Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

QUOTE(Monela @ 2005 09 01, 10:53)
Ieskojau reiksmiu,bet niekur neradau.Pirma kart gyvenime toki sapna sapnavau,tai labai noreciau zinoti, ka jis reiskia.Gal kas zinot? mirksiukas.gif

Na, bandysiu interpretuott. Gali būti, yra kažkoks dalykas, kurį laikai viduj ir laikai jį gėdingu, na tokiu nelabai priimtinu visuomenėj ir labai norėtum juo pasidalyt su artimu žmogum.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 09 01, 10:25)
tai prašom, jei tik padeda  smile.gif
Nu grynai atrodo kaip siekimas kuo geriau pasirodyti  smile.gif  I r jauti, kad prarandi save per tai (ta prasme, nenatūraliai elgies). Ar aš teisi?  mirksiukas.gif

niu kad nelabai schmoll.gif , elgiuosi kaip visada, o darbe man nėra prieš ką rodytis, dirbu savo darbą ir psio, gal labaiu tinka, kaip sakei kad sveikata gera ir t.t. ax.gif
Atsakyti
praėjusią naktį sapnavau pelytę blink.gif mažą, storulką, su ilga uodega. Ji labai aukštai šokinėjo, mes ją baidėm g.gif Įdomu ką čia reiškia.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monela @ 2005 09 01, 09:53)
Na, nepatikesit, ka as sianakt sapnavau,juoksites is manes,nu bet ka as galiu padaryti . Sapnuoju, kad kakoju i vonia,vat ohmy.gif Sedziu ant vonios krasto ir darau  i ja ir man taip gera, taip palengveju pati sau.Aiskiai matau savo kaku blush2.gif ir jo nemazai.Vonios durys buvo atidarytos, o kitam kambary sedejo mano draugas,kazka su juo kalbejau tai darydama blush2.gif
Sis sapnas buvo miego pradzioj ir man jis nutruko,nes suskambo telefonas.Ieskojau reiksmiu,bet niekur neradau.Pirma kart gyvenime toki sapna sapnavau,tai labai noreciau zinoti, ka jis reiskia.Gal kas zinot? mirksiukas.gif

Monela, sudai, tai pinigai. Reiskia gausi pinigu. smile.gif

O vat man prisisapnavo, kad mano tevas gimdo, o mama salia susirupinus jam saukia:"stumk!"... ir pagimde mano tevas,per sonkaulius, berniuka.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2005 09 01, 14:47)
O vat man prisisapnavo, kad mano tevas gimdo, o mama salia susirupinus jam saukia:"stumk!"... ir pagimde mano tevas,per sonkaulius, berniuka.. blink.gif

Siaip gimdymas, vaikai- reikstu problemas, ligas ar kazka nelabai malonaus.
Atsakyti
Gal kas zinot ka reiskia kai sapnuoji skruzdeles blink.gif
Atsakyti
o ka reiskia kai sapnuoji, jog vos neismeti kudikio is devinto auksto, taciau speji paskutiniu momentu ji pagauti, ir tas sapnas kartojasi 3 kartus per nakti?
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 09 01, 09:37)
Indruske, geras sapnas, gera tavo dabar dvasinė būsena. Gal neseniai įvyko pasikeitimų gerų raba link to einama  smile.gif ?
:)22, pagal sapnininkus sveikus dantis sapnuoti labai gerai, laimė, sveikata. Nuo savęs pakomentuočiau - įtariu, kad labai rūpiniesi nekonfliktuoti, stengiesi būti labai draugiška (čia gal darbiniame kolektyve, šiaip vsiuomenėj), bet jauti, kad kartais imi apsimetinėt , visai neparodyt savo tikrų jausmųl

Oi dekui, Liepsnele. Toks sapno paaiskinimas taip optimistiskai mane nuteike biggrin.gif Taip gera man dabar sirdelej ax.gif
Atsakyti
4u.gif na raganos, pavaražykit - tokis keistas ir nejaukus - gintyi savo mamą nuo vaiduoklių, kurie nori ją nuskriausti.. maža vaiduokliukė, norinti ją išsinešti, ir suaugusi vaiduokklė... nors čia gal psichoanalitikai geriau paaiškintų 4u.gif
Atsakyti
ir aš noriu jūsų pagalbos. ieškojau savo mažam sapnininke, bet ten reikšmės neradau.
kelis kartus sapnavau, kad pametu vieną batą, jau reikia eit, lauke lyja lietus o aš žiūriu, kad ant kojos tik vienas batas. kitą kartą irgi panašiai - pasižiūriu į kojas, o batas tik vienas, o buvau tada (sapne) su žieminiais apsiavus, tai galvoju kaip čia man namo reiks pareit. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gama @ 2005 09 05, 16:34)
ir aš noriu jūsų pagalbos. ieškojau savo mažam sapnininke, bet ten reikšmės neradau.
kelis kartus sapnavau, kad pametu vieną batą, jau reikia eit, lauke lyja lietus o aš žiūriu, kad ant kojos tik vienas batas. kitą kartą irgi panašiai - pasižiūriu į kojas, o batas tik vienas, o buvau tada (sapne) su žieminiais apsiavus, tai galvoju kaip čia man namo reiks pareit. blink.gif

pagal pshichologonį sapnininką:
"Apskritai batas rodo sapnuojančiojo proto arba sielos būseną. Reikėtų įsidėmėti, kokiais batais ir kokiam tikslui buvo avima sapne."
"Lietus yra vaisingumo simbolis. Dažniausiai tai dvasios praturtinimas naujomis kūrybinėmis idėjomis. Tačiau kai kada šis simbolis reiškia ir liūdesį arba prislėgtą nuotaiką."

Pagal didijį sapnininką:
"Sapne pamesti batą reiškia, kad nutrūks santykia su artimu žmogum"
"Avėti senais batais reiškia, kad Jūs pasiliksite su senais draugais; gudrios pinklės pakeliui į sėkmę"
"Jeigu batai juodi - Jūsų reikalai pagerės, kažkoks svarbus įvykis suteiks daug džiaugsmo"
happy.gif
Atsakyti
Gal galite kas pasakyti ka tai reikst galetu...:

Mano krikstu mama sapnavo, kad jai vyras padovanojo roziu glebi... (jos vyras mire pries pusmeti)
Atsakyti