Sveikutes
Kol manes nebuvo daug priraset

Labai dekoju uz palinkejimus ir uz viska ir uz maldas

Jau buvau vienu momentu pradejus netiketi,kad maldos padeda ir kad pades!Mano mazius sunkios bukles,nes jame gyvena tos prakeiktos bacilos ir neleidzia jam pasveikti!Toniukas kovoja,kaip tikras vyras!Mama sake,kad siandien jis buvo truputeli prabudes jai nusisypsojo ir vel uzmigo.Truputeli padeda laselines,nes po ju jis trumpam atsigauna ir ryte vel buna blogai.Zinokit,kaip yra baisu matyti savo vaika taip kankinantis.Tas dienas,kai buvau ligonineje,tik ir verkiau.Visai nemiegojau naktim,nes Toniukas naktim labai dejuoja ir verkia.Apsikabinus guledavau ji ir verkdavau ir melsdavausi.Paciai suprastejo sveikata,visi sako pasidariau nepanasi i zmogu,bet man jau tas pats kaip as atrodau,man dabar svarbu,kad mano mazius atsigautu.Visi stebisi,kaip jis jau tiek dienu tokios sunkios bukles isgyveno,nes jo organizmas yra labai nusilpes.Mamo maziukas angeliukas,neisivaizduoju savo gyvenimo be jo!!!!As jau rasiau mamytems sms,kad jeigu jis numirtu,tai numirtu ir mano sirdis!Juk jis mane daug ko ismoke siame gyvenime.As daug pasisemiau stiprybes is jo.Jis buvo mano varikliukas gyventi ir kovoti siame gyvenime!Be jo griutu mano svajones!Kaip noreciau,kad laikas griztu atgal ir as ji vel matyciau lakstanti,krecianti isdaigas ir atbeganti manes apsikabinti!As susitaikiau su gyvenimu,kad jis siunte man toki sauliuka,as ji pamilau toki koks jis yra ir neleisiu gyvenimui jo is manes atimti,nes jis man yra per daug brangus!Jis mano ir tik mano!!!!Jis maziukas ir jo gyvenimas dar pries akis.Jis tik pradejo ji pazinti,o jau turi kovoti su mirtim!Jau gana!Jis per daug iskentejo.Kai gime pragulejo reanimacijoje ir dabar vel!Kodel gyvenimas man siuncia tokius isbandymus?Kiek as dar tversiu?Negaliu daugiau rasyti,nes asaros liejasi ir negaliu sustoti verkti!
Sveikinam trude ir Godute su gimimo dienomis ir linkim daug sveikatytes.Bukit stiprios ir nesirkit

Atsiprasau jeigu pasveikinau ne tuos zmones.Kad Godutes gimtadienis tai tikrai zinau,o trude nepyk jeigu suklydau.
sviesi spalva linkiu greiciau pasveikti Linukui.Man jau baisu,kai tokia auksta temperatura.Tikiuosi,kad jam nieko rimto ir maziukas jau greitai bus vel sveikas
Dar karta visom labai aciu uz palaikyma.Labai padeda,tai kad esu ne viena,o su jumis