QUOTE(mantuke @ 2007 10 08, 08:06)
pas mane ant pirsto buvo atsiradus karpa, kai pastojau, ju dar daugiau isdygo. bet kaip nekeista, net nepajutau ir nepastebejau kaip jos pacios dingo...tereikejo pasigimdyt ir dingo

gal ir juokingai skamba, bet man taip nutiko...
ir man buvo panasiai.atsirado pirma karpa pries 5metus.suzinojau kad galima azotu uzdeginti,tai ir nuvariau..nieko tada dar buvo,bet gal per mazai kliuvo,nes ta mano paprasta karpa pradejo i virsu eiti,link nago..deginau vel,o ji vel augo,lindo po nagu..tada pradejo rastis vis daugiau,vel deginau..tada jau nekas buvo,be proto skaudejo..ir kas is to-vienos isnyko,kitos atsirado..ir taip tesesi kokius 3metus..visos karpos apie nagus ejo,ir net ne kaip karpos,o kaip koks odos suragejimas,tik ta pirmoji,tiesiog naga ede..taip slykstu buvo...tada nuejau privaciai su lazeriu degintis.galvoju,pasvies koks spinduliukas ir vsio.o ka jus galvojat,i kiekviena pirsta kur karpa-leido vaistus po kelis kartus,tada pjove ir dar degino.nu zodziu raiciaus as ten is skausmo normaliai.jei buciau zinojus kas laukia,nebuciau ejus,nors dar pas ta daktara atejus pasakiau-jau iskesciau viska kad tik ju atsikratyciau..na ir ka,po operacijos liko zaizdos,o is tu zaizdu vel pradejo augti karpos!!!!!

tada pastojau..pamirsau kazkaip-o ziuriu,kad karpu nebera,o ta didzioji issilupo ir tiek!zodziu taip ir nesupratau,ar lazeris po laiko suveike ar nestumas padejo

o dar kai su azotu vaiksciojau degintis,ta moteriske man ir sake,kaip auga ir atsiranda,taip ir isnyks viena diena...
bet sako,kad jei jau turi ta virusa,tai jis bet kada gali islisti vel,ir kad tas virusas 20metu gyvas buna...
o liaudiski budai ir net burtai man ne velnio nepadejo...