Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

QUOTE(Britvute @ 2005 08 12, 14:27)
Siaip kai prabudau, as buvau ji apsikabinusi su ta ranka. Bet kad taip daznai miegu g.gif
Sapnininke ziurejau ten rase, kad vaziuoti masinoje, tai pelnas ar kazkas panasaus, o suns ikandimas kazkaip blogai su pinigais blink.gif  g.gif Tai kaip ji aiskinti net nezinau sad.gif

interpretuočiau taip (jei tikrai tai nekilo dėl rankos nutirpimo) - bijai, kad kažkoks vyro draugas nedarytų jam daugiau už tave įtakos, kad jis daugiau draugo klausytų, o ne tavęs.
Atsakyti
sveikos,

aš irgi norėjau paklausti ka reiškia sapnuoti mėsa, bet jos nevalgyti, o tik ją norėti įsigyti.
Atsakyti
Tiesiog norėjau parašyt, kad tikrai ne kiekvienas sapnas, kurį atsimename, kažką reiškia, tiesiog tai smegenų veiklos rezultatas. Paprastai jaučiam, kai sapnas kažkuo išsiskiria, užstringa galvoj...
Atsakyti
man daznai sapnuojasi sapnai,kad mes persikeliam su seima gyvent i koki nama.o ten vienoj kurioj nors vietoj kazkokia blogybe,baime,dvasia kazkokia ar kas yra.ir as negaliu pro ten eiti man baisu,mane traukia i ten.po tokiu sapnu atsibundu visa slapia,ir issigandus.sianakt tai bloga dvasia variau is kazkokio kambario,kur mes gyvenom,as ja isvarau,ji sugrizta...ir taip baisu... net atsibudau.
ka tokie sapnai galetu reiksti?
Atsakyti
arbuziuke, ar yra kažkas šeimoj, dėl ko labai rūpinies - vryo, vaikų, tėvų? Gali būti, kad kažkas tau neduoda ramybės, trukdo iki pilnos šeimyninės laimės.
Atsakyti
itariu,be proto saugau vaikus.su vyru daznai susikertam del auklejimo,bet tada tolie sapnai butu po didesniu apsizodziavimu.net nezinau,manau,kad vyras jiems per grieztas.bet paskutiniame sapne abu varem lauk ta baisuma,ir dar mano brolis padejo...
jei tai tikrai susije su dideliu rupinimusi,tai matyt ir toliau tie kosmarai nesiliaus.man svarbu visada,kad visi seiminyksciai butu ramus,nesibartu,kad ir kiek tai nervu kainuotu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuziuke @ 2005 08 19, 00:38)
jei tai tikrai susije su dideliu rupinimusi,tai matyt ir toliau tie kosmarai nesiliaus.man svarbu visada,kad visi seiminyksciai butu ramus,nesibartu,kad ir kiek tai nervu kainuotu.  4u.gif

na tikrai, kad tai kartosis, jei per dieną dažnai būni įsitempus, nerimauji. Nes per naktį smegenys turi pailsėt ir jei jos prieš tai buvo įtemptos nuo minčių, sapne jos sukelia baisius vaizdinius, kad labiau atsipalaiduotų - nes kai bijai, labi įsitempi ir sieki to atsikratyt, tai dažniausiai arba sugebi nugalėt ar pabėgt arba prabundi baisiausiu momentu - taip smegenys save atplaiduoja. Tokie sapnai tikrai neturi paslėptų prasmių.
Atsakyti
QUOTE(arbuziuke @ 2005 08 19, 00:38)
man svarbu visada,kad visi seiminyksciai butu ramus,nesibartu,kad ir kiek tai nervu kainuotu.  4u.gif

beje, nepamiršk, kad kur daugiau nei vienas žmogus, nuomonių skirtumai neišvengiami, ir dėl to kyla konliktai ir jie būtini žmogui gyvenime, tik reikia mokėti gražiai išsakyt skirtingas nuomones, o pasiginčyt gerai. Nes labai sunku bus vaikam gyvenime, jei namie neišeis ginčų mokyklos, jei bus tik slopinami, gyvenime taip nebus.
Atsakyti
http://www.burturatas.tinkle.lt/
Yra sapnininkas ir daug visokiu "burtu"..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chimi @ 2005 08 19, 23:18)
http://www.burturatas.tinkle.lt/
Yra sapnininkas ir daug visokiu "burtu"..... ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gera nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif Senakt sapnavau labai keista sapna.. kas keisciausia tai visi sios naktie sapnai buvo daugiau ar maziau susija su upe.. tai va.. labiausiai isimines ir neduodanti ramybes sapna:
pagrindinei veikejai - as, mano drauge (kurios reliam gyvenime nera), jos ~2 metu brolis ir grazuoliukas tetis blush2.gif as kaip ir ta mano drauge buvom lyg ir vaikai dar.. nu bet masciau jau kaip suauges zmogus.. tai va, teko mums vaziuoti i miesta (jie gyveno kaip ir uzmiesti).. vaziavom tamsei melynos spalvos bulka, bet prieki buvo viena istisa sedyne, kaip tode senovinese masinose ir galejo sedeti trys zmones.. vaziavom 6.. kiti du vaikai buvo paimti is kaimynystes.. nu zodziu privaziavom tilta, kuris man ziauriai matytas tik niekaip neatgaminu kur.. jis buvo visas apgriuves ir as jau iskart supratau kad mes jo neiveiksim.. bet tas vyriskis taip ir nesustabde masinos.. tada tiltas neatlaikes svorio griuvo.. ir visi atsidureme upej.. bet toks vaizdas kad i ja kritom jau kiekvienas atskirai ir jokios masinos nebeliko.. as ineriau i vandeni ir pamaciau kad visikai negilu.. tada prasejau ieskoti kitu.. nes isneriau tik as.. ir pamaciau kaip isneria tas vyriskis ir meta savo sunu i mane.. jis ikrito i vandeni tiesiai man pries kojas.. tada istraukiau ir islipus i kranta pamaciau visus likusius.. paemiau ta vaika uz moju ir pradejau kratyti.. kelis kartus nusikosejo ir vel ne zenklo.. o tevui atrodo net nemotais.. kol nepriejau ir nepasakiau kad as nezinau ka daryti.. atseip paziurek ar jis dar kvepuoja.. pasieme tada jis sunu ir pradejo trankyti (nu nemoku nupasakot).. dar zinau kad tas vyras buvo daktaras.. o as per visa sapna nesugebejau pasimesti ir issigandau tik pabudus..
Atsakyti
QUOTE(Eglinė @ 2005 08 09, 18:42)
"Jeigu sapnuojate sudaužytus kiaušinius, vadinasi, likimas Jus dosniai apdovanos. Aštrus protas ir teisingumas privers žmones gėrėtis Jumis.
Jeigu sapnuojate pintinę su kiaušiniais,  vadinasi, Jūs dalyvasite pelningame versle"(1)

"Daugelyje mitų teigiama, jog pasaulis atsiradęs iš vieno kiaušinio. Kiaušinis yra ir atgimimo simbolis<...> Sapnuoti kiaušinį visada geras ženklas"(2)

O kad taip man kokią kiaušinienę susapnavus...
ax.gif
p.s. Literarūros šaltiniai:
(1) "Didysis sapnininkas.10000 sapnų ir jų reikšmės"
(2)"G.Harnisch(psichologas) "Didysis sapnų žodynas".

Ačiukas... wink.gif sapnas kartojosi keletą kartų....
Atsakyti