Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

Lavonus sapnuoti reiыkia orai pasikes. Tщdel nekreipkit labai demesio i tuos kosmarus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Libra: 29 birželio 2005 - 09:24
QUOTE(Libra @ 2005 06 29, 10:21)
Lavonus sapnuoti reiыkia orai pasikes. Tщdel nekreipkit labai demesio i tuos kosmarus smile.gif

Uzvakar buvo saule, prisapnavau lavonu - vakar lijo. Siandien vel sapnavau lavonus - bet vis tiek lyja. tongue.gif O gaila biggrin.gif
Atsakyti
Man dažnai sapnuojasi plėšikai, kurie ateina į mano butą ir viską pavogia. Ir visada savo sapnuose jie ateina tuo metu, kai aš esu namie. Gal žinote, ką tai galėtų reikšti? g.gif
Atsakyti
apie sapnus - turiu visą serialą savo sapnų, kurių simolius jau išsiaiškinau. Jau beveik viską surūšiavau ir sudėliojau į lentynėles. smile.gif Yra sapnų, kuriuos galima būtų aiškinti, kaip "kolektyvininės pasąmonės" padarinį t.y. ženklai ir simboliai, kurie keliauja ir kitų žmonių sapnuose pvz. bokštas, tiltas, ugnis ir t.t. Turiu grupę subjektyvių simbolių, kurie reikšmingi tik man - pvz. juoda spalva (gali būti juoda suknelė, juodaplaukis žmogus ir t.t. vienareikšmiškai reiškia kokio nors žmogaus iŠ mano artimos aplinkos mirtį sad.gif prieš kelias dienas vėl pasitvirtino... cry.gif cry.gif cry.gif Pati negaliu patikėti, bet esu susapnavusi bent 5 pažįstamų žmonių mirtį. g.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabriele @ 2005 06 29, 07:15)
Labas,
na, mano sapnas nėra labai įdomus ar spalvingas, <...>  Tad jei galėsit paaiškinti, būsiu dėkinga mirksiukas.gif

Šis tavo sapnas ne apie tą tavo klasioką, o apie tarpusavio santykius – tarp tavęs ir kažko, su kuo turi kokių nors reikalų (čia negaliu nieko konkretizuoti, nes dabartinę savo situaciją žinai tu, o ne aš mirksiukas.gif ). Tai liečia ne asmenį, o pačių tarpusavio santykių dabartinį pobūdį, kurio galbūt nepastebi, nes, kaip sakai, sapnas vis kartojasi. Kokie yra tie tavo tarpusavio santykiai, aišku, nežinau, o ir nėra reikalo man tokius dalykus žinoti biggrin.gif . Sapnas nurodo tavo rolės šiuose santykiuose silpnasias vietas ir kryptį, kuria jie turėtų rutuliotis: jie yra iššūkis, vedantis link gyvenimo jėgos , ir tai pasiekiama protingo bendradarbiavimo būdu, t.y. – be tarpusavio pranašumų ar pažeminimų, nesiekiant naudos iš draugystės, ir vertinant ją tokią, kokia ji yra.
Čia nebeįdėjau nuorodų, nurodančių atskirų sapno elementų sąryšį su išaiškinimo terminais – turėtų gautis vientisesnis vaizdas.
Tai, kad sapnavai būtent konktretų klasioką, kažką reiškia, ir, pvz., aiškinantis viską nuodugniai (kaip kad aš daryčiau sau), reikėtų kuo išsamesnės charakteristikos apie tai, kaip tas klasiokas atrodė būtent sapne, lyginant su tuo, kokį tu jį atsimeni iš savo patirties lankant mokyklą. Ir darbelis, kaip turbūt nujauti, būtų ilgas, ypač susirašinėjimo būdu drinks_cheers.gif .
Atsakyti
man dabar visa laika sapnuojasi toki susidvejine dalykai..
pvz. sapnuot labai daznai mokykla pradejau.. klasiokus visokius ir pan. ir nesuprantu del ko, nes nei as juos prisimenu nei apie juos galvoju g.gif
arba viena nakti sapnavau puseseres vestuve.. nu ji jau senokai istekejus, bet tekejo uz savo esamo vyro.. ir veiksmas vyko nesuprasi kur viena akimirka atrodo kad kaime, kita jau ziuriu kad iseinu is savo universiteto.. paskui vel einam kaimo keliuku.. kuris kartu atrodo susitapatina su keliuku prie mano universiteto..
arba sianakt sapnavau kad pradejau bendraut su savo tetos vaikais (su ta seserim mano tetis nebendrauja tai ir as su jos vaikais isvis nebendrauju).. tai va is pradziu kalbu su tuo pusbroliu, o paskui jau tas mano pusbrolis kazkaip mistiskai igija mano ex pavidala.. doh.gif haha.. net juokas ima.. is konteksto supratau kad mes draugaudami zinojom jog esam pusbroliai biggrin.gif
jau pradeda gasdint visos tos nesamones.. brazke pradetu aiskintis tai jauciu issiaiskintu kad as nestabilios psichikos biggrin.gif
Atsakyti
O KĄ REIŠKIA SAPNUOTI OBUOLIUS ,KAD VISAS KELIAS IŠKLOTAS OBUOLEIS
Atsakyti
Girdėjau sakant, jog sapnuoti uogas, vaisius reiškia ašaros.
bet čia VBS agentūros pranešimas
Atsakyti
Obuoliai reiškia ir ligą, klastingai užpuolančią iš pasalų. Palyginkit archetipus iš Biblijos (obuoliu gundoma Ieva ir Adomas) bei iš europietiškų pasakų, kaip Snieguolė ir septyni nykštukai...
Atsakyti
kas domisi sapnais, gal galėtų paaiškinti mano sapną

Sapnas: Geras oras, saulėta diena, tikriausiai varasa, aukšta žolė, aplinkui daug medžių. Aš bėgu takelių, tikslas nubegti ant vieškelio, žviruoto kelio... beveik pribegų iš priešais ateina kažkos vyras, panašus į valkatą.... aš nespėju užlipti ant vieškelio apsisuku ir bėgu ne takeliu, o per pievą atgal, o vyras eidamas ar begdamas takeliu bando mane nufotografuoti... Speju, kad jis ėjo ar bėgo visą laiką man iš paskos..

bučiau labai dėkinga

Ką reiškia sapnuoti maišą bulvių ir maišą svogunų ir dar vieną maišą, nei tai skiedrų, nei tai medžio žievių. visi maišai stovi kartu.
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2005 06 29, 18:34)
O KĄ REIŠKIA SAPNUOTI OBUOLIUS ,KAD VISAS KELIAS IŠKLOTAS OBUOLEIS

Kiek žinau, tai reiškia, kad tave kažkas bandys suvilioti.
Atsakyti
QUOTE(ewita @ 2005 06 29, 22:33)
Kiek žinau, tai reiškia, kad tave kažkas bandys suvilioti.

Pritariu. Dar gali simbolizuoti netikrus draugus.
Atsakyti