spaudžia, ir reikia viską daryt.
Atsakyti
QUOTE(Egė @ 2005 03 31, 09:19)
Sveikos.Mano gyvenime sapnai yra retas dalykas, o pastaruoju metu labai daug pradėjau sapnuoti. Šianakt sapnavau savo užkulnius,man juos draugė plovė,valė, o paskum ant jų piešė.Niekur nerandu atsakymo visus jau peržiūrėjau sapnininkus.Gal iš jūsų kuri nors buvot sapnavusi tokį sapną.

Pagal mane - esi apsaugota "iš aukščiau", greitu metu turėtų pasisekt, ir labai netikėtai, greičiausiai tas pasisekimas bus saviraiškos srityje. Gali būti, kad padės artimi žmonės, galbūt netgi tie, kurie jau iškeliavę dangun, kaip sakoma.
Atsakyti
o aš sapnavau šiąnakt save su Marijonu smileysex.gif išvada viena- nereikia miegoti karšto vandens pūslę apsikabinus hah.gif
Atsakyti
Idomu, ar kam nors pildosi tie sapnai?
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2005 04 01, 10:50)
Idomu, ar kam nors pildosi tie sapnai?

kurie tie rolleyes.gif ?
Atsakyti
kurie cia aprasyti smile.gif
Atsakyti

Мне thumbup.gif
Особенно когда мужья снились с любовницамиuser posted image, и что интересно я видела их прямо так как они выглядели на самом деле doh.gif

А еще когда мне снится покойный наш друг семьи с каким нибудь человеком, то значит - этот человек пакостникuser posted image

А еще когда сын заболеет и я нахожусь далеко sad.gif

У нас умер друг, снится он мне и говорит, скоро ко мне придет жена blink.gif пусть она перчатки возьмет с собой, жена умерла через 3 месяца sad.gif

А моей подруге приснился дядька (он умер), и говорит- МНЕ ТАК МОКРО, МЕНЯ ЗАТОПИЛО- пошла она на кладбище а его могила затоплена

Что-то меня понесло doh.gif , потом на ночь еще раскажу ax.gif
Atsakyti
gal kas zino ka reiskia sapnuoti daug dulkiu blink.gif sapnavau ,kad turiu nuosava nama ir visur kilimine danga ,o ant kilimo dulkiu sluoksnis per sprindi doh.gif
kazi ka galetu tai reiksti g.gif
Atsakyti
Gal kas žinot ką reiškia sapne matyti pasikorusį žmogų, ir netgi pažystamą bet jo veido nemačiau.
Atsakyti