Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

Na ne tai kad nesutinku smile.gif Jeigu žiūrėti į tai kaip į žaidimą, pramogą - tuomet viskas įmanoma, tik abejočiau gautų rezultatų naudingumu, nors nesakau, kad neįdomu smile.gif Bet jei žiūrėt rimtai - man įtikinamiau psichoanalitinis požiūris (ne tas banalus froidistinis su agurkais ir slyvomis bei vaikystės traumomis, bet išplėstas iki kultūrinių stereotipų, netgi fiziologijoje užkoduotų simbolinių reakcijų į tam tikrus objektus). Paprasti, liaudiški sapnininkai turi dalį tiesos, nusakydami standartinį simbolių konvertavimą - nors to tikrai nepakanka. Žmogaus veikla nėra chaosas - ji yra vedama tikslų, įsitikinimų, nuojautų, lūkesčių. Jeigu einu pirkti ledų, tai didžiausia tikimybė, kad juos ir nusipirksiu, o ne čipsus smile.gif Nors čipsai irgi gulės šalia, bet mano žvilgsnis kryps ne į juos. Būtent tuo ir paremta atranka. Pats žmogus, pasakodamas sapną, jau padaro atranką, atskirdamas esminius, emociškai jaudinančius momentus nuo atsitiktinio balasto, ir būtent į tai derėtų kreipti pagrindinį dėmesį.
Atsakyti
Na dekui "Erszebeth" uz sifravima. Vyrui apie tai ne zodzio neuzsiminsiu. Bendras vaizdas malonus man, bet ne jam biggrin.gif
Kazkaip ir keliones pradejau laukti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 27, 17:25)
...man įtikinamiau psichoanalitinis požiūris ...

Aha, psichoanalitiniai požiūriai turi savybę atrodyti įtikinamai. Aš čia rimtai biggrin.gif .
Atsakyti
Prisimenu, kad šiąnakt sapnavau baltus moteriškus batelius ir kad mano bendradarbis įteikė man gražią ant ilgo koto su raudonu žiedu gėlę. Smalsu, k g.gif ą tai galėtų reikšti
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2005 06 27, 11:48)
Aš ana savaitę sapnavau savo laidotuves  fear.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif . Tai po to sapno kaip kvaiša sau vietos nerandu, visokios nesąmonės lenda į galvą  doh.gif. help.gif  help.gif  help.gif Gal kas žinot, ką tai galėtų reikšt?

ramiai!!! ir as esu sapnavus. ir nieko nebuvo biggrin.gif tik labai jau gaila saves buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nilka @ 2005 06 28, 09:19)
Prisimenu, kad šiąnakt sapnavau baltus moteriškus batelius ir kad mano bendradarbis įteikė man gražią ant ilgo koto su raudonu žiedu gėlę. Smalsu, k g.gif ą tai galėtų reikšti

Batai šiaip reiškia kad turėsi kažkokį vyrą- draugą - meilužį ir pan.
Atsakyti
Labas,
na, mano sapnas nėra labai įdomus ar spalvingas, bet kartojasi n-kartų doh.gif (šią savaitę kiekvieną naktį) , tai gal padėsit išsiaiškinti, ką galėtų reikšti.
Sapnuoju savo vieną ir tą patį klasioką (mokykla baigta prieš 11 m.) ir visada mes šalia, kažkokia tai meilė tarp mūsų, bet žodžiais nei vienas to nepasakom, tik žvilgsniais, gestais, prisilietimais. Dažnai būna, kad mes esam bendrai su antrom pusėm (na realybėje, kiek žinau rimtos antros pusės jis neturi), bet vis tiek "siunčiam signalus" vienas kitam.
Šiaip jau ima tai nervinti. Aš apie jį net negalvoju, tiksliau negalvodavau, bet kai sapnuoji kiekvieną naktį, tai nori nenori tenka galvoti, ko jis čia man sapnuojasi.

Tad jei galėsit paaiškinti, būsiu dėkinga mirksiukas.gif
P.S. Aš jo nemačius jau gal kokie 8 m., nes gyvena Amerikėj cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gabriele @ 2005 06 29, 07:15)
Labas,
na, mano sapnas nėra labai įdomus ar spalvingas, bet kartojasi n-kartų doh.gif (šią savaitę kiekvieną naktį) , tai gal padėsit išsiaiškinti, ką galėtų reikšti.
Sapnuoju savo vieną ir tą patį klasioką (mokykla baigta prieš 11 m.) ir visada mes šalia, kažkokia tai meilė tarp mūsų, bet žodžiais nei vienas to nepasakom, tik žvilgsniais, gestais, prisilietimais. Dažnai būna, kad mes esam bendrai su antrom pusėm (na realybėje, kiek žinau rimtos antros pusės jis neturi), bet vis tiek "siunčiam signalus" vienas kitam.
Šiaip jau ima tai nervinti. Aš apie jį net negalvoju, tiksliau negalvodavau, bet kai sapnuoji kiekvieną naktį, tai nori nenori tenka galvoti, ko jis čia man sapnuojasi.

Tad jei galėsit paaiškinti, būsiu dėkinga mirksiukas.gif
P.S. Aš jo nemačius jau gal kokie 8 m., nes gyvena Amerikėj cool.gif

Gal tas žmogus apie tave galvoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2005 06 29, 05:51)
Batai šiaip reiškia kad turėsi kažkokį vyrą- draugą - meilužį ir pan.

Geras, būtų puiku, kad būtų 3in1: geras vyras, puikus draugas ir nepakeičiamas meilužis tongue.gif
Atsakyti
o as jau antra nakti kazkokias zudynes sapnuoju sad.gif Siaip is viso retai sapnuoju, o cia - se tau, visokie kosmaras kasnakt sad.gif Ir nesuprantu, del ko cia taip. Vakar buvo viduramziai, siandien - jau kokio 19-ojo amziaus pradzia, vakar pjauste, siandien saude bet vis tiek nieko gero ar malonaus sad.gif
Atsakyti
As labai daznai sapnuoju drauge,kuri dabar yra isvaziavusi i uzsieni.Sapnuoju,kad ji ant manes pyksta,kad as bandau atsiprasyti,o ji neatleidzia.Nors pries jos isvaziavima tikrai nebuvom susipykusios.Ir siaip niekada nesipykom.Gal zinot ka tai galetu reiksti? g.gif
Atsakyti
Seniau labai tikėjau sapnais, pergyvendavau, jei kokį blogą sapną susapnuodavau. Dabar ir po baisiausio košmaro nekreipiu dėmesio.
Vakar sapnavau, kad nužudžiau kažkokią mergą ir ieškojau kur pakasti, sugalvojau, kad balkone. Susisapnavo Kad balkono grindys iš žemės. Pasiėmiau lopetą ir kasu duobę. Bekasdama pamatau, kad ten jau yra karstas ir žinau, kad tai bobutės mano. Toliau nubudau.
Šiandien sapnas taip pat iš fantastikos skyriaus.
Atėjusi namo radau vonioje užmigusį ir paskendusį brolį. Tai gaivinau ir sesei rėkiau, kad greitąją kviestų. O ta nereaguoja.

Nežinau, kas lemia tokius sapnus ir nenoriu žinoti. Šlykštu būna tik prabudus, o paskui pasimiršta.
Atsakyti