Moteros!
Ale kad prikasiau naktį bulvių....... o paskui dar ir braškių kad priskyniau......
Pilni krepšiai....
Klokit, prašau, man daba visą tiesą.
Ačiū
QUOTE(Sunflower @ 2005 08 23, 20:00)
Moteros!
Ale kad prikasiau naktį bulvių....... o paskui dar ir braškių kad priskyniau......
Pilni krepšiai....
Ačiū
Pilni krepšiai....
Ačiū
neblogas derlius

Jei sveiki dantys tai manau viskas O.K. O jei dantis krenta tai močiutė sakydavo, kad mirtis ar liga giminaičio. Tipo skaičiuojant nuo priekinių, kuo tolimesnis, tuo giminaitis tolimesnis.
O as sianakt sapnavau, kad nusipirkau ,pakabuka - akmeni, kuris pagal savo reiksme, turetu padet ieskantis darbo.Akmuo buvo toks visai grazus, lyg skaidrus, lyg siek tiek melsvokas...Pasikabinau ji ant kaklo ir galvojau, gal tdabar pasiseks susirast gera koki darbeli.
O realiai tai as kaip tik ir ieskau siuo metu darbo , taigal ka gero ir reiskia sis sapnas. Kaip manot?
O realiai tai as kaip tik ir ieskau siuo metu darbo , taigal ka gero ir reiskia sis sapnas. Kaip manot?
kas domisi sapnais siulau paskaityti knyga : G.Gudaite "Asmenybes transformacija sapnuose, pasakose, mituose"
QUOTE(nairobi @ 2005 08 24, 09:53)
Dantys. Dirbtiniai apsirikimas; išrauti liausi santykiavęs su įkyrėliu; valyti juos vargsti dėl kitų; balti, gražūs sveiki vaikai; auksiniai turtas; klibantys - sunki liga; iškritę - laidotuvės; taisyti juos - reikalai pagerės.
QUOTE(Sunflower @ 2005 08 23, 21:00)
Moteros!
Pilni krepšiai....
Ačiū
Pilni krepšiai....
Ačiū
Bulvės. Valgyti jas nedidelis vidurių sutrikimas; skusti ar lupti išsivaduoti iš prievartos; virti nemalonus aplankymas; regėti dideles geras pelnas; regėti mažas nepriteklius.
QUOTE(Ašarėlė @ 2005 08 26, 21:49)
Bulvės. Valgyti jas nedidelis vidurių sutrikimas; skusti ar lupti išsivaduoti iš prievartos; virti nemalonus aplankymas; regėti dideles geras pelnas; regėti mažas nepriteklius.
Ačiū

Na bulvės buvo diiiiidelės....
lauksim pelno

QUOTE(Sunflower @ 2005 08 23, 18:00)
Moteros!
Pilni krepšiai....
Ačiū
Pilni krepšiai....
Ačiū
mano mama, jei susapnuoja, kad kasa bulves - šermenys, kuo bulvės purvinesnės, tuo artimesnis giminaitis
Atsiprašau už negražų išsireiškimą, bet ką reiškia sapnuoti.... š ?
Normaliai tariant -išmatas? Daug daug... Turbūt nelabai rasi sapnininkuose tokią sąvoką.
Ir dar -pykti sapne, verkti, jausti nusivylimą, pyktis su artimais žmonėmis...Kas tai? Kai būna sapnuojama ne koks tai konkretus įvykis, bet patys tie jausmai?

Ir dar -pykti sapne, verkti, jausti nusivylimą, pyktis su artimais žmonėmis...Kas tai? Kai būna sapnuojama ne koks tai konkretus įvykis, bet patys tie jausmai?

QUOTE(pumpica @ 2005 08 29, 09:08)
Atsiprašau už negražų išsireiškimą, bet ką reiškia sapnuoti.... š ?
Normaliai tariant -išmatas? Daug daug... Turbūt nelabai rasi sapnininkuose tokią sąvoką.

Psichologiniam sapnininke rašo taip:
"Išmatos, ekskrementai, kaip sapno simbolis, turi pozityvią reikšmę ir reiškia augimą skatinančią priemonę, panašiai kaip žemės ūkio trąšos.
Išmatų išskyrimas sapne gali būti nuoroda į ankstyvos vaikystės higieninio auklėjimi problemas, kurios dėl pernelyg didelio griežtumo mažo vaiko buvo suvokiamos kaip meilės stoka."
"Verksmas sapne reiškia išsivadavimą iš sielos kančių ir psichinės įtampos, atsipalaidavimą. Retkarčiais verksmas rodo visa apimantį laimės jausmą. Tiksli reikšmė paaiškėja iš sapno konteksto."