merginos sapnavau, kad mano virtuvės grindys visos apsivėlusios man katės plaukais, aš jas valiau, bet taip sunkiai nusivalė, ką tai galėtų reikšti

QUOTE(Faina @ 2005 03 07, 08:32)
Kai aš susapnuoju Š.... krūvą, tai man nukrinta netikėti pinigai ir kuo krūva didesnė tuo pinigų daugiau. Visą laiką pasitvirtina. Tai dabar vis laikiu kada susapnuosiu milžinišką š..... krūvą, tai bėgsiu pirkt Teleloto. Juokinga, bet faktas.
Va čia tai tikra tiesa, jei tik sapne išsiteplioju š..., tai visuomet gaunu nenumatytų pinigėlių, jei tik tuos š... sapne nusiplaunu, neplanuotos išlaidos.
QUOTE(:)22 @ 2005 09 14, 13:48)
merginos gal žinot ką reiškia sapnuoti plaukus, sapnavau, kad man pariauginėja plaukus
Plaukus sapnuoti reiškia kelionę, kelionės ilgis priklauso nuo plaukų ilgio sapne. Man jau tai labai daug kartų pasitvirtino

QUOTE(Enija @ 2005 09 08, 19:35)
Turėsi daug naudos, ypač per tą žmogų, kuris sapne buvo šalia
QUOTE(Britvute @ 2005 09 09, 20:35)
Nestumas ir vaikai, nieko gero. Problemos, nelaimes ar kazkas panasaus. Bent jau man taip buna 

Na va taip ir buvo

ka reiskia sapnuoti tokias tipo kaip avarijas.. jau antra karta sapnuoju kad vaziuojam keliu kuriuo anksciau vazinedavau vos ne kasdien, ir pasirodo tas tiltas buna jau nebe tam stovy kad jiuo vyktu eismas, bet mes to nezinom ir nugarmam i upe.. nieks nenukencia tik masinom pastoviai nelaimes atsitinka.. bet visada matom kad su tuo tiltu kazkas nebeto, bet vistiek vaziuojam ir jis tai pasibaigia, tai subyra..

šianakt sapnavau, kad iš kažkur ateian liepsnos, ir visi visi žmonės subėgo, ir aš žiūriu į tas liepsnas, o ir sakau, va jau atėjo pasaulio pabaiga, ir daugiau sapno nebepamenu, ką tai galėtų reikšti

QUOTE(:)22 @ 2005 09 28, 15:40)
šianakt sapnavau, kad iš kažkur ateian liepsnos, ir visi visi žmonės subėgo, ir aš žiūriu į tas liepsnas, o ir sakau, va jau atėjo pasaulio pabaiga, ir daugiau sapno nebepamenu, ką tai galėtų reikšti 

ir as sapnavau pasaulio pabaiga pries savaite kazkur..

Turiu bent kelis sapnininkus, bet nei vienam nėra parašyta ką reiškia sapnuoti kunigą
. Gal kas žinot? Aaaa?

QUOTE(pasimetele @ 2005 09 25, 16:50)
ka reiskia sapnuoti tokias tipo kaip avarijas..
rodo tavo vidinę būseną - nerimą, pergyvenimą, gal baimę dėl kažko.
Sveikos
sianakt sapnavau kaip laidojom uosviene, gyva
visi palydintis ir tame tarpe as buvo apsirengia kaip i kokia iskyla, o vyras ir uosvis juodais kostiumais. uosvis stovejo kojugalyje ir lauze sakas.
taigi stovim mes visi susikaupia, o uosviene guli karste, staiga ji atsimerkia-pabunda. ji nesuvokia kas vyksta aplink, islipa is karto ir prieina prie manes, as pradedu glostyti jai ranka ir pravirkstu...
ka tai galetu reiksti? su uosviene puikiai sutariu..
sianakt sapnavau kaip laidojom uosviene, gyva

taigi stovim mes visi susikaupia, o uosviene guli karste, staiga ji atsimerkia-pabunda. ji nesuvokia kas vyksta aplink, islipa is karto ir prieina prie manes, as pradedu glostyti jai ranka ir pravirkstu...
ka tai galetu reiksti? su uosviene puikiai sutariu..
Šiandien susapnavau kaip nužudo žmogų
Taip su peiliu į pilvą.Dar biški ir kraujo mačiau.Kažin ką tai galėtų reikšti.