Įkraunama...
Įkraunama...

nuo kada dienai nebereikėjo pamperso?

Apklausa: nuo kada dienai nebereikėjo pamperso? (622 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Mes tai nebesinaudojam pampersais kai pradėjom eiti į darželį biggrin.gif Ten pamatė kad vaikuciai(kai kurie) daro ant puoduka, tai ir mano mazoji parejus is darzelio nusieme pampersa ir atsinese puoduka lotuliukas.gif buvo labai juokinga ziureti thumbup.gif O nakciai tai iki siol vis dar uzdedu, nes maza ka... nors dazniausiai jis buna sausas smile.gif
Atsakyti
Nuo 1 metų ir 3 mėnesių nereikėjo jau. Buvo vasara, tad puikus laikas pratinti be sauskelnių gyventi smile.gif
Atsakyti
mano mazius tai gana lengvai priprato daryti i puoduka. Nors pradzioj net nesedo ant jo. Dar nebuvo dvieju metuku, jis jau visa diena isbudavo neprisisisiojes, aisku atsitikdavo kartais nelaime doh.gif O priprato visai paprastai, pabuvo pora dienu be sauskelnes, apsislapindavo matyt nepatiko tokiam buti ir pradejo prasytis ant puoduko ax.gif
Atsakyti
4u.gif didžioji atvirai pasakysiu,tikrai nepamenu kada pradėjo puoduku naudotis,bet tikrai dviejų metų jau buvom be pamperio ax.gif ,o mažiuką tik pradėjau dabar pratinti blush2.gif
Atsakyti
as irgi po biski pratinu bet jis nenori ant jo pasedeti ilgiau doh.gif iskarto stojasi ir eina, buna kad ir pasisioja ant grindu.. doh.gif nezinau kaip cia dar ji reikia pratinti... drauges sako kad eis i darzeli ir ismoks??? bet noretusi jau iki darzelio kad darytu ant puoduko ..
Atsakyti
mes dar su sauskelnem g.gif
Atsakyti
Norėtume balsuoti, bet tokios kategorijos nėra. mes pamperso nebenaudojame nuo 1metų ir 1mėnesio. labai lengvai atsisakėme, nevečiau sėdėti ant puoduko, pats savaime vieną dieną nusprendė kad jam sauskelnių nebereikia ir pradėjo daryti ant puoduko thumbup.gif o ne užilgo ir naktį nebereikėjo
Atsakyti
QUOTE(Baau @ 2008 12 19, 11:41)
Norėtume balsuoti, bet tokios kategorijos nėra. mes pamperso  nebenaudojame nuo 1metų ir 1mėnesio. labai lengvai atsisakėme, nevečiau sėdėti ant puoduko, pats savaime vieną dieną nusprendė kad jam sauskelnių nebereikia ir pradėjo daryti ant puoduko thumbup.gif o ne užilgo ir naktį nebereikėjo

gal man pasakysi kaip man savo padukeli ismokykt nes mes viska bandem doh.gif
Atsakyti
Kadangi gyvenom nuosavam name, tai dar pries antra gimtadieni, vaikas lauke darydavo syse, isleisdavau be kelniu, kaip pradejau det kelnes, jis pats sugalvojo jas nusimauti, nes pirma karta padares i kelnes pajuto, kad slape, o daugiau darydavo pastoviu laiku, po pietu, tai ir ant puodo pasodindavau, bet ir lauke, vargo nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2008 12 19, 11:54)
gal man pasakysi kaip man savo padukeli ismokykt nes mes viska bandem  doh.gif

na mums nebuvo labai sunku, nes jis pats užsimanė nebenaudoti pampio. net nežinau ką patarti. kiekvienam vaikui savaip. tik nereikia vaiko išgąsdinti. mes labai daug kalbamės su vaiku, jam aiškiname viską, nelaikome jo kūdikiu,o lygiu sau. jis pats pradėjo ir su šakute, šaukštu valgyti, niekas jo nemokino ir neskatino
Atsakyti
QUOTE(Baau @ 2008 12 19, 14:47)
na mums nebuvo labai sunku, nes jis pats užsimanė nebenaudoti pampio. net nežinau ką patarti. kiekvienam vaikui savaip. tik nereikia vaiko išgąsdinti. mes labai daug kalbamės su vaiku, jam aiškiname viską, nelaikome jo kūdikiu,o lygiu sau. jis pats pradėjo ir su šakute, šaukštu valgyti, niekas jo nemokino ir neskatino

noreciau kad suprastu su vyresneli buvo lengva ir 2metuku atsisake na o maziukas tai doh.gif
Atsakyti
schmoll.gif mes dar nedarom, nors mums jau 1 m. ir 2 mėn., kai bandėm atsisėst ant puodelio, tai verkt pradėjom, toks jausmas, kad dar nesupratom, ko ta mama liepia sėsėt, kai nenoriu
Atsakyti