Labux.Oi kiek čia jum visko nutiko

.Trude, Tau tai iš vis dovanų sezonas

, netgi dantukas?!
Nu gi sveikinam labiausiai

.
Kokenyte, jum užuojauta dėl traumos

.Saugokitės.Bet sako, kad be guzelio nė vienas neužaugo .Aišku smagiau, kad jų mažiau.
Tokia tinginio diena šiandien, niekaip neišsimiegu.Lietus lyja, tai taip ir migdo.Mano zuika pučia į ūsą prisisiurbęs ir laimingas.Išpuiko per tuos virusus visai.Tik ant rankyčių ir niekur daugiau.Ir dar pageidautina tik pas mamką

.Šiaip ir anksčiau nuo tų rankyčių beveik nenueidavo, bet pastarosiom dienom tai jau visai.Na gal kaip nors.Ir amžius jau toks: pradeda sėdinėti ir stojasi labai mielai, labai jau viskuo domisi.Jaučiu ateina galas mano apvalumams

, lyg ir gaila

.Prasidės estafečių sezonas...

, tokie jie man mieli kol guli nesikelia ir nieko nezbitkina.Bet šitas - ypatingas, kaip sesė sako, jam tai viskas galima

.Vargšė sesė, prisiprašė to brolio ant savo galvos.
Sako, žinai, kad ir sunkiau, nu bet jis labai mielas

.
Papildyta:tiesa, dar. Nusipirkau Mamos žurnalą ir radau ten straipsnį apie vieną Saulės Zuikį Matuką.Gražus straipsnis.Nesu tikra, bet lyg iš mūsų Matukas.Neprisimenu(sklerozė visai

) mamos niko.Paskutiniu metu nelabai rašinėja.Kiek supratau gyvena įkurtuvių

rūpesčiais.Labai smagu skaityti apie mūsiškius

.Labai reikalingi tokie straipsniai.Visuomenei, kad mūsų nebijotų ir naujoms Saulės Zuikučių mamoms, kad taip labai neišgyvenų.Kad nėra jau taip beviltiška ir kad tie mūsų vaikučiai labai gražūs ir simpatiški.Reikia griauti tuos senovinius steriotipus apie mūsų sindromą.Labai džiaugiuosi mamytės drąsa.Šaunuolė

.