Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(ad23 @ 2007 03 22, 09:14)

labas rytas 4u.gif
Šiandien vėl bus tikriausia graži diena 4u.gif
Vakar tokia graži diena buvo, tai į lauką ėjom net du kartus thumbup.gif
Ir nuotaika pavasarinė wub.gif
Tik gaila, kad prie kompo turiu daug sedėt doh.gif
Atsakyti
Labas rytas

Tikras pavasaris 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,tikrai grazios dienos prasidejo,gal pagaliau pavasaris clap.gif.Tik pas mus didelis vejas buvo,tai dienelia namie praleidom.Bijau,kad mazylis nesusirgtu.paskui dar problemu prisidarysim,o juos reikia saugoti.
Kai suzinojau,kad reikes istacionara gultis,tai vaikstau kaip zeme pardavus.Ir vel is namu ilgam i svetimas vietas,bet kai pagalvoju apie mazyli tai nusiraminu.Juk visos mamos del vaiku viska padarytu.
Mums tik gimusiems jau teko klaipedoje ligonineje menesi isgulet,nes siluteje gimdymo namuose veterinoriai dirba,kitap nezinau kaip juos pavadinti.Kai aplanke namie po poros dienu musu daktare ir issigando,iskart i klaipeda issiunte.Ten vaikui nustate visiska kuno uzkretima-sepsi,ir itare ta nelemta liga verysad.gif .Patikekit ka reikejo isgyventi,tai tikras siaubas verysad.gif .Buvo minciu net medikus silutes iteisma duoti,bet jau pyktis praejo ir galvojam kaip toliau gyventi,kaip jam padeti g.gif g.gif g.gif .Na uzteks apie praeiti,tik issipasakojau verysad.gif
Gal zinot kiek laiko stacionare reikia guleti?Mes tai planuojam i vilniu,nes ten draugu turim,kurie kartais aplankys thumbup.gif .Pirmadieni po komisijos vaziuojam pas daktare ir prasysim numeriu kad galetumem uzsiregistruoti,o gal jus zinot?labai aciu uz palaikymus,nesijauciu viena kai su jumis pabendrauju.As zinau kad turiu buti stipri,del savo mazyliu,bet jauciu,kad nebeilgai.
Atsakyti
QUOTE(dangire @ 2007 03 22, 22:53)
Sveikutes,tikrai grazios dienos prasidejo,gal pagaliau pavasaris clap.gif.Tik pas mus didelis vejas buvo,tai dienelia namie praleidom.Bijau,kad mazylis nesusirgtu.paskui dar problemu prisidarysim,o juos reikia saugoti.
Kai suzinojau,kad reikes istacionara gultis,tai vaikstau kaip zeme pardavus.Ir vel is namu ilgam i svetimas vietas,bet kai pagalvoju apie mazyli tai nusiraminu.Juk visos mamos del vaiku viska padarytu.
Mums tik gimusiems jau teko klaipedoje ligonineje menesi isgulet,nes siluteje gimdymo namuose veterinoriai dirba,kitap nezinau kaip juos pavadinti.Kai aplanke namie po poros dienu musu daktare ir issigando,iskart i klaipeda issiunte.Ten vaikui nustate visiska kuno uzkretima-sepsi,ir itare ta nelemta liga verysad.gif .Patikekit ka reikejo isgyventi,tai tikras siaubas verysad.gif .Buvo minciu net medikus silutes iteisma duoti,bet jau pyktis praejo ir galvojam kaip toliau gyventi,kaip jam padeti g.gif  g.gif  g.gif .Na uzteks apie praeiti,tik issipasakojau verysad.gif
Gal zinot kiek laiko stacionare reikia guleti?Mes tai planuojam i vilniu,nes ten draugu turim,kurie kartais aplankys thumbup.gif .Pirmadieni po komisijos vaziuojam pas daktare ir prasysim numeriu kad galetumem uzsiregistruoti,o gal jus zinot?labai aciu uz palaikymus,nesijauciu viena kai su jumis pabendrauju.As zinau kad turiu buti stipri,del savo mazyliu,bet jauciu,kad nebeilgai.

jei teisingai pamenu guldo 2-3 savaitem. Tai jus greiciausiai gulesit2, nes pirma karta, kad mazylio nepervargint. O man siaip jau buvo visai smagu ten gulet, sutinki daug mamu, pasisemi jegos. Na vis viena stipresne esi kai su kitais buni, na bent jau man sunkiausios akimirkos buvo vienumoj. Ir patikek tas laikas tikrai neprailgs, o numeriukai yra musu temos pirmam psl... smile.gif
kaip siaip nuotaikos?Ka veikinejat taip?

Kaip kitom einas?Ka savaitgaliui planuojat?
Atsakyti
QUOTE(dangire @ 2007 03 22, 22:53)
Mums tik gimusiems jau teko klaipedoje ligonineje menesi isgulet,nes siluteje gimdymo namuose veterinoriai dirba,kitap nezinau kaip juos pavadinti.Kai aplanke namie po poros dienu musu daktare ir issigando,iskart i klaipeda issiunte.Ten vaikui nustate visiska kuno uzkretima-sepsi,ir itare ta nelemta liga verysad.gif .Patikekit ka reikejo isgyventi,tai tikras siaubas verysad.gif .Buvo minciu net medikus silutes iteisma duoti,bet jau pyktis praejo ir galvojam kaip toliau gyventi,kaip jam padeti g.gif  g.gif  g.gif .Na uzteks apie praeiti,tik issipasakojau verysad.gif

Daryk dėl savo vaikelio viską ką gali kuo snksčiau,va mes tik nuo 2 metų pradėjom kažkaip atsigaut po tos ligos tai pradėjau tada galvot apie vaiko lavinima,nes mūsų daktarės nė veterinorės vardo nėra vertos,nieko nepatarė ir nepasakė,tik tiek kad tie vaikai nurašomi,va vakar pirmą kart raidos centre buvom,tai gydytoja sakė,kad jau tris ar keturis kart turėjom atvažiuyot ,nes vaikas labai imlus tai kai prieis eilė gulsimės 3savaitėm aš taippat labai jaudinuos,o mano giminių vln,nėr net draugų ten nėr būsiu viena verysad.gif ,o vyras irgi neaplankys laiko nėr ir kelione labai tolima na gal kokį kartelį ir atvažiuos.bet ką darysi,o kaip ten kaži seksis bendraut jei po du ar tris palatoj tai ar vaikučiai viens kitam netrukdo,o maitinima reiks išsipirkt,arba kitos mamos sakė iš vaikučių pavalgo,nes didelės porcijos,kaip jum buvo ad23?
Atsakyti
Labutis visoms. Šiandien jau ne toks gražus pavasaris kaip vakar.Bet vis tiek nuotaika puiki.
Noriu pasigirti blush2.gif ...
Mano zuikis pradeda vienas sėdėti yahoo.gif clap.gif !
Pradėjo šūkauti, dainuoti, - taip labai keistai birzgia, ir skiemenuoti pradėjo wub.gif .Tikriausiai nušoksiu nuo protelio iš džiaugsmo thumbup.gif .Žinau, kad visą tą anksčiau ar vėliau darys, - bet toks džiaugsmas kai realiai tą pamatai.
Čia jis mane šitaip apdovanojo 7 mėniasiadienio(vakar buvo) proga lotuliukas.gif .Myliu be proto Jį.
Noriu ir jum visom savo geros nuotaikos po žiupsnelį padovanot 4u.gif .Dieve, kaip gera.Linkiu visom nors po trupiniuką geros nuotaikos savaitgaliui drinks_cheers.gif .

Savaitgalį būsiu namie.Pirmiausia, išsimiegosiu už visą savaitę(ta mokykla mane pribaigs...), tvarkysiu namus, žodžiu pasitingėdama ką nors tvarkinėsiu.Pasigaminsiu ką nors skanaus, jei geras oras bus gal vaikus išvešiu kur į gamtą.
Gero savaigalio visoms, geros nuotaikos, nesirkit ir džiaukitės savo zuikiais.Iki.
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 03 23, 10:50)
Labutis visoms. Šiandien jau ne toks gražus pavasaris kaip vakar.Bet vis tiek nuotaika puiki.
Noriu pasigirti  blush2.gif ...
Mano zuikis pradeda vienas sėdėti  yahoo.gif  clap.gif !
Pradėjo šūkauti, dainuoti, -  taip labai keistai birzgia, ir skiemenuoti pradėjo  wub.gif .Tikriausiai nušoksiu nuo protelio iš džiaugsmo thumbup.gif .Žinau, kad visą tą anksčiau ar vėliau darys, - bet toks džiaugsmas kai realiai tą pamatai.
Čia jis mane šitaip  apdovanojo 7 mėniasiadienio(vakar buvo)  proga  lotuliukas.gif .Myliu be proto Jį.
Noriu ir jum visom savo geros nuotaikos po žiupsnelį padovanot  4u.gif .Dieve, kaip gera.Linkiu visom nors po trupiniuką geros nuotaikos savaitgaliui  drinks_cheers.gif .

Savaitgalį būsiu namie.Pirmiausia, išsimiegosiu už visą savaitę(ta mokykla mane pribaigs...), tvarkysiu namus, žodžiu pasitingėdama ką nors tvarkinėsiu.Pasigaminsiu ką nors skanaus, jei geras oras bus gal vaikus išvešiu kur į gamtą.
Gero savaigalio visoms, geros nuotaikos, nesirkit ir džiaukitės savo zuikiais.Iki.

Šaunuolis tas tavo leliukas thumbup.gif
Nuva ir tu pagaliau sulaukei dar vienos džiaugsmingos akimirkos labai sveikinu tikrai didžiulį darbą padarėt clap.gif wub.gif
Gero ir jum savaitgalio smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 03 23, 10:50)
Noriu pasigirti  blush2.gif ...
Mano zuikis pradeda vienas sėdėti  yahoo.gif  clap.gif !
Pradėjo šūkauti, dainuoti, -  taip labai keistai birzgia, ir skiemenuoti pradėjo  wub.gif .Tikriausiai nušoksiu nuo protelio iš džiaugsmo thumbup.gif .Žinau, kad visą tą anksčiau ar vėliau darys, - bet toks džiaugsmas kai realiai tą pamatai.
Čia jis mane šitaip  apdovanojo 7 mėniasiadienio(vakar buvo)  proga  lotuliukas.gif .Myliu be proto Jį.
Noriu ir jum visom savo geros nuotaikos po žiupsnelį padovanot  4u.gif .Dieve, kaip gera.Linkiu visom nors po trupiniuką geros nuotaikos savaitgaliui  drinks_cheers.gif .

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sveikinam sveikinam ir su menesiadieniu ir su pasiekimais 4u.gif
šaunuolis tavo Linukas 4u.gif
Atsakyti
...ačiū.Čia nuo Linuko oro_buckis.gif group.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes tongue.gif Sveikinam Liniuka su pozos pakeitimu,o mamyte-su sirdziai mielais pirmais garsais ir dainom!!!
Omes tai kita savaite vaziuosim i Vilniu konsultacijai.Labai laukiau Kokenytes ispudziu.O kaip tu sizinosi,kada tau ateis eile?gal teiravaisi,ar dideles eiles?manau,kad mes Vilniui susitiksim,jei ir mums skirs stacionara.as Vilniui drasi,nes turiu,kas mane pagloboja.Vakar buvom pas savo neurologe siuntimo,tai dar gavom siuntima i endokrinologini.issitirt del hipoteriozes(jei gerai parasisu)ar kas daret si tyrima?mus siuncia,nes Rugilyte maza ir smulki ir galvytes apimtis mazoka pagal amziu.Ji dabar sveria nepilnai 10kg.Kokenyte,tu minejai,kad tavo zuikis sunkliai augina svori ir ugi.gal tyretes?gal dar kas susiduret su sia problema?Musu sirdele beveik sveika,sako mdel sirdeles svoris sunkiai auga.nezinau,ka ir galvot...
Papildyta:
o savaitgalis musu si kart turiningas biggrin.gif is ryto visos trys lekiam i drauges mergytes gimtadieni,o vakare su teveliu eisim i spektaklii "urvini zmogu"Oazeje.Pirma karta,po daugiau,kaip 3 metu miseisim dviese,net keista doh.gif doh.gif doh.gif vaikucius paglobos buvusi Emilijos aukle,musu Elyte.
Atsakyti
QUOTE(mine @ 2007 03 23, 21:46)
Sveikutes tongue.gif Sveikinam Liniuka su pozos pakeitimu,o mamyte-su sirdziai mielais pirmais garsais ir dainom!!!
Omes tai kita savaite vaziuosim i Vilniu konsultacijai.Labai laukiau Kokenytes ispudziu.O kaip tu sizinosi,kada tau ateis eile?gal teiravaisi,ar dideles eiles?manau,kad mes Vilniui susitiksim,jei ir mums skirs stacionara.as Vilniui drasi,nes turiu,kas mane pagloboja.Vakar buvom pas savo neurologe siuntimo,tai dar gavom siuntima i endokrinologini.issitirt del hipoteriozes(jei gerai parasisu)ar kas daret si tyrima?mus siuncia,nes Rugilyte maza ir smulki ir galvytes apimtis mazoka pagal amziu.Ji dabar sveria nepilnai 10kg.Kokenyte,tu minejai,kad tavo zuikis sunkliai augina svori ir ugi.gal tyretes?gal dar kas susiduret su sia problema?Musu sirdele beveik sveika,sako mdel sirdeles svoris sunkiai auga.nezinau,ka ir galvot...
Papildyta:
o savaitgalis musu si kart turiningas biggrin.gif is ryto visos trys lekiam i drauges mergytes gimtadieni,o vakare su teveliu eisim i spektaklii "urvini zmogu"Oazeje.Pirma karta,po daugiau,kaip 3 metu miseisim dviese,net keista doh.gif  doh.gif  doh.gif vaikucius paglobos buvusi Emilijos aukle,musu Elyte.

Sveikutės,
mine, o po kiek jūs priaugdavot per mėn?Mano Gabytė taip pat smulkutėir mažai sveria. truputį virš 8kg. O dėl galvytės tai nieko nesakė,lyg ir normali g.gif
Dabar sirgo,paskui dantis dygo,tai labai mažai valgė, dabar jau geriau (nors labai valgi nebuvo)Tai žiūrėsim kiek dabar priaugs?
o savaitgalis manęs laukia nelabai įdomus doh.gif Pirmadieni ir antradieni egzaminai doh.gif Tai ruošiuos
nu ka labos nakties visoms, gero savaitgalio 4u.gif

Atsakyti
Sveikos mamytes. As jau ipusejau savo darbe , tu nelemtu 2 savaiciu atidirbinejima po pareiskimo parasymo, kol kas kito darbo neieskojau, nes cia net telefonu asmeniniu kalbeti draudziama ( dabar man jau tai juokingai skamba).
Visos mamytes kurios gulates i Vilniaus vaiko raidos stacionara, nepamirskit, jog mes su Mantuku savarankiski vilnieciai pasiruose jums padeti ir jus aplankyti.
Net nemanau, o galiu patvirtinti, jog geriausias vaistas nuo sunkiu akimirku yra rupinimasis savo saulytemis, ju auginimas , kaip sveiku vaikuciu, dar labai svarbu vyro palaikymas.
Praeita savaitgali maniskis mane buvo isleides ,,pasiganyti,, , mano geriausia drauge paklause, ar man buna sunku, nes as atrodau stipri. tada susnekejau kazka... visa savaite pragalvojau apie tai( kaip as ismokau, po Mantulio gimimo viska apmastyti smile.gif ) ir supratau, jog negaliu atrodyti silpna, visu pirma del Mantulio, o po to del vyro, juk jam skauda ne maziau...
O kas is to, jog visiems skusies kaip Tau nepasiseke, aplinkiniai dazniausiai vis tiek sugalvoja priezasciu, del ko jiems yra blogiau.
As galvoju, jog esu laiminga, galedama jums rasyti (stipriausioms mamoms, kurios sugeba sypsotis, nors sirdis plysta), zinau, kad manes laukia dabar miegantys nosis suglaude du vyriskiai, abu kariauja del mano demesio.
Kad ir kaip kartais bebutu sunku ( bet tai juk kartais), as esu laiminga. Dar turiu nuostabia mama, kuri man labai padeda, nors zodziais , kai negali buti salia...
Viskas , neberasysiu, nes ko tai graudu darosi...
Gal kas parasytumet, man i asmenine zinute duomenis , kur nuotraukytes slepiat aciu, pasirodysim kaip augam. Aciu ir labanakt...

Atsakyti