Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(mine @ 2007 03 23, 21:46)
Sveikutes tongue.gif Sveikinam Liniuka su pozos pakeitimu,o mamyte-su sirdziai mielais pirmais garsais ir dainom!!!
Omes tai kita savaite vaziuosim i Vilniu konsultacijai.Labai laukiau Kokenytes ispudziu.O kaip tu sizinosi,kada tau ateis eile?gal teiravaisi,ar dideles eiles?manau,kad mes Vilniui susitiksim,jei ir mums skirs stacionara.as Vilniui drasi,nes turiu,kas mane pagloboja.Vakar buvom pas savo neurologe siuntimo,tai dar gavom siuntima i endokrinologini.issitirt del hipoteriozes(jei gerai parasisu)ar kas daret si tyrima?mus siuncia,nes Rugilyte maza ir smulki ir galvytes apimtis mazoka pagal amziu.Ji dabar sveria nepilnai 10kg.Kokenyte,tu minejai,kad tavo zuikis sunkliai augina svori ir ugi.gal tyretes?gal dar kas susiduret su sia problema?Musu sirdele beveik sveika,sako mdel sirdeles svoris sunkiai auga.nezinau,ka ir galvot...
Papildyta:
o savaitgalis musu si kart turiningas biggrin.gif is ryto visos trys lekiam i drauges mergytes gimtadieni,o vakare su teveliu eisim i spektaklii "urvini zmogu"Oazeje.Pirma karta,po daugiau,kaip 3 metu miseisim dviese,net keista doh.gif  doh.gif  doh.gif vaikucius paglobos buvusi Emilijos aukle,musu Elyte.

Na mum eilė tik rugpjūčio mėnesį jei visi važiuos kurie užsirašę doh.gif ,o aš tikėjaus kokiam gegužės gale smile.gif
Jo mes darėm tuos tyrimus,tačiau viskas gerai mum tik jodo išrašė ir tiek,o dabar mes sveriam panašiai kaip jūs mano mažiaus kauliukus tik su pincetu būtų galima skaičiuot toks smulkutis,oi jau judrumas doh.gif kartais atrodo kad tas jo sudėjimas toks turi būt,vien dėl to kad jis visur spėtrų palyst išlyst,nubėgt.esam
82cm ūgio ir 11kg sveriam o mum jau gegužį 3metai bus,galvytės apimtis 47
va kokie mes mažuliukai
[FONT=Geneva]Beje esu pasipiktinus bash.gif kur dingo iuš photobucketo mano vyro nuotraukytės? verysad.gif verysad.gif verysad.gif doh.gif doh.gif doh.gif .Niekaip nesuprantu,gal kas netyčia ištrynėt?Ar jau kažkas svetimas nagus prikišo?nu idėsiu vėl tas pačias turiu kompe įsirašius
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 03 24, 09:14)
Na mum eilė tik rugpjūčio mėnesį jei visi važiuos kurie užsirašę doh.gif ,o aš tikėjaus kokiam gegužės gale smile.gif
Jo mes darėm tuos tyrimus,tačiau viskas gerai mum tik jodo išrašė ir tiek,o dabar mes sveriam panašiai kaip jūs mano mažiaus kauliukus tik su pincetu būtų galima skaičiuot toks smulkutis,oi jau judrumas doh.gif kartais atrodo kad tas jo sudėjimas toks turi būt,vien dėl to kad jis visur spėtrų palyst išlyst,nubėgt.esam
82cm ūgio ir 11kg sveriam o mum jau gegužį 3metai bus,galvytės apimtis 47
va kokie mes mažuliukai
[FONT=Geneva]Beje esu pasipiktinus bash.gif kur dingo iuš photobucketo mano vyro nuotraukytės? verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif .Niekaip nesuprantu,gal kas netyčia ištrynėt?Ar jau kažkas svetimas nagus prikišo?nu idėsiu vėl tas pačias turiu kompe įsirašius

Jo, verysad.gif tikrai tavo zuikio nebėr .Bet manau, kad šiaip kas atsitiko, gal netyčia kas nors ką nors paspaudė ax.gif O svetimas kažin ar galėjo doh.gif
O aš įdesiu artimiausiu metu savo Gabytės gimtadienio nuotraukytę wub.gif
Atsakyti
Labutis mamytes,tikriausiai lauke su savo mazyliais,nes oras bent jau pas mus tai pasakiskas thumbup.gif .
O del raidos centro tai tikrai negalvojau,kad tokios eiles,siaubas kazkoks.Gaila kokenyte,kad sitiek laukti reikia,o tiem mazyliam sitaip reikia tos pagalbos. verysad.gif Mes tai jau ir nusiminem,kad tokios eiles.
sviesi spalva mes ir dziaugiames kartu su jumis clap.gif su pazos pakeitimu.Juk tie mazyliai tokie nuostabus,jie net zino kaip mamas nudziuginti sokiai.gif
O del spektaklio"urvinis zmogus"tai patikekit labai geras.Mes pernai buvom,tai visa laika uz pilvu susieme juokiames. thumbup.gif thumbup.gif good.gif
Smagaus mamytes svaidgalio,ir laukim kitos savaites,gal ji bus geresne uz praejusia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Kur visos dingusios,gal pramiegojot?Jug viena valanda šįryt anksčiau keltis doh.gif ,oi kaip nesinorėjo,vis dar vaikštau apdujus,o mažius tai pagal senaji laiką tebegyvena,parpia sau laimingas smile.gif
Šiandien atvažiuos krikštadukra jai nesenei gimtadienis buvo vieneri metukai,tai sveikinsim birthday.gif
Tik man truputį apmaudu jie jau senokai buvo,tai mažė jų jau tokio pat ūgio ir svorio kaip maniškis,ir taip pergyvenu ką jie pasakys,nes dar nieko nežino apie mūsų ligą,dabar tikriausiai ims klausinėt kodėl jis toks mažulis ir smulkutis,beje ji pati yra med sesuo tai man keista kaip anksčiau nesuprato,na bet nesuvaikais dirba g.gif ,gal dėl to.
Na žiūrėsim kaip čia bus................................
Atsakyti
Nors ir su savim šneku,tačiua visvien papasakosiu,tai va bereikalo če pergyvenau,visai nepraaugus mūsų ta krikštadukra maniškis už ja 5cm aukštesnis,dienelė gerai praėjo buvau žadėjus šiandien saulėsmamytę sanatorijoj aplankyt,tačiau nebeišėjo,na bet šią savaitę kaipnors nusigausiu iki jų labai noriu juodu pamatyt,o kurgi jus visos dingusios?
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 03 25, 21:33)
Nors ir su savim šneku,tačiua visvien papasakosiu,tai va bereikalo če pergyvenau,visai nepraaugus mūsų ta krikštadukra maniškis už ja 5cm aukštesnis,dienelė gerai praėjo buvau žadėjus šiandien saulėsmamytę sanatorijoj aplankyt,tačiau nebeišėjo,na bet šią savaitę kaipnors nusigausiu iki jų labai noriu juodu pamatyt,o kurgi jus visos dingusios?

Matyt visos mamytėsgerai savaitgalį leidžia 4u.gif
O aš bijau rydienos egzamino schmoll.gif . Nelabai kada buvo laiko jam pasiruošt blush2.gif Svaitgalis visai ne toks kokio tikėjausi,nors neblogas. Tik va egzaminui ir nepasiruošiau blush2.gif Nu dar ryt turiu puse dienos doh.gif

Smagu Kokenyte, kad gerai praleidot laiką 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas
Atsakyti
sveikutes!o mus ligos ligeles uzpuole.taip dziaugiausi,kad gyvenam be ligu ir antibiotiku.tai dabar gausim visko!!!jauciu,kad kur nors perkaitiom,nes visa savaitgali pragastroliavom.visa naktis be miego.Rugilyte pradejo sloguot,kosyt,pakilo temperatura.krutine tai net svilpia,o kai kosti,yikraiusia skauda,nes pradeda verkt,kol nuraminu...issikvieciau gydytoja,laukiu.ka pasakys,kad tik prie plauciu nebutu kas prikibe.taip nelaiku susirgom!!!treciadieni turejom vaziuot i Vilniu konsultacijai,reiks paskambint,kad nukeltu.o taip laukem tos keliones...
Atsakyti
Oi, merginos, net neįsivaizdavau kokios mano smegenys išdžiūvusios. Tie du metai be mokslo ir darbo visai joms ne į gerą schmoll.gif
Skaitau viską suprantu, bet neatsimenu. Tai kaip aš egzą išlaikysiu verysad.gif Bijau blink.gif
Mine, sveikit greičiau, už lango toks gražus oras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 03 26, 11:23)
Oi, merginos, net neįsivaizdavau kokios mano smegenys išdžiūvusios. Tie du metai be mokslo ir darbo visai joms ne į gerą schmoll.gif
Skaitau viską suprantu, bet neatsimenu. Tai kaip aš egzą išlaikysiu verysad.gif Bijau blink.gif
Mine, sveikit greičiau, už lango toks gražus oras 4u.gif

Sėkmės tau moksluose 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mine @ 2007 03 26, 10:14)
sveikutes!o mus ligos ligeles uzpuole.taip dziaugiausi,kad gyvenam be ligu ir antibiotiku.tai dabar gausim visko!!!jauciu,kad kur nors perkaitiom,nes visa savaitgali pragastroliavom.visa naktis be miego.Rugilyte pradejo sloguot,kosyt,pakilo temperatura.krutine tai net svilpia,o kai kosti,yikraiusia skauda,nes pradeda verkt,kol nuraminu...issikvieciau gydytoja,laukiu.ka pasakys,kad tik prie plauciu nebutu kas prikibe.taip nelaiku susirgom!!!treciadieni turejom vaziuot i Vilniu konsultacijai,reiks paskambint,kad nukeltu.o taip laukem tos keliones...

Ojūs sveikit mine 4u.gif ,tai gal nieko rimta iki trečiadinio praeis parašyk ką gydytoja pasakys
Atsakyti
sveikutes.mums nieklo gero...guldo i ligonine-plauciu uzdegimo pradzia.liudna,pikta ir verkt norisi.einu krautis daiktu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mine @ 2007 03 26, 13:10)
sveikutes.mums nieklo gero...guldo i ligonine-plauciu uzdegimo pradzia.liudna,pikta ir verkt norisi.einu krautis daiktu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Vajetus kaip gaila verysad.gif
Būk stipri
Atsakyti