Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Sveikutės,skaitau jusu zinutes ir matau,kad jau esate susidraugavusios.Net nazinau nuo ko pradeti,gal pradėsiu nuo to,kad pries keleta dienu gavau atsakymus iš genetikos centro. verysad.gif mes ir auginam saules vaikuti.jauciuosi kaip sapne ir laukiu kada nubusiu.bijau,kas manes laukia,kaip reikes ji auginti?
širdis plysta pazvelgus i ateiti,man ne saves gaila o vaikelio.Juk jis niekuom nenusikalto,kad tures kenteti visa gyvenima.
Bukit geros papasakokit ko man laukti,kada prades vaikscioti,kalbeti,ar gales lankyti mokykla?kaip suprasti vidutine forma.Mazyliui dar tik 3 mėnesiai.Bukit geros gal patarsit ka?esam visi šoko busenoje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dangire @ 2007 03 17, 13:53)
Sveikutės,skaitau jusu zinutes ir matau,kad jau esate susidraugavusios.Net nazinau nuo ko pradeti,gal pradėsiu nuo to,kad pries keleta dienu gavau atsakymus iš genetikos centro. verysad.gif mes ir auginam saules vaikuti.jauciuosi kaip sapne ir laukiu kada nubusiu.bijau,kas manes laukia,kaip reikes ji auginti?
širdis plysta pazvelgus i ateiti,man ne saves gaila o vaikelio.Juk jis niekuom nenusikalto,kad tures kenteti visa gyvenima.
Bukit geros papasakokit ko man laukti,kada prades vaikscioti,kalbeti,ar gales lankyti mokykla?kaip suprasti vidutine forma.Mazyliui dar tik 3 mėnesiai.Bukit geros gal patarsit ka?esam visi šoko busenoje verysad.gif

Sveikutė,suprantu tavo būsena,ir žinok ji greit nepraeis na bent jau man nepraėjo,tačiau kai matysi kaip auga tavo mažiukas manu kad tikrai turėsi kuo džiaugtis ir liūdnas mintis vysi šalin.Kadangi žiūriu forumietės tyli tai parašysiu tau asmenine žiunutę ierpabandysiu papasakot šiek tiek
Atsakyti
Labutis.
Dangire, nesielvartauk.Mano zuikiui - 6,5 mėn.Aš esu labai laiminga, kad jį aplamai turiu.Laukti nereikia nieko, kaip bus taip bus.Viską pamatysi.Džiaukis gyvenimu kartu su savo mažyliu.Jie labai mieli vaikučiai.Saugok, kad mažiau sirgtų.Paskaityk mūsų visas temeles ir Tau bus lengviau.Laikykis.Mes čia visos kaip viena šeima.Visoms - lengviau.

Reikia mylėti savo mažiuką labai labai(neabejoju, kad taip ir yra) ir jis atsakys tuo pačiu.Pamatysi, kokie jie mieli ir šaunūs ir visai ne tokie, kokius piešia visuomenė ir mūsų nežinojimas.Sėkmės.Aukit, nesirkit ir džiaukitės, kad esat kartu.
Papildyta:
saulės mamyte, ar grįžot namo? 4u.gif Labai džiaugčiausi thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dangire @ 2007 03 17, 14:53)

labutis,tikrai tave suprantam,kaip tau sunku ta nezinobybe del ateities,bet patikek taip bus nevisada tikrai ateis ta diena kai taip nebebus baisu nes dziugins vaikucio pirmasis dantukas,pirmasis zodelis ir daug kitu graziu dalyku...Mano panelytei jau 10metu ir be jos neisivaizduoju savo gyvenimo wub.gif wub.gif wub.gif ji man ir drauge ir guodeja aisku kartais ir apsipykstam,bet tai netrunka ilgai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
sviesi spalva,o ko jūs nepasirodot photobuckete?
Atsakyti
nemokam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 03 17, 21:02)

O kurioj vietoj jum neišeina?
Jug slaptažodį ir login žinai ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kokenytė: 17 kovo 2007 - 20:18
dar Dangire, jie visi labai skirtingi.Reikia stengtis kuo daugiau lavinti.Mes lankom kinezi terapijos ir logopedės užsiėmimus.Susižinok kur pagal gyvenamą vietą yra koks vaiko raidos centras.Paklausk šeimos daktaro ar neurologo.Ir lankykitės tam centre.Šaunu būtų lankyti specializuotą baseiną ir kuo daugiau dėmesio mažyliui.Sako kiek įdėsi - tiek turėsi.O jie ir kalba, ir protauja ir kai kurie net baigę nesudėtingus mokslus, dirba.Į mokyklas taip pat eina.Dabar kalbama aipe integraciją į paprastas mokyklas su visais vaikais.Žodžiu nėra taip baisu, kaip iš pradinio šoko atrodo.Ir man taip buvo.Ir aš per ašaras kelio nemačiau.Man padėji šis portalas.Susitikau su kitom mamytėm, pamačiau gyvai jų truputį didesnius zuikius ir nusiraminau.Net neįsivaizduoji kokie jie šaunūs.Ir vaikšto (laksto, nesugausi biggrin.gif ) ir kalba.Visai neišsiskiria iš kitų.Aišku, būna sunkių atvejų, aš mačiau lengvesnius.Laikykis ir stenkis nusiraminti.Tavo mažyliui reikia Tavo geros nuotaikos.Jis turi jausti Tavo tvirtumą.Stenkis dėl jo.Žinau, kad labai sunku.Pasistenk.Mes Tave visada palaikysim.Ateik čia ir bus lengviau 4u.gif .
Atsakyti
Nu bet kaip tylu,tikriausiai geras savaitgalis pas jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangire @ 2007 03 17, 13:53)

Sveika, labai suprantu tavo būseną. Ne taip senai man teko visą tai patirti. Mano mažylei jau metukai, bet dar ir dabar būna sunkių dienų ir jų bus. Tačiau dabar tikrai geriau, matau gyvenimo spalvas ir džiaugiuosi savo saulyte wub.gif labai ją myliu ir ja didžiuojuosi. Ji man ir mano vyrui, seneliams suteikia tiek džiaugsmo wub.gif
Svarbiausia nebūk viena, kalbėkis su mumis, klausk kas tau neaišku. Aš tikrąja ta žodžio prame pradėjau sveikti po tokio šoko ir psichologinės traumos, kai pradėjau kalbėtis čia. Pamačiau, kad gyvenimas tesiasi, kad jis nesustojo, kad moterys auginančios tokius vaikelius kalbasi ir džiaugiasi gyvenimu 4u.gif
Svarbu dalintis savo išgyvenimais, nenusodinti jų savo širdyje. O čia tave supras visos smile.gif
Žinau, kad dabar tau visai neatrodo aptimistiška, bet laikas viską sustato į savas vietas. Po biški, skausmas mažės, gyvenimas šviesės. priimsi savo mažyli tokį koks jis yra, mylėsi ir džiaugsiesi. tai ką dabar išgyveni yra natūralu ir visos mes tai išgyvenom. per tai turėsi pereiti ir tu, o mes, jei tu norėsi, padėsim wub.gif
Laukiam tavęs čia wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Mes dar ne namie,bet pirmadieni jau tikrai mano mazius gris namo.Turejo paleisti mus sestadieni,bet Toniukas pasigavo kazkoki virusa,tai pradejo vemti ir viduriuoti,tai vel prijunge laselines doh.gif Bet jau sestadieni jautesi gerai ir valge ir gere thumbup.gif Mes planuojam antradieni isvaziuoti i Palangos sanatorija ir ten praleisti nemazai dienu.Pirmadieni pasiimsiu kelalapi ir antradieni ryte mes abudu vaziuosim i Palanga.Abudu pailsesim ir atgausim jegas thumbup.gif Tik su mokslais man bus prastai,nes grisiu iskarto i sesija,o reikia parasyti kursini darba doh.gif Na bet kaip nors suspesiu 4u.gif Dziaugiuosi,kad visi jau esat sveiki ir megaujates pavasariu thumbup.gif wub.gif

dangire viskas praeis ir i mazyli pradesi ziureti kitaip,tik tam reikes laiko.Mes visos labai dziaugiames,kad juos turim ir mylim tokius kokie jie yra wub.gif Ir tau ateis tas jausmas ir paskui sakysi,kad esi laiminga,kad ji turi wub.gif Jeigu reikia pagalbos ir patarimu ateik cia,mes visos tau padesim kuom tik galesim 4u.gif Neuzsidaryk savyje geriau ateik cia ir issikalbek.
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif
Toks gražus pavasaris už lango 4u.gif
O parneša vėl žiemą,jau nebenoriu schmoll.gif
vakar pasibaigė sesija. Visai gerai buvo prasiblaškyti, pasijutau žmogum. Buvau
jau truputį užsisedėjusi namuose doh.gif Dabar reik nepaleist tos darbingis nuotaikos ir pradėt kursinį darbą ax.gif Geros jums visoms dienos 4u.gif

saulėsmamyte, pailsėkit , atsigaukit 4u.gif Linkėjimai nuo manęs ir Gabytės Toniukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti