O turi drauga?
Ta va, kad drauge savo patarimais ar veiksmais nesugadintu jusu santykiu.
QUOTE(MajaLi @ 2005 03 27, 12:38)

Visu pirma miegoti eidama apsiverkiau...(na buvo priezasciu)

Sapnavau,kad einu laiptine ir matau skelbima,kad mire kazkieno maza mergaite...po to eidama i antra auksta matau atidarytas durys o ant laiptu sedi mano mama ir verkia(as gyvenu ne 2 aukste) as klausiu kodel verkia ir galvoju,kad del mergaites ,bet ji sako,kad tetis mirsta.Po to as pamatau toje laiptineje savo teta ir klausiu jos kas atsitiko,prasau paskayti,kad tai netiesa ir panasiai o po to sako,kad tetis mire

Tai va topkie blogi sapnai...

Tai aišku, pergyvenimai paveikia sapnus.
Kažkas nemalonaus įvyko tavo gyvenime, kad sapnuoji taip. Su mirtim tai visai nesusiję, greičiau su tam tikrom prievolėm, įvairiais reikalais, kuriuos reikia atlikt, ir kuriuos tu galbūt vengi atlikt, atidėlioji, nes jie nėra įdomūs/malonūs. Bet jauti, kad laikas spaudžia, ir reikia viską daryt.
QUOTE(Egė @ 2005 03 31, 09:19)
Sveikos.Mano gyvenime sapnai yra retas dalykas, o pastaruoju metu labai daug pradėjau sapnuoti. Šianakt sapnavau savo užkulnius,man juos draugė plovė,valė, o paskum ant jų piešė.Niekur nerandu atsakymo visus jau peržiūrėjau sapnininkus.Gal iš jūsų kuri nors buvot sapnavusi tokį sapną.
Pagal mane - esi apsaugota "iš aukščiau", greitu metu turėtų pasisekt, ir labai netikėtai, greičiausiai tas pasisekimas bus saviraiškos srityje. Gali būti, kad padės artimi žmonės, galbūt netgi tie, kurie jau iškeliavę dangun, kaip sakoma.
Idomu, ar kam nors pildosi tie sapnai?
QUOTE(Libra @ 2005 04 01, 10:50)
Idomu, ar kam nors pildosi tie sapnai?
kurie tie

kurie cia aprasyti

Мне

Особенно когда мужья снились с любовницами

А еще когда мне снится покойный наш друг семьи с каким нибудь человеком, то значит - этот человек пакостник

А еще когда сын заболеет и я нахожусь далеко

У нас умер друг, снится он мне и говорит, скоро ко мне придет жена

А моей подруге приснился дядька (он умер), и говорит- МНЕ ТАК МОКРО, МЕНЯ ЗАТОПИЛО- пошла она на кладбище а его могила затоплена
Что-то меня понесло

gal kas zino ka reiskia sapnuoti daug dulkiu
sapnavau ,kad turiu nuosava nama ir visur kilimine danga ,o ant kilimo dulkiu sluoksnis per sprindi
kazi ka galetu tai reiksti

kazi ka galetu tai reiksti

Gal kas žinot ką reiškia sapne matyti pasikorusį žmogų, ir netgi pažystamą bet jo veido nemačiau.