Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

Pasipasakosiu ir aš savo sapnelį smile.gif
Sapnavau, kad renkuosi vestuvinę suknelę, nes tuoj vestuvės. Salonas toks prastokas, bet suknelės verkiant reikia. Išsirinkau vieną, bet kažkaip širdyj nesu patenkinta, nes ji gelsva (spalvotas sapnas buvo thumbup.gif ) atrodo, nu kaip daug kartų nudevėta ir nuskalbta. Tada klausiu, kiek nuoma kainuos, ir sužinau, kad tik 17 litų!!! Tada pagalvoju, kad tikrai bus daug karų devėta ir nesinuomoju. Stresas, kaip greitai rasti gražią suknelę...ir prabundu bigsmile.gif
Gal kas galėtumėte išaiškinti mano sapną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglinė @ 2005 08 10, 23:50)
Na, konkrečiai apie  4u.gif nieko nerašo... Prie žodžio balionas buvo nuoroda--> kamuolys, rutulys. Tai yra pilnatvės ir visumos, absoliuto simbolis. Jį susapnuototi - teigimas ženklas. Visi rutulio formos pavidalo tvariniai sapne reiškia psichinę dinamiką, kuri orientuota į vieną centrą. Taip sapno kalba gali būti reiškiamas sielos veržimasis išspręsti gyvenimo prieštaravimus ir atstatyti psichinę pusiausvyrą. T.p. simbolizuoja esmines sapnuojančiojo gyvenimo permainas.

O policininkai kaip ir tikrovėje, įkūnija oficialią valdžią. Bet sapne tai labiau simbolizuoja pasirengusią ateiti mums į pagalbą, reguliuojančią psichiką funkciją, tai yra sąžinę.
pgl.G.Harnisch

happy.gif Rodos tiek smile.gif

aaaaaaaaaaaaaaaaaciu 4u.gif
Atsakyti
Nežinau, kas pasidarė g.gif bet paskutiniu metu tiek daug sapnuoju, o sapnai tokie spalvoti, tokie emocingi, tokie tikroviški bigsmile.gif
Va šianakt sapnavau, kad pagimdžiau sūnelį. Gimdžiau namuose ir taip lengvai, greitai. Bet kas keisčiausia, kad jaučiau per sapnus, jog pilve kažkas vyksta, jaučiau lyg kažkas išlindo iš jo. O kokios šiltos ir laimingos emocijos laikant savo vaikelį ant rankų! Auginau jį, rūpinausi juo, keičiau pampersus, mokėmės sėdėti ant puoduko. Gyvenau pas tėvus, visi lankė mane, džiaugėsi manim. Tik buvo sunku, kad darbe direktoriui nieko neįspėjau ir išėjau ilgų atostogų. O sapnas baigėsi, kad vaiko tėtis (juo buvo dabartinis mano draugas) atsisakė vaiko ir jam daviau tik savo pavardę, va taip.

Gal kas galėtų padėti, kokios gi reikšmės slepiasi šiame sapne?
Atsakyti
Žydraake, manau, tokie tavo sapnai rodo susirūpinimą dėl jūsų santykių su vyru, esi susirūpinus dėl šeimos kūrimo, tt. Žodžiu, tavo baimės pasireiškia.
Atsakyti
Jau antrą naktį šią savaitę sapnuoju, kad mane puola tamsus, o gal net gi juodas šuo. Jis taip smarkiai loja ant manęs, urzgia, rodos net puldamas nori įkąsti. Šianakt ir vėl tas pats, tik šįsyk mane nuo jo atgynė draugė, kurią jau labai seniai mačiau...
Ką šis sapnas galėtų reikšti g.gif
Lyg ir bloga nuojauta manęs neapleidžia verysad.gif
Atsakyti
Gal jauti, kad turi kažkokių priešų ir bijai jų? Gal su kolegom kai kuriais nesutari ir bijai jų kiaulystės? O gal neseniai su kuo pykaisi?
Atsakyti
As taip pat sapnavau idomu sapna. Vaziuojam su draugu masina.As ji apsikabinusi per pecius, apie kazka kalbames, tik nepamenu apie ka. Ir staiga mano kairia ranka(ta kuri apkabinusi) nudiegia baisus skausmas. As ja pakeliu i virsu , o i ja isikandes nedidelis piktas suo... blink.gif Ka tai galetu reiksti g.gif Visaip suku galva sad.gif
Atsakyti
o nebuvo taip, kad miegojai tą ranką pasikišus po pagalve ar dar kaip nepatogiai ir ji tau nutirpo tuo metu, kai sapnavai?
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 08 12, 13:31)
o nebuvo taip, kad miegojai tą ranką pasikišus po pagalve ar dar kaip nepatogiai ir ji tau nutirpo tuo metu, kai sapnavai?

Siaip kai prabudau, as buvau ji apsikabinusi su ta ranka. Bet kad taip daznai miegu g.gif
Sapnininke ziurejau ten rase, kad vaziuoti masinoje, tai pelnas ar kazkas panasaus, o suns ikandimas kazkaip blogai su pinigais blink.gif g.gif Tai kaip ji aiskinti net nezinau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(NERINGUKAS @ 2005 08 12, 09:41)
Jau antrą naktį šią savaitę sapnuoju, kad mane puola tamsus, o gal net gi juodas šuo. Jis taip smarkiai loja ant manęs, urzgia, rodos net puldamas nori įkąsti. Šianakt ir vėl tas pats, tik šįsyk mane nuo jo atgynė draugė, kurią jau labai seniai mačiau...
Ką šis sapnas galėtų reikšti g.gif
Lyg ir bloga nuojauta manęs neapleidžia  verysad.gif

Šuo. Regėti jį – pažinsi ištikimą žmogų; žaisti su juo – susitaikymas; jo užpuolimas – pavojus; įkandimas – pykčiai dėl pinigų; lojimas – liga; pasiutęs – rūpesčiai; susipjovę šunys – šeimoje kivirčai; juodas – nedėkingas draugas; baltas – maloni pažintis; rišti jį – nori tave apvogti; medžioklinis šuo – malonūs patyrimai.
Atsakyti
o as daznai sapnuoju sapnus, kurie pildosi...
neseniai sapnavau vyra, kuris norejo, kad buciau jo meiluze. dabar mes nebendraujame, o suspanavau, kad susitaikeme... tai pagalvojau, kad matyt jis dabar bandys taikytis...
o siaip esu nemazai studijavus apie sapnus, taip sakant, is mokslines puses, kazkada univere net kursinius apie simbolius sapnuose rasiau. dabar radau sia tema, tai gal kada galesiu ka patarti smile.gif reikia gi kazkam moksla panaudoti, ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
niekad nesu maciusi savo ex su barzda ar usais.. tai buvo labai keista kad butent toki apaugusi ji senakt ir susapnavau.. ax.gif ka tai galetu reiksti? blush2.gif nors zinau kad daba jis tikrai nera apzeles biggrin.gif
Atsakyti