QUOTE(mine @ 2007 03 23, 21:46)
Sveikutes
Sveikinam Liniuka su pozos pakeitimu,o mamyte-su sirdziai mielais pirmais garsais ir dainom!!!
Omes tai kita savaite vaziuosim i Vilniu konsultacijai.Labai laukiau Kokenytes ispudziu.O kaip tu sizinosi,kada tau ateis eile?gal teiravaisi,ar dideles eiles?manau,kad mes Vilniui susitiksim,jei ir mums skirs stacionara.as Vilniui drasi,nes turiu,kas mane pagloboja.Vakar buvom pas savo neurologe siuntimo,tai dar gavom siuntima i endokrinologini.issitirt del hipoteriozes(jei gerai parasisu)ar kas daret si tyrima?mus siuncia,nes Rugilyte maza ir smulki ir galvytes apimtis mazoka pagal amziu.Ji dabar sveria nepilnai 10kg.Kokenyte,tu minejai,kad tavo zuikis sunkliai augina svori ir ugi.gal tyretes?gal dar kas susiduret su sia problema?Musu sirdele beveik sveika,sako mdel sirdeles svoris sunkiai auga.nezinau,ka ir galvot...
Papildyta:
o savaitgalis musu si kart turiningas
is ryto visos trys lekiam i drauges mergytes gimtadieni,o vakare su teveliu eisim i spektaklii "urvini zmogu"Oazeje.Pirma karta,po daugiau,kaip 3 metu miseisim dviese,net keista
vaikucius paglobos buvusi Emilijos aukle,musu Elyte.

Omes tai kita savaite vaziuosim i Vilniu konsultacijai.Labai laukiau Kokenytes ispudziu.O kaip tu sizinosi,kada tau ateis eile?gal teiravaisi,ar dideles eiles?manau,kad mes Vilniui susitiksim,jei ir mums skirs stacionara.as Vilniui drasi,nes turiu,kas mane pagloboja.Vakar buvom pas savo neurologe siuntimo,tai dar gavom siuntima i endokrinologini.issitirt del hipoteriozes(jei gerai parasisu)ar kas daret si tyrima?mus siuncia,nes Rugilyte maza ir smulki ir galvytes apimtis mazoka pagal amziu.Ji dabar sveria nepilnai 10kg.Kokenyte,tu minejai,kad tavo zuikis sunkliai augina svori ir ugi.gal tyretes?gal dar kas susiduret su sia problema?Musu sirdele beveik sveika,sako mdel sirdeles svoris sunkiai auga.nezinau,ka ir galvot...
Papildyta:
o savaitgalis musu si kart turiningas

Na mum eilė tik rugpjūčio mėnesį jei visi važiuos kurie užsirašę

Jo mes darėm tuos tyrimus,tačiau viskas gerai mum tik jodo išrašė ir tiek,o dabar mes sveriam panašiai kaip jūs mano mažiaus kauliukus tik su pincetu būtų galima skaičiuot toks smulkutis,oi jau judrumas

82cm ūgio ir 11kg sveriam o mum jau gegužį 3metai bus,galvytės apimtis 47
va kokie mes mažuliukai
[FONT=Geneva]Beje esu pasipiktinus