Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

QUOTE(pasimetele @ 2005 09 09, 11:58)
ka reiskia sapne suzinoti kad mire pazystamas?  cry.gif

Realiai tik, kad keisis orai, o mirties klausimas sapnuose koduojamas kaip dantys. Jei matai, kad iškrito dantis- sužinosi apie mirtį ir kuo arčiau priekinių, tuo artimesnis. Kai krenta dantys su krauju sapne- tai jau pavojus artimam
Atsakyti
QUOTE(Vio @ 2005 09 06, 14:17)
O ką, Mergaitės, galėtų reikšti sapnuot save nėščią blink.gif ir besiruošiančią važiuot gimdyt doh.gif    Tikrai neplanuoju.... schmoll.gif

Nestumas ir vaikai, nieko gero. Problemos, nelaimes ar kazkas panasaus. Bent jau man taip buna sad.gif
Atsakyti
kad krenta dantys ir as zinau, kad blogai cry.gif O ka reiskia kai jie krenta suskile t.y gabalais ir siek tiek kraujuoti antri nuo galo g.gif
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2005 09 09, 20:42)
kad krenta dantys ir as zinau, kad blogai cry.gif O ka reiskia kai jie krenta suskile t.y gabalais ir siek tiek kraujuoti antri nuo galo  g.gif

Antri nuo galo...tai kruminiai? Kazkas is pazystamu zmoniu susirgs arba ...mirs sad.gif
Bet ne is paciu artimiausiu .
Atsakyti
labukas 4u.gif

merginos sapnavau šiandien, tokį sapną, kad iš kažkur paėmiau dekoratyvinę žuvytę, ir ją įdėjau į bliūdą, norėjau ten įpilt dar vandens, ir specialiai paėmusi aš taip stipriai pyliau, kad ta žuvytė su srove išplaukė, ir staigiai ji išplaukė į kažkokį tvenkinį, mes pradėjom ją gaudyti, (gaudžiau aš, ir maža mergytė, tą mergytę aš pažystu, tai dragų dukra) ir aš kai pamatau žuvytę, jos niekaip negaliu pagaut, ji vis išlysta it praplaukia.tai taip apėjom visą tą tvenkinį begaudydamos, tvenkimžnys buvo apvalus kaip ratas, ir buvo kai kuriose vietose nendrėmis apaugęs. ir kai reikėjo eiti toliau gaudyti žuvytės, man tą mergaitė sako, nebeinam aš ją jau pagavau , ką tai galėtų reikšti.Ačiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(:)22 @ 2005 09 10, 10:46)
labukas 4u.gif

merginos sapnavau šiandien, tokį sapną, kad iš kažkur paėmiau dekoratyvinę žuvytę, ir ją įdėjau į bliūdą, norėjau ten įpilt dar vandens, ir specialiai paėmusi aš taip stipriai pyliau, kad ta žuvytė su srove išplaukė, ir staigiai ji išplaukė į kažkokį tvenkinį, mes pradėjom ją gaudyti, (gaudžiau aš, ir maža mergytė, tą mergytę aš pažystu, tai dragų dukra) ir aš kai pamatau žuvytę, jos niekaip negaliu pagaut, ji vis išlysta it praplaukia.tai taip apėjom visą tą tvenkinį begaudydamos, tvenkimžnys buvo apvalus kaip ratas, ir buvo kai kuriose vietose nendrėmis apaugęs. ir kai reikėjo eiti toliau gaudyti žuvytės, man tą mergaitė sako, nebeinam aš ją jau pagavau , ką tai galėtų reikšti.Ačiu 4u.gif

Paprastai zuvys reiskia nestuma nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos!
sapnavau as kazkada labai myleta zmogu ir jo broli. sapne as tokia pasimetus, tas brolis visaip man sneka ka tu cia su savo vyru (kalbejo apie mano vyra)meskt ji, paziurek jis tox ir anoks, o va mano brolis (tas kuri kazkada mylejau) saunuolis..zodziu nepamenu, bet esme viso to pokalbio tokia...ir taip visa sapna
dar prisimeniau, mano vyra siaip tox umus, pavyduolis..o tada sapne visai nereagavo i ta brolio ikalbinejima.
aciu
Atsakyti
Jau antrą naktį iš eilės sapnuoju iškritusį dantį. pirmą naktį kad iškrenta sveikas priekinis dantis, o antrąją lyg pirmo sapno tęsinys - pasakoju vyrui, kad sapnavau iškritusį dantį.
Man dar močiutė sakydavo, kad tai reiškia artimųjų mirtį. Net nupurto pagalvojus. sad.gif Tikėkimės sapnas ne pranašingas
Atsakyti
Na va,negalvojau,kad man kada prireiks konsultacijos,bet nakti is sestadienio i sekmadieni pabudus ne kaip jauciausi doh.gif
Sapnuoju,kad su draugais esam kazkur prie juros papludimyje - vaikstom pakrante,berdos saulelydi ziurim g.gif Is kazkur atbega mazas suniukas. Jis pribega artyn ir pamatau,kad jo visa snuki sudaro vien akys ir daug daug daug smulkiu buku dantuku. Jis pradeda lakstyti aplink mane ir taikosi griebt uz kojos,bet jam nepavyksta. Tada sokteli aukstyn ir isikabina plikos mano rankos (nors kiek pamenu buvau su megztiniu ilgom rankovem g.gif ) as ji bandau nupurtyti ir man pagaliau pavyksta,bet jis vel isikanda mano rankos. Ir as galvoju,jezau gi jis pasiutlige serga,kas dabar bus?! doh.gif Nutrenkiu ji vel zemes ir begam su kazkokiu draugu tolyn nuo jo. Tik labai gerai atsimenu,kad dziaugiausi,jog kraujo nebuvo - jis neikando iki kraujo ir net nepradreske odos,nes dantys buki buvo biggrin.gif
Tokis idomus sapnas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2005 09 12, 21:14)

Sapnuose ŠUO simbolizuoja draugą. Tai gali reikšti, kad įkyrus draugas sieks gauti pagalbą tau nepriimtina forma. Ryškūs sapnai gali reikšti ir nekokybišką miegą, gal kas nors trukdė, pvz. triukšmas už lango?
Atsakyti
Na aš šiąnakt kad nusapnavau tai nusapnavau.. lyg peles, ar žiurkes.. kažką super šlykštaus, net sapnuodama jau sugalvojau, kad tai kažką turėtų reikšti g.gif gal žinote? tikiuosi nieko baisaus? cry.gif
šiaip tas sapnas tai Grūto parko įtaka, nes prisižiūrėjau pelių atsivestų peliukų.. fui.. doh.gif
tiesa, mano sapnai du kartus buvo vos ne pranašiški - kai susapnavau savo senelį, su kuriuo jau seniai nebuvo jokio bendravimo, ir ryte sužinojau, kad tą naktį jis mirė.. ir visai neseniai sapnavau, kad pavogė mūsų mašiną ir ryte pabudus sužinojau, kad apvogė 13 garažų, o mūsų ne..
dar pastebėjimas, kad mano sapnai išsipildo priešingai, t.y. jei sapnuoju ką nors blogo, būna gerai tongue.gif
laukiu atsakymo dėl žiurkių ir pelių sapnavimo ax.gif
Atsakyti
Kiek žinau-sapnuoti peles ar žiurkes:VAGYS. fear.gif
Atsakyti