QUOTE(saulesmamyte @ 2007 03 18, 02:00)
Sveikutes
Mes dar ne namie,bet pirmadieni jau tikrai mano mazius gris namo.Turejo paleisti mus sestadieni,bet Toniukas pasigavo kazkoki virusa,tai pradejo vemti ir viduriuoti,tai vel prijunge laselines
Bet jau sestadieni jautesi gerai ir valge ir gere
Mes planuojam antradieni isvaziuoti i Palangos sanatorija ir ten praleisti nemazai dienu.Pirmadieni pasiimsiu kelalapi ir antradieni ryte mes abudu vaziuosim i Palanga.Abudu pailsesim ir atgausim jegas
Tik su mokslais man bus prastai,nes grisiu iskarto i sesija,o reikia parasyti kursini darba
Na bet kaip nors suspesiu
Dziaugiuosi,kad visi jau esat sveiki ir megaujates pavasariu
dangire viskas praeis ir i mazyli pradesi ziureti kitaip,tik tam reikes laiko.Mes visos labai dziaugiames,kad juos turim ir mylim tokius kokie jie yra
Ir tau ateis tas jausmas ir paskui sakysi,kad esi laiminga,kad ji turi
Jeigu reikia pagalbos ir patarimu ateik cia,mes visos tau padesim kuom tik galesim
Neuzsidaryk savyje geriau ateik cia ir issikalbek.

Mes dar ne namie,bet pirmadieni jau tikrai mano mazius gris namo.Turejo paleisti mus sestadieni,bet Toniukas pasigavo kazkoki virusa,tai pradejo vemti ir viduriuoti,tai vel prijunge laselines

dangire viskas praeis ir i mazyli pradesi ziureti kitaip,tik tam reikes laiko.Mes visos labai dziaugiames,kad juos turim ir mylim tokius kokie jie yra

Labas rytas visomas
O i kurią sanatoriją važiuosit,šią savaitėlę tikriausiai jūsų neaplankysim,nes važiuojam i klp dėl akyčių ir į vilniaus raidos centrą kelionės labai vargina aplankyt galėtume gal sekmadienį aš šeštadienį,o kažin kaip ar mažių galiu kartu veštis,ar pavojinga